Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmayacaksınız belki ama 50 yaşındayım ve şortla crop giyiyor, eşim gelse de gelmese de denize gidip bikinimle güneşleniyorum, eşim olmadan defalarca şehirdışında kaldım, arada gece konserlere aktım, bundan 20 yıl önce eşime danışmadım bile bir dönem örtündüm, sonra hiç danışmadan kendi kararımla yine şort giymeye başladım, yine inanmayacaksınız arkadaşlarım arasında erkekler de var, onlarla görüştüğümde yanımda eşimin olması gerekmiyor çünkü ilişkilerde insanların özgürlük alanları olması, sevgiden ziyade güvenin olması gerektiğine inanıyoruz.

Aslında sizin yazdıklarınız konu sahibinin kapatmaya çalıştığı iç sesi. Sizi ikna etmeye çalışıyor çünkü kendinin içten içe ikna olması lazım.
Katip kapalı biri olduğundan, kendi fikirlerine temel dayanak yaratmak için onun üzerinden ilerliyor. Katip dese ki; evet kocam beni kıskanır, kapalılıkta ne sıkıntı var gayet rahat ve mutluyum diye, onu örneklemeye başlayacak. Katip kapalı diye kocası istedi sanıyor. Aklına tamamen kadının iradesi olduğu gelmiyor.

:) İşte beni böyle gördü, tanıdı. Normal günlük giyim bu arada kot tişört, abiyeyle çıkmadım.
Hatta ne diyeceğim, benimki ojeye, ruja vs. bayılır. Güzel kokuları vs. de sever.

Oh be diyorum

Sayfalar dolusu yorumu okuyamadim.
Astrolojik olarak 9 Eylul de retro varmış ve etkisi başlamış.
Exler retroyla geri dönüyormus diye okudum.
Hikayenizi tam bilmiyorum ama ben olsam tekrar güvenmezdim.Bir kere giden yine gider

Eskiden çok karışırdı evlenince duruldu diyen de çok

size karşı yapılan şeyin saygısızlık olduğunu, benliğinizin , dünyadaki en basit şeylerden olan giyinme konusunda dahi kararlarınızın hiçe sayıldığından bahsediyorum. siz bana gelmişsiniz içi geçmiş, 40 yıllık evli teyze avuntusundan bahsediyorsunuz.
Allah çarşınıza pazar versin. tek sizin sonunuz hayır olsun , bir hemcinsime gör gününü diyecek değilim. ama görünen köy de kılavuz istemez. iyi anılarınıza sarılıp çok ağlarsınız ileride.

Adamında inancından dolayı kapatmaya çalıştığını anlamıyorsunuz ama
Kapatmaya çalışmak? Birey olduğunuzun farkında mısınız siz? Kim size karışabilir? Benim eşim bana ne açıl ne kapan diyebilir. Herkesin inancı kendine.
Sen kaçırma bu adamı evlen yaşa gör

Peki eşin buna sadece peki karıcım mı diyor mune

Yalnız kusura bakmayın da herkesin inancı için yaptığı kendini ilgilendirir, sizin yaptığınızın erkek arkadaşınıza, erkek arkadaşınızın yaptığının size bir yararı yok.

Adam sizi kontrol altında tutmak istiyor sizde bunu anlamıyorsunuz maalesef.

Ya tamam ablacım biz anlamıyoruz, evlen sen. Kapan, denize gitme, balayına italya’ya tatile git. Okey.
Anlamıyorum bazı insanları ya yemin ediyorum 5 yaşında yeğenim var onun sizden çok söz hakkı var kılık kıyafeti ile ilgili.

Enaaaam jsjsjsh hanımcılık kazanacak, erken uyanmış buna beyiniz kdkdkd.
Başa çıkamayacağını anladı, peşinen özrümü dileyip kurtulayım diyor. "Kızma kızma tamam halledeceğim" mottosudur kendisinin. Geçen lip balm sürdüm buna dudakları çatlamış, aşkım bu biraz ruj gibi sankiiii diyordu. Ama olsun sür sen dedi.

Hahahahahahahhaha muhteşem. Allam hepimize hanımcı bey amin ksjsjsjsjs.

Peki eşin buna sadece peki karıcım mı diyor mune
Ne diyecek ki başka :)))
Konu sahibesi atıyorum sanacak ama bende yalan yok, örtündüm adam eve geldi bir baktı ben örtülüyüm, sen eminsen istiyorsan kararına saygı duyarım dedi, başka bir vakit yapamayacağımı anladım örtüyü çıkardım adam yine geldi örtü yok, sen nasıl istiyorsan dedi.
Bikini zaten hiç karışmaz beni tanıdığında bikiniliydim hala bikini giyerim, kıyafetime niye karışsın zaten Ben ona şort giyme diyor muyum

Sana ne ki onun inancından. Çok isterse kapalı bulur. Neden bulmuyor? Çünkü adam özünde kapalı sevmiyor. Ama şimdi Ahmet olsun adı, elalem Ahmet'in karısı bikini giyiyor, kocasının yanı dururken elalemin işinde 50 tane erkeğin içinde çalışıyor diyecekler.

Zorla olmaz ama. Siz kapalı değilsiniz anladığım kadarıyla. Kapalı biriyle olmak istiyorsa, gidip kapalısını bulacak.
Açıkken beğendim, bunu zorla kapatayım gibi bir şey olamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…