Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
özgüvenim daha çok kırılır çünkü zaten çoğunluk mayo bikini ben daha çok dikkat çekicem ki ailem böyle değil annem mayo ile giyerdi halam mayo bikini yengemlerde aynı şekilde ben onda gördüm bu tarz şeyleri

Konuyu takip ettim arada okumadiklarim oldu
Herkes neler neler yazdı ne öğütler yazdı
Ama siz neden yaşınız gibi davranmıyorsunuz

Hani çocuğa ateşe yaklaşma bu cissss der ya anneleri büyükleri çocuk gelir gider bu cissss mi diye sorar aynen öylesiniz

Her yoruma yine aynı şeyleri yazıyorsunuz farklı kelimelerle valla usandı millet size öğüt vermekten daha ne bekliyorsunuz

Biri elinizden tutsun o ateşe elini soksun bak gördün mü sorup durma elin yandı gördün mü ateşi cisi mi desin yani
Ama birinin elinden tutmasına gerek yok sen zaten yanmaya hazırsın be KahveCekirdegi7

Onu da kabul etmiyo Ne istiyor bizden acaba?
Tamam sen haklısın git evlen kaçırma bu hödüğü dememizi herhalde.
Daha ne o zaman,sen dik durmayı bilmiyorsun sadece..

Sizin bu ilişkide göstereceğiniz net duruş ancak ayrılmak olur. Adamın zihniyeti bu yahu, net duruşla falan değişeceğini mi sanıyorsunuz. Tamam dese bile istemem böyle birini, aklından geçenler belli çünkü.
Size sıraladığı o kuralları yazarken hiç utanmadınız mı merak ediyorum. İnsan bile değilsiniz gözünde. İnsanlar evcil hayvanlarına bile böyle davranmıyor. Sizin çevreniz de bir garip. O çevreden ayrılmayın rica ederim. Fazla yayılmasın bu küflü düşünceler.

Ondan sonra diyorsun ki çılışmık zır diğil, biş yıl çılıştım. İşte bu rahatın peşindesin , tek başına çalışmakla olmuyor bunlar tabi. 5 yılda anca araba alabiliyorsun, kendin gibi maaşlı çalışan bulursan iyi kötü ev alırsın işte, belki ayrı ayrı alırsınız, ama çalışıp didinerek yapmak daha zor, hazır tatlı.

hayır şuan istediğim gibi giyiniyorum ama neye karışırdı dedi arkadaş ona ithafen karıştığı zamanlarki giyimimi belirttim

hayır şuan istediğim gibi giyiniyorum ama neye karışırdı dedi arkadaş ona ithafen karıştığı zamanlarki giyimimi belirttim
Evlenmek istiyorsanız adamla yazışın şartlarını kabul ediyorum deyin, evlenmek istemiyorsanız engelleyin nereden ulaşmaya çalışırsa çalışsın muhatap olmayın.

Bu konunuz ve bundan sonra bu adamla alakalı açabileceğiniz konuların verilebilecek tek tavsiyesi bu.

Ahretlik yine seni çekip çıkarmam gereken bir konu açıldı değil mi?
Gel biz seninle kışın dizlerimize örteceğimiz battaniyelerin modeline karar vermeye gidelim
Ahretlik yok kalayım dyecemde baksana dinlemiyor bu yaşlıbaşlı kadını işte.
Battaniyemi örecez şimdi,polar alsak olmazmı ne diyorsun gelpolar seçelim seninle

Bende dayanamadım yazdım,o kadar hayat tecrübemiz var yani.
Ders alsın istiyorum bende alırsa kendine zaten.
Bazıları kendileri tecrübe etmeyince kafaları çalışmıyor
Dünden beri bir kıyafet mevzusunu anlamadı arkadaş
Oysa kendi diyor karışıyor diye
Herşeyine müdahale eden kişi
O kişinin hayatına özgürlüğüne de müdahale eder o zaman hayat onkidinin olmaz
Sadece bu hayatı yaşar köle gibi
Bir yerde gözünü acarsa ne alâ açmazsa
Ruhuna fatiha bitti hayat

Ne acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.
Ay bence evlendi bile zaten bu hasta ruhluyla. Şimdi için rahatlamaya çalışıyor.

Ne acabası ya acaba mı kaldı? Evlensin işte, 5 yılda çalışıp aldığı arabanın bir üst modelini altına şıp diye serer adam, karşılığında askılı giymez olur biter.
Araba almak mı? Katip araba almak demek kadının özgürce tek başına bir yerlere gitmesi demek, adamın arabası var, tatlı ballı karısını o gezdirir, evli kadın niye tek başına gezsin olur mu öyle şey

Ay bence evlendi bile zaten bu hasta ruhluyla. Şimdi için rahatlamaya çalışıyor.
Evlenseydi şu an ferrarisinde ağlıyordu. En azından hayatında bir ekşın olurdu. Şimdi mik mik mik kendini yiyor evleneyim miiiiğğğ evlenmeyeyim miğğğ diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…