Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, erkek adam karısına söz geçirir diyen bir çevreden geliyor belli ki.
Evet orası öyle babasını söylemiştim zaten basıl bir yapıda olduğunu erkek kızın Peşine gitmez erkek kızın yaşadığı yere gelmez kız gelir açık giyinirse karısını servis etmiş olur millete erkek kızın annesini vs gezdirir ilgilenirse yada kızın dediklerini yaparsa hanım köylü olur bu kafadalar

Böyle konulara o kadar üzülüyorum ki. İnşallah dalga geçmek için açmıyorsunuzdur. İnşallah gerçektir konunuz. Çünkü dalgası geçilecek gibi değil. Böyle biriyle evlenip hayatı zindan olan, sonra da gencecik yaşta gün görmeden ölen yakınımı hatırlıyorum. Evlenin de piyasadan kalksın bu mağara adamı. Başkasının başı yanmasın.

15 yıllık evliyim, eşim asla aksatmaz, ben bir kere bile oruç tutmadim. Sahurunu kalkar kendisi yapar.onun tutmasindan bana ne, benim tutmamamdan ona ne?

Böyle bir adama tekrar şans vermek mi???

Adamında inancından dolayı kapatmaya çalıştığını anlamıyorsunuz ama
İnancı müslümanlik ise emir tamamen kapanmak. Öyle göğüs dekoltesi olabilir şort olmaz mayo olmaz demekle inancın alakası yok. ayrıca bir insan sadece cumaya kılıp oruç tutunca dindar mi görünüyor size. Dindar olsa mayo mu şort mu dekolte olsun mu diye konuşmazdı da. Adam bir yıl yoktu şimdi kıymetli mi oldu veya oldunuz.silkelenip kendinize gelin.

Boğuldum yemin ediyorum hayat mı bu be ?

Bakın madem eşler birbirine karışırmis, siz de ona karışın, mesela afganlar gibi şalvar falan giy deyin. Ya da Araplar gibi giyin detin, bakalım ne diyecek?

Bakın madem eşler birbirine karışırmis, siz de ona karışın, mesela afganlar gibi şalvar falan giy deyin. Ya da Araplar gibi giyin detin, bakalım ne diyecek?
O sözler evlenene kadar şekerim.
Bu aile ve toplum yapısından gelen bi adama cesaretin varsa bi karış. Bunlar daha iyi günlerin.

Tamam eşiniz bu kadar dine önem veriyorsa neden kendine göre dindar biri aramak yerine size kısıtlama getirerek zorla yaptırıyor?

Ama önemli olan sizin inancinizdan dolayı kapanmaniz. Yani eşiniz istedi diye değil de kendi iradenizle. Eşimin hemen hemen tüm akrabaları kapalı, ben açığım. Eşim eminim ki kapansam sevinir. Ama bana bir günden bir güne kapan demedi. Diyemez, çünkü beni sevdiğinde ben böyle giyiniyordum. Farklı biri değildim,

Sana karşı törpülediği durumlar; çalışmanı istememesi,denize girilmemesi ve giyim tarzın? Şimdi bir tek bunlar kaldı yani?

Eee eskiden başka nelere kızıyordu ki şimdi bunları kabul ediyorsun?

Ne inancı yahu adam kendi üzerine düşen farz ibadetleri yapmıyor daha hepsi bitmiş de sizin giydiğiniz mi kalmış inancına ters?
Dini kendi keyfine alet eden, sanki din kadına inmiş gibi davranan onu da sadece kıyafet sanan iğrenç erkek zihniyeti.

Siz de saf saf inanç diyorsunuz.

Ayrıca bizi niye ikna etmeye çalışıyoruz, gidin barışın, nikahı da kıyıp, İtalya'da balayı yapın. Tutan mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…