- 28 Ağustos 2020
- 8.803
- 39.284
- 498
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ahahahshsdkksjsjabxnajajsjsjsİstediğimi giyerim dediğin şeyler ne mesela açıl birşey var mı yoksa zaten karışmıyordur evet daha kapalı tarzda giyiniyorsan karışmaz eski sevgilim de hiç birleyi bensiz yapmak istemezdi şehir dışında kalmanıza izin vermesine şaşırdım bir tek
Çünkümsü konu sahibine çok aşık 1 sene aşk acısi çekmiş dayanamamış dönmüş (tabi bu kişi gibi herşeyine he diyende bulamamış diyebilirizBir sene icinde baskasini bulamama sebebi sizce nedir?
Yani size bu konuda birşey demedi ima vs açıkçası o tutarken arkadaşlarımla kafede otursam dışarıda yemek yesem binbir laf işitirim o gün bana zindan olur15 yıllık evliyim, eşim asla aksatmaz, ben bir kere bile oruç tutmadim. Sahurunu kalkar kendisi yapar.onun tutmasindan bana ne, benim tutmamamdan ona ne?
Memleket nere?Evet orası öyle babasını söylemiştim zaten basıl bir yapıda olduğunu erkek kızın Peşine gitmez erkek kızın yaşadığı yere gelmez kız gelir açık giyinirse karısını servis etmiş olur millete erkek kızın annesini vs gezdirir ilgilenirse yada kızın dediklerini yaparsa hanım köylü olur bu kafadalar
Buna fırsat veren sizsinizYani size bu konuda birşey demedi ima vs açıkçası o tutarken arkadaşlarımla kafede otursam dışarıda yemek yesem binbir laf işitirim o gün bana zindan olur
Çorum ama Ankara’da yaşıyorlarMemleket nere?
Evet malesef öyle ama fırsat vermemeye çalıştığımda aldığım tepkiler fiziksel ve psikolojik baskı yüzünden huyuna gittimBuna fırsat veren sizsiniz
Huyuna gideceğinize ayrılmalıydınız.Evet malesef öyle ama fırsat vermemeye çalıştığımda aldığım tepkiler fiziksel ve psikolojik baskı yüzünden huyuna gittim
İstediğimi giyerim dediğin şeyler ne mesela açıl birşey var mı yoksa zaten karışmıyordur evet daha kapalı tarzda giyiniyorsan karışmaz eski sevgilim de hiç birleyi bensiz yapmak istemezdi şehir dışında kalmanıza izin vermesine şaşırdım bir tek
Çünkümsü konu sahibine çok aşık 1 sene aşk acısi çekmiş dayanamamış dönmüş (tabi bu kişi gibi herşeyine he diyende bulamamış diyebiliriz)
Fiziksel baskı ne demek?Evet malesef öyle ama fırsat vermemeye çalıştığımda aldığım tepkiler fiziksel ve psikolojik baskı yüzünden huyuna gittim
Şaka mı buOnun düşüncesine göre eşler birbirine karışır söz sahibidir herşeyi birlikte aynı şekilde yapmalıyız o oruç tutarken ben bir gün aksatırsam kavga ederiz yada o tutmadığım günü bana zindan eder yada kandillerde falan bana sürekli namaz kıl der bazen yaparım bazen unuturum yada o an içimden gelmez bana akşam boyu kıldın mı diye psikolojik baskı yapar evet bazılarına göre bu iyi bişey aslında beni düşünüyor iyi birşey örnek olmaya çalışıyor ama sürekli benim adıma bişey yapmamı istemesi bunu baskıyla yaptırmaya çalışması beni bunaltıyor şöyle bir örnek vereyim siz yorumlayın annem hastalığından dolayı oruç tutamazdı o hastalıktan dolayı ona tutması farz değişeli ama annem tutmadığı için bana her Ramazan annenin tutmadığı günler için fitre ver derdi bende anneme bunu söyledim annem etrafımızda verecek birini bulamadı hemde annemin geliri yok zaten bize düşmez dedi. Erkek arkadaşım bana sürekli bunun baskısını yaptı git birine ver git birine ver dedi vermeyeceğiz dedim bu sefer gidip annem adına kendisi vermiş birine. Şimdi bunu nasıl yorumlayalım iyi birşey mi yaptığı kötü mü fikir öneri destek güzel ama ona düşen bişey yok sırf benim değil ailemin konularını da kendisinin gibi hamleler yapıyor
Olmaz tatlım olmaz şimdi o hareketler irmik helvası kıvamında geliyor ama ilerde başını duvarlara vurursun..bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
E etmemiş ki kabul. Biraz yumuşatmış şartlarını o da köprüden geçene kadar. Sonra o şartlar daha da ağırlaşacakbende ona aynı şekilde yapmıştım ayrılacağımız zaman kıyafetime karışmayacaksın nerede çalışacağıma ne kadar çalışacağıma tatilimize vs demiştim bunları kabul edersen demiştim
Kol sıkmasıFiziksel baskı ne demek?
Sevgiliyken kol sıkması olan şiddet, evlenince katlanarak artacak biliyorsun değil mi?Kol sıkması
Ne iş yapıyorsunuz acaba sürekli seyahat edecek ayda bir hafta görmek az değil mi paylaşımlarınız olabiliyor muSeni daha cok sasirtayim ben birkac ayda bir yasadigim ulkeye yakin bir adaya TEK BASIMA gider, otelde ya da bungalow'da tatil yaparim. Bu benim yenilenme metodum. Esim ¹de hicbir Barca macini kacirmaz taaaa okyanus asar ve maca gider TEK BASINA. Zaten ikimiz de is geregi sık sık seyahate cikma durumundayiz haziran ayinda sadece 1 hafta ayni anda evdeydik. Saglikli dusunebilen insanlar oldugumuz icin hic de sorun olmaz bunlar.
Bunun devamının geleceğini biliyorsundur umarım.Kol sıkması
Ne iş yapıyorsunuz acaba sürekli seyahat edecek ayda bir hafta görmek az değil mi paylaşımlarınız olabiliyor mu
Kol sıkması mı?Kol sıkması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?