- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.576
- 548
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Bunların herifinin yanında bizimkiler koca mı Allasen?Biz hiç aşık olmadık mı sanıyorlar acabaYan koltukta yatan adamla neden evlendiğimi sorgulayacağım biraz sonra, askılı giyerim ses yok, şorta tepki yok, bikiniye bari ses çıkarsa çok aşık kıskanıyor diyeceğim ama onu da demiyor
Kafasında saç olsaydı yolardım
Bi ara kocam beni dövmuyor diye sevmediğini düşunecektim az daha mune sen ne diyorsunBiz hiç aşık olmadık mı sanıyorlar acabaYan koltukta yatan adamla neden evlendiğimi sorgulayacağım biraz sonra, askılı giyerim ses yok, şorta tepki yok, bikiniye bari ses çıkarsa çok aşık kıskanıyor diyeceğim ama onu da demiyor
Kafasında saç olsaydı yolardım
çalışmak zor mu geliyor 5 yıldır aktif çalışıyporum arabam var yakında ev alacağım. ve evlenmezsem yapacağım şeyde ya işime devam etmek yada yurtdışına gitmek. kariyer konusundaki vizyonlarımızı sorgulamayalım bence. evet kim nereye çekerse oraya oluyor doğru çünkü net bir duruşum yok belli isteklerim var evet ama bu siteklere saygı duyulmayıp engelleniyorsa sevdiğim insan için bundan vazmı geçmeliyim yoksa sevdiğim insandan mı vageçmeliyim bunun ikileminde kalıyorum hep. evet sınırım yok olmayan bilir yada ben keskin çizgilerle çizmiyor olabilirim ve başlarda bu yüzden fedakarlık yapmış olabilirim fakat zamanla insanlar birazda kendi zevklerini hayallerini yaşamak istiyorlar ve karşıdanda bekliyorlar biraz fedakarlık. çevreden fazla etkilendiğim doğrudur. ancak genç bir bayan olarak hakkımda en doğru en hayırlısını istiyorum en doğal hakkım olarak.evet üni zamanında çok sıkıntı yaşadık ayrılmam gerektiği her noktada ben kaldım. sonrada biz bunları aştık çözdün diye baktım hep uzunca bir süredir aynı konuları yaşamadık çünkü. insanlar değişmiş olamaz mı? belkide bir daha olmayacak o hareketleri 3 senedir farklı şehirlerdeyiz ve o hareketlerini tekrar görmedim. bir araya gelip yaşarsak ancak görebilirim. kıyafet ise biliyorum ki ilelebet sorunumuz olur.Senin kendi fikrin yok, sınırların yok, duruşun yok. Uydum akıllısın. Kim nereye çekerse oraya. Millet ne desin sana? Madem korkuyorsun giymeyiver demişler, biliyorlar seni, çalışmak zor geliyor, evlenmezsen yapacağın daha iyi bir şey yok, böyle bir oraya bir buraya savrulup gitmendense yerin belli olsun diye bakıyorlar.
çalışmak zor mu geliyor 5 yıldır aktif çalışıyporum arabam var yakında ev alacağım. ve evlenmezsem yapacağım şeyde ya işime devam etmek yada yurtdışına gitmek. kariyer konusundaki vizyonlarımızı sorgulamayalım bence. evet kim nereye çekerse oraya oluyor doğru çünkü net bir duruşum yok belli isteklerim var evet ama bu siteklere saygı duyulmayıp engelleniyorsa sevdiğim insan için bundan vazmı geçmeliyim yoksa sevdiğim insandan mı vageçmeliyim bunun ikileminde kalıyorum hep. evet sınırım yok olmayan bilir yada ben keskin çizgilerle çizmiyor olabilirim ve başlarda bu yüzden fedakarlık yapmış olabilirim fakat zamanla insanlar birazda kendi zevklerini hayallerini yaşamak istiyorlar ve karşıdanda bekliyorlar biraz fedakarlık. çevreden fazla etkilendiğim doğrudur. ancak genç bir bayan olarak hakkımda en doğru en hayırlısını istiyorum en doğal hakkım olarak.evet üni zamanında çok sıkıntı yaşadık ayrılmam gerektiği her noktada ben kaldım. sonrada biz bunları aştık çözdün diye baktım hep uzunca bir süredir aynı konuları yaşamadık çünkü. insanlar değişmiş olamaz mı? belkide bir daha olmayacak o hareketleri 3 senedir farklı şehirlerdeyiz ve o hareketlerini tekrar görmedim. bir araya gelip yaşarsak ancak görebilirim. kıyafet ise biliyorum ki ilelebet sorunumuz olur.
Neden geçmesinÖyle insanla ömür mü geçer . Ömür törpüsü. Evlerden ırak.
Sizin gibi her dediğini yapacak bir köle bulamamıştır.Emin olun bulsa o an bırakır sizi.....1 senedir yastaymış kimse ile görüşmemiş
Benim hiçbir soruma cevap yok ama soracağım yine kim diyor bunu?şuana kadarki en iyi yorumunu yaptın bana karşı katip ancak bu cümleni duyan da bana diyor ki sende adamın huyunu biliyorsun madem kaybetmekten korkuyorsun giyme
Sana ne desek boş artık,yak başını evlen bu adamla sende kurtul bizde kurtulalım.Neden geçmesin
Hem erkek hemde kız arkadaşlarıma sordum iki gözdende bakmak içinBenim hiçbir soruma cevap yok ama soracağım yine kim diyor bunu?
Herkes bu cevabı mı verdi yani?Hem erkek hemde kız arkadaşlarıma sordum iki gözdende bakmak için
Sizi merak ediyorum ben sizin eşiniz karışmıyor mu açık mısınız kapalı mıSana ne desek boş artık,yak başını evlen bu adamla sende kurtul bizde kurtulalım.
Sonrada gelip ahh ben ne ettim deme sakın evlat.
Açık giyinen bir arkadaşım dışında evet özellikle erkekler bu cevabı veriyor siz kızları anlamıyorum ya askılı giymişsin ha normal kol adamın huyu öyleyse üstüne niye gidip inatlaşıyorsun dendiHerkes bu cevabı mı verdi yani?
Kızlarda senin kafanda demek ki.Hem erkek hemde kız arkadaşlarıma sordum iki gözdende bakmak için
Türkiye’nin iq ortalamasının düşük olduğunu biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim.Açık giyinen bir arkadaşım dışında evet özellikle erkekler bu cevabı veriyor siz kızları anlamıyorum ya askılı giymişsin ha normal kol adamın huyu öyleyse üstüne niye gidip inatlaşıyorsun dendi
özgürlüğümü bu şekilde kısıtlayacak insanla asla geçinemem.Neden geçmesin
Asla karışmaz karışamaz buna müsade asla etmem,eşim çok modern bir insandır.Sizi merak ediyorum ben sizin eşiniz karışmıyor mu açık mısınız kapalı mı
Sizin giyim tarzınız nasıl hiç karışan olmadı mı veya çalışma diyenözgürlüğümü bu şekilde kısıtlayacak insanla asla geçinemem.
aklım var beynim var .
dünyaya bir kere gelmişim. beni o yönetsin diye mi .
Benim hayran olduğum birisiniz o zaman o yaşta modern giyinen torunlarına bakan eğitimle güzel konuşan bayanları idol alıyorum benAsla karışmaz karışamaz buna müsade asla etmem,eşim çok modern bir insandır.
Şortumu giyer askılı bluzumla dışarı çıkarız,bununda ayarını ben belirlerim.
Üstelikte torun sahibiyim,açık bir kadınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?