Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evlenin. sonra da suçu kadere atın. mis. tertemiz

Bende onu yazacaktim. Burda konularin 95% de erkekler daha evlenmeden ne b* olduklarini gösteriyor. Kadinlar "evlenince degisir" kafasiyla evleniyor, üstüne cocuk yapior, sonra "bühühüü neden böyle oldu". Bir insan size ne oldugunu davranislariyla gösteriyorsa bi zahmet de inanin yani

Fiziksel ve psikolojik şiddet görüyorsunuz.
Adam sizi "iyiliğiniz ve dini değerler" adı altında manipüle etmeye çalışıyor.
Siz tamam dedikçe daha da ileri gidecek, daha fazla şey isteyecek. Karşı çıktıkça isteklerini yumuşatıp tamam dedirtmeye ve sonrasında koşulları ağırlaştırmaya çalışacak.
Çok istiyorsanız yaptıklarına kılıf bulmaya devam edip hayatı kendinize zindan etmeye devam edin.
Çünkü güle oynaya, geze eğlene rahat geçirebileceğiniz üniversite hayatınızı yok yere çabalayıp boşu boşuna eziyet çekerek bitirdiğiniz için alışmışsınız. Tüm hayatınızı böyle geçirmeye razısınız gibi gözüküyor.

Hay ağzını öpeyim bende sordum sen üni. Mezunumusun diye harbiden bizim memlekette okumakla hiç birşey olmuyormuş gerçekten akıl fikir zeka başka bir olay öyle saçma salak sorular soruyor ki

Sayfalar dolusu yorumu okuyamadim.
Astrolojik olarak 9 Eylul de retro varmış ve etkisi başlamış.
Exler retroyla geri dönüyormus diye okudum.
Hikayenizi tam bilmiyorum ama ben olsam tekrar güvenmezdim.Bir kere giden yine gider
Oha, ben de cidden bunu merak ediyordum. Bir değil iki değil eksler bana yazdı durdu bu hafta. Astrologuma soracaktım retro mu var diye
Neyse, çok da ciddiye almamak lazim .gezegen geri geldi diye gelen gezegen ileri gitmeye başlayınca da gider. Di mi?

Konuya gelince,ben sizi shipliyorum bacım Daha iyisini mi bulacaksin?Kapanirsin Allah için ne olacak. senin için de daha iyi. Annen de oruç tutsun bir zahmet,ne demek hastalık. Madem tutmuyor versin fitresini. Çok da takılma annene,zaten evlenince kocanin şehrine gidince kocan anneni evine alıp gezdirmezmis,hanimkoylu diye dalga gecerler diye. Haliyle ananla telefondan merhaba merhaba,el olursunuz yakinda. Böyle basit şeyler için koca adayinla canını üzme.

ay sorma sonra da suçlu Allah ve kader oluyor

Böyle adamları nereden buluyorsunjz
Asıl soru sizin bu adamı nerden bulduğunuz aslında. Allah aşkına gerçekten etrafınızda hiç mi adam akıllı ilişkisi evliliği olan kadın yok? 1 tane bile mi?

Siz çıldırmış olmalısınız

annemi kaybettik ek olarak eski sevgilim annemle her türlü ilgilenirdi bu lafları çıkaran annesi

annemi kaybettik ek olarak eski sevgilim annemle her türlü ilgilenirdi bu lafları çıkaran annesi
erkek kızın annesini vs gezdirir ilgilenirse yada kızın dediklerini yaparsa hanım köylü olur bu kafadalar
Peki sence ailesinin bu çirkin zihniyetini sana söyleyen,açık açık sana mesaj veren adamla olmak ağrına gitmez mi? Anneni kaybetmissin,başın sagolsun. bu adamın annene yaptığı saygısızlığın seni daha çok sinirlendirmesi gerekirken annemle ilgilenirdi diyorsun . Böylesine algıları kapanmış bir insana ne denir ki?

Kendinizi yakmayın. eski konunuzdan hatırlıyorum adam ayrı,annesi ayrı arizaydi. Kimse değişmez bunu da unutmayın. Siz hep guzel anları düşünüp mutlu olacağınızı sanırsınız ama hiç de öyle olmaz bu işler. Biten bitmiştir. Önünüze bakıp yeni insanlara şans verin oluru olsa önceden olurdu.

Kendisinin anneme birşeyi olmadı ama ailesinin lafları kötü gerçekten

Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden

hiçmi merhameti yok acımıyor mu

sinirini en azından benim üzerimde törpüle

giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.

zaten benim isteklerimi direk kabul etmiyor ki kendine uygun olan şekline göre beni ikna etmeye çalışıyor.

sesimi çıkarttığında hep köyü olduk

asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş

o tutmadığım günü bana zindan eder

baskıyla yaptırmaya çalışması beni bunaltıyor

psikolojik baskı yapar

Şunları bi oku. Ablan da abla gibiymiş. Bende ablayım. Ablanın biblodan farkı yok. Şunları kardeşime yaşatacak adamın alnını karışlarım. Ablanın aklına uyma.

Harika bi insan hemen evlen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…