Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona bugün başka birini tanımak istediğimi söyledim ve bizden olmayacağını söyledim. başka biri var deyince ağladı inanamadı asla git konuş hallet ben seni her türlü isterim dedi. Halbuki o aşamada bir durumum yok sadece benden umudunu kesmesi için ilerleyen bir ilişkim olduğunu söyledim. Ama çok çok kötü oldum.

Gülme sebebiniz ne

Asla değişmez değişmiş numara si yapar

ALLAH' ım kafaya bak... Kötü oldunuz geri baristiniz bu adam burnunuzdan fitil fitil getirir.Yok gerçekten siz evlenin bu adamla başkalarının başını yakmayın.

Ne kadar kolay konuşuyorsunuz aşık olunca hemen kestirip atılıyor mu
O kestirip attıydı ama. Askılı giydin diye nasıl bozuk para gibi harcandığını unuttun mu cici kız? O üstüne titreyen biricik sevgilin bir askılı uğruna seni kaybetmekten korkmadı hiç.

Şaşırmadım bebişkem, adam çok kötü durumda , elinde başka yoğğğk.

O kestirip attıydı ama. Askılı giydin diye nasıl bozuk para gibi harcandığını unuttun mu cici kız? O üstüne titreyen biricik sevgilin bir askılı uğruna seni kaybetmekten korkmadı hiç.
Biz hiç aşık olmadık mı sanıyorlar acaba Yan koltukta yatan adamla neden evlendiğimi sorgulayacağım biraz sonra, askılı giyerim ses yok, şorta tepki yok, bikiniye bari ses çıkarsa çok aşık kıskanıyor diyeceğim ama onu da demiyor
Kafasında saç olsaydı yolardım

şuana kadarki en iyi yorumunu yaptın bana karşı katip ancak bu cümleni duyan da bana diyor ki sende adamın huyunu biliyorsun madem kaybetmekten korkuyorsun giyme

bu erkek kıskançlığı değil, bu ruh hastalığı

şuana kadarki en iyi yorumunu yaptın bana karşı katip ancak bu cümleni duyan da bana diyor ki sende adamın huyunu biliyorsun madem kaybetmekten korkuyorsun giyme
Senin kendi fikrin yok, sınırların yok, duruşun yok. Uydum akıllısın. Kim nereye çekerse oraya. Millet ne desin sana? Madem korkuyorsun giymeyiver demişler, biliyorlar seni, çalışmak zor geliyor, evlenmezsen yapacağın daha iyi bir şey yok, böyle bir oraya bir buraya savrulup gitmendense yerin belli olsun diye bakıyorlar.

evlenirken neleri baz aldın mune sadece aşk mı? yani ne giysen ağzını açmıyor başlarda da böyle birimiydi yoksa zamanla mı siz onu karıştıkça bu şekle getirdiniz varsa yolu yöntemi bilelim. bende tahmin ediyorum şimdi herşeye okey desem bir kaç sefer buluşmada gene orama burama takılacak en son ayrılırken pantolonumun mor rengine takmıştı ki bol bi pantolondu mom cins.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…