- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Kaçırma bence. Hoş 1 yıldır bi yere de kaçmamış.Ayrı
Ayrıca şirket sahibi
Direkt empati yapınca çok mutsuz oluyor insan.Bende artık yazmayacağım. mutluluklar diliyorum
evlenin. sonra da suçu kadere atın. mis. tertemiz
Hay ağzını öpeyimBurada ne doktorlar ne mühendisler konu açtı. Artık şaşırmayın. Konu sahibinin savunduğu kişi de güya üniversite mezunu yazılımcı. Üniversite okumayı, kendini geliştirmeyi dersleri verip geçmek sanıyorlar sadece yazık
Oha, ben de cidden bunu merak ediyordum. Bir değil iki değil eksler bana yazdı durdu bu hafta. Astrologuma soracaktım retro mu var diyeSayfalar dolusu yorumu okuyamadim.
Astrolojik olarak 9 Eylul de retro varmış ve etkisi başlamış.
Exler retroyla geri dönüyormus diye okudum.
Hikayenizi tam bilmiyorum ama ben olsam tekrar güvenmezdim.Bir kere giden yine gider
ay sorma sonra da suçlu Allah ve kader oluyorBende onu yazacaktim. Burda konularin 95% de erkekler daha evlenmeden ne b* olduklarini gösteriyor. Kadinlar "evlenince degisir" kafasiyla evleniyor, üstüne cocuk yapior, sonra "bühühüü neden böyle oldu". Bir insan size ne oldugunu davranislariyla gösteriyorsa bi zahmet de inanin yani
Asıl soru sizin bu adamı nerden bulduğunuz aslında.Böyle adamları nereden buluyorsunjz
Neden kendini rehabilitasyon merkezi olarak görüyorsun???Çok sevdiğim için ve sinir öfke problemi var bebde onun bu huyunu düzeltmeye çalıştım
Siz çıldırmış olmalısınızbunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
annemi kaybettik ek olarak eski sevgilim annemle her türlü ilgilenirdi bu lafları çıkaran annesiOha, ben de cidden bunu merak ediyordum. Bir değil iki değil eksler bana yazdı durdu bu hafta. Astrologuma soracaktım retro mu var diye
Neyse, çok da ciddiye almamak lazim .gezegen geri geldi diye gelen gezegen ileri gitmeye başlayınca da gider. Di mi?
Konuya gelince,ben sizi shipliyorum bacımDaha iyisini mi bulacaksin?Kapanirsin Allah için ne olacak. senin için de daha iyi. Annen de oruç tutsun bir zahmet,ne demek hastalık. Madem tutmuyor versin fitresini. Çok da takılma annene,zaten evlenince kocanin şehrine gidince kocan anneni evine alıp gezdirmezmis,hanimkoylu diye dalga gecerler diye. Haliyle ananla telefondan merhaba merhaba,el olursunuz yakinda. Böyle basit şeyler için koca adayinla canını üzme.
ay sorma sonra da suçlu Allah ve kader oluyor
annemi kaybettik ek olarak eski sevgilim annemle her türlü ilgilenirdi bu lafları çıkaran annesi
Peki sence ailesinin bu çirkin zihniyetini sana söyleyen,açık açık sana mesaj veren adamla olmak ağrına gitmez mi? Anneni kaybetmissin,başın sagolsun. bu adamın annene yaptığı saygısızlığın seni daha çok sinirlendirmesi gerekirken annemle ilgilenirdi diyorsun . Böylesine algıları kapanmış bir insana ne denir ki?erkek kızın annesini vs gezdirir ilgilenirse yada kızın dediklerini yaparsa hanım köylü olur bu kafadalar
Kendinizi yakmayın. eski konunuzdan hatırlıyorum adam ayrı,annesi ayrı arizaydi. Kimse değişmez bunu da unutmayın. Siz hep guzel anları düşünüp mutlu olacağınızı sanırsınız ama hiç de öyle olmaz bu işler. Biten bitmiştir. Önünüze bakıp yeni insanlara şans verin oluru olsa önceden olurdu.Kızlar konularımı bilen bilir. Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden ama bir o kadar merhametli herşeyime koşan maddi manevi yanımda olan aşık olduğum adam bir yıldır ayrı olmamıza rağmen dün tekrar özürler diledi barışmak istedi. Ben ise geçen sefer sormuştum size beni tanımam isteyen biri vardı onunla yeni yeni görüşmeye başladım en azından tanımaya çalışıyorum arkadaş olarak. Ancak eski sevgilim iletişime geçince yine eski günler geldi aklıma bu sefer kötü olanlar değil hep iyi olanlar unutmayı beceremedim bir türlü. Ama dönersem değişmiş midir yoksa yine beni bunaltır mı bilmiyorum. Ona bir şans verip tekrar hareketlerine mi baksam bu sefer annesine söylemiş geleceklermiş. Yoksa noktayı koyduğum şekilde aynı kararlılıkla bu aileden uzak mı durayım. Fikirlerinizi bekliyorum
Kendisinin anneme birşeyi olmadı ama ailesinin lafları kötü gerçektenPeki sence ailesinin bu çirkin zihniyetini sana söyleyen,açık açık sana mesaj veren adamla olmak ağrına gitmez mi? Anneni kaybetmissin,başın sagolsun. bu adamın annene yaptığı saygısızlığın seni daha çok sinirlendirmesi gerekirken annemle ilgilenirdi diyorsun . Böylesine algıları kapanmış bir insana ne denir ki?
Aşırı kıskanç baskıcı müdahale eden
hiçmi merhameti yok acımıyor mu
sinirini en azından benim üzerimde törpüle
giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
zaten benim isteklerimi direk kabul etmiyor ki kendine uygun olan şekline göre beni ikna etmeye çalışıyor.
sesimi çıkarttığında hep köyü olduk
asla askılı vs yok diyo dar kot yok diyor v yakaya belki bi tık karışmayabilir miş
o tutmadığım günü bana zindan eder
baskıyla yaptırmaya çalışması beni bunaltıyor
psikolojik baskı yapar
Böyle düşünüyorsan ne diyeyim ki. Konuya 17 sayfa yorum yazan herkese göre bu böyle değil ama senin hayatın senin algıların. Sen daha iyi bilirsinKendisinin anneme birşeyi olmadı ama ailesinin lafları kötü gerçekten
Arka arkaya okuyunca gerçekten kötüŞunları bi oku. Ablan da abla gibiymiş. Bende ablayım. Ablanın biblodan farkı yok. Şunları kardeşime yaşatacak adamın alnını karışlarım. Ablanın aklına uyma.
bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
ne meselaBöyle düşünüyorsan ne diyeyim ki. Konuya 17 sayfa yorum yazan herkese göre bu böyle değil ama senin hayatın senin algıların. Sen daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?