- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
özgüvenim daha çok kırılır çünkü zaten çoğunluk mayo bikini ben daha çok dikkat çekicem ki ailem böyle değil annem mayo ile giyerdi halam mayo bikini yengemlerde aynı şekilde ben onda gördüm bu tarz şeyleriBu olay başka bir şey,diğeri başka senin özgürlüğüne karışma hakkını kendnde buluyor olması.
Senin üstünde baskı kurması,kendi istediği kalıba sokmak.
Düşünsene denize gidiyorsun üstünde öküzün sana aldığı o yarım haşema var,ama sen bunu zorla giydin ne hissedersin peki.
Ahretlik yine seni çekip çıkarmam gereken bir konu açıldı değil mi?Bana daral geldi rtık okurken...
Hanim ablam bende takip ediyorum yazmayın dedim dedim olmadi yazdım yani pesBana daral geldi rtık okurken...
Tamam sen haklısın git evlen kaçırma bu hödüğü dememizi herhalde.Onu da kabul etmiyoNe istiyor bizden acaba?
Daha ne o zaman,sen dik durmayı bilmiyorsun sadece..özgüvenim daha çok kırılır çünkü zaten çoğunluk mayo bikini ben daha çok dikkat çekicem ki ailem böyle değil annem mayo ile giyerdi halam mayo bikini yengemlerde aynı şekilde ben onda gördüm bu tarz şeyleri
Sizin bu ilişkide göstereceğiniz net duruş ancak ayrılmak olur. Adamın zihniyeti bu yahu, net duruşla falan değişeceğini mi sanıyorsunuz. Tamam dese bile istemem böyle birini, aklından geçenler belli çünkü.net duruş sergileyip beni böyle kabul et yoksa yok desem oda yalandan tamam okey giy deyip evlenince yeter hevesini almadın mı artık evli bir bayansın giyme derse diye korkuyorum kandıurılmak istemiyorum kendisi çok baskın bir karakter yani, evlenince o şekilde diyebilir ve aynı sorunlar olur nasıl emin olucam
Ondan sonra diyorsun ki çılışmık zır diğil, biş yıl çılıştım. İşte bu rahatın peşindesin , tek başına çalışmakla olmuyor bunlar tabi. 5 yılda anca araba alabiliyorsun, kendin gibi maaşlı çalışan bulursan iyi kötü ev alırsın işte, belki ayrı ayrı alırsınız, ama çalışıp didinerek yapmak daha zor, hazır tatlı.beni nereye istersem gezdirmesi hadi şu şehire gidelim yiyelim gezelim desem maddiyatı hç düşünmeyip götürmesi, iyi markalardan kıyafet alması, özel günleri atlamaması hediyeler alması, ailemede destek olması bunlar değerli değil mi
Tamam işte diyoruz kabul etmiyoTamam sen haklısın git evlen kaçırma bu hödüğü dememizi herhalde.
Bende dayanamadım yazdım,o kadar hayat tecrübemiz var yani.Hanim ablam bende takip ediyorum yazmayın dedim dedim olmadi yazdım yani pes
hayır şuan istediğim gibi giyiniyorum ama neye karışırdı dedi arkadaş ona ithafen karıştığı zamanlarki giyimimi belirttimSiz bu adamdan ayrılmadınız mı? Hala onun size söylediği gibi mi giyiniyorsunuz?
Eğer ayrılmamış gibi hala bol paça pantolon, sıfır makyajla geziyorsanız adam tabii tekrar şansını dener, 28 yaşında mühendis bir kadınsınız ama bir duruşunuz yok.
Acabamı diyede düşünüyor bence.Tamam işte diyoruz kabul etmiyo
Eski giyim tarzın mı,şimdiki tarzın mı?hayır şuan istediğim gibi giyiniyorum ama neye karışırdı dedi arkadaş ona ithafen karıştığı zamanlarki giyimimi belirttim
Ne acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.Acabamı diyede düşünüyor bence.
Evlenmek istiyorsanız adamla yazışın şartlarını kabul ediyorum deyin, evlenmek istemiyorsanız engelleyin nereden ulaşmaya çalışırsa çalışsın muhatap olmayın.hayır şuan istediğim gibi giyiniyorum ama neye karışırdı dedi arkadaş ona ithafen karıştığı zamanlarki giyimimi belirttim
Ahretlik yok kalayım dyecemde baksana dinlemiyor bu yaşlıbaşlı kadını işte.Ahretlik yine seni çekip çıkarmam gereken bir konu açıldı değil mi?
Gel biz seninle kışın dizlerimize örteceğimiz battaniyelerin modeline karar vermeye gidelim
Bazıları kendileri tecrübe etmeyince kafaları çalışmıyorBende dayanamadım yazdım,o kadar hayat tecrübemiz var yani.
Ders alsın istiyorum bende alırsa kendine zaten.
Ay bence evlendi bile zaten bu hasta ruhluyla. Şimdi için rahatlamaya çalışıyor.Ne acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.
Araba almak mı? Katip araba almak demek kadının özgürce tek başına bir yerlere gitmesi demek, adamın arabası var, tatlı ballı karısını o gezdirir, evli kadın niye tek başına gezsin olur mu öyle şeyNe acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.
Bir ikna bekliyor aslında,onu bulma çabasında.Ne acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.
Evlenseydi şu an ferrarisinde ağlıyordu. En azından hayatında bir ekşın olurdu. Şimdi mik mik mik kendini yiyor evleneyim miiiiğğğ evlenmeyeyim miğğğ diye.Ay bence evlendi bile zaten bu hasta ruhluyla. Şimdi için rahatlamaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?