Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahshsdkksjsjabxnajajsjsjs

15 yıllık evliyim, eşim asla aksatmaz, ben bir kere bile oruç tutmadim. Sahurunu kalkar kendisi yapar.onun tutmasindan bana ne, benim tutmamamdan ona ne?
Yani size bu konuda birşey demedi ima vs açıkçası o tutarken arkadaşlarımla kafede otursam dışarıda yemek yesem binbir laf işitirim o gün bana zindan olur

Memleket nere?

Seni daha cok sasirtayim ben birkac ayda bir yasadigim ulkeye yakin bir adaya TEK BASIMA gider, otelde ya da bungalow'da tatil yaparim. Bu benim yenilenme metodum. Esim ¹de hicbir Barca macini kacirmaz taaaa okyanus asar ve maca gider TEK BASINA. Zaten ikimiz de is geregi sık sık seyahate cikma durumundayiz haziran ayinda sadece 1 hafta ayni anda evdeydik. Saglikli dusunebilen insanlar oldugumuz icin hic de sorun olmaz bunlar.

Çünkümsü konu sahibine çok aşık 1 sene aşk acısi çekmiş dayanamamış dönmüş (tabi bu kişi gibi herşeyine he diyende bulamamış diyebiliriz )

Aslinda sevinecegimiz bir durum. Demek ki boyun egdirebilecegi baska birini bulamamis. Konu sahibi savunmaya gectigine göre muhtemelen barisicak. Cocuklarimiza psikolojik egitim vermemiz sart yemin ederim

Şaka mı bu

Olmaz tatlım olmaz şimdi o hareketler irmik helvası kıvamında geliyor ama ilerde başını duvarlara vurursun..

Denenmiş tekrar denenmez

E etmemiş ki kabul. Biraz yumuşatmış şartlarını o da köprüden geçene kadar. Sonra o şartlar daha da ağırlaşacak

Ne iş yapıyorsunuz acaba sürekli seyahat edecek ayda bir hafta görmek az değil mi paylaşımlarınız olabiliyor mu

Ne iş yapıyorsunuz acaba sürekli seyahat edecek ayda bir hafta görmek az değil mi paylaşımlarınız olabiliyor mu

Her ay boyle denk gelmiyor tabii ki ama denk geldiginde de sorun olmuyor demek istedim. Eylul ve ekimde benim seyahatim yok, esimin sadece 1 seyahati var mesela. Ikimiz de global ilac sirketlerinde calisiyoruz, ben orta duzey, esim ust duzey yonetici.

Kol sıkması mı?
Arkadaşım iyi misin?
Hani baban olmadığı için sahiplenecek adam istiyordun?
Bu adam bildiğin şiddet uyguluyor!!!

Koşarak uzaklaşman gerekmez mi?

Madem ailevi sorunların var benden sana küçük fikir; iyi bir eğitim alıp kendini geliştir, iyi bir mesleğin olsun, hiç kimseye muhtaç olmamak için çabala. Sonra karşına zaten sana layık biri gelecek. Tabii fikrimi beğenmezsen sen bilirsin.

Açık söyleyeyim ben aynen böyle bu yaşıma geldim tırmalayarak,zorlayarak hatta çok çok zorlayarak…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…