Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Merkur retro Basakta eski sevgililer donus yapabilir kizlar. 3 emime kadar da retroda olacak iletisimde olsaniz bile adini koymayin yeniden

İrmik kılık kıyafet ve çalışma konusundaki fikirlerini öğrendik de, ev işi ve çocuk bakımı konusundaki fikirleri nedir bu cro-magnonun?
şöyleki üniversitedeyken bana çocuğuma bakıcı baksın yada annem baksın istemem demişti. eşim büyütsün isterim diyordu. ev işi konusunda pek fikrim yok ünide ev arkadaşı vardı ama ev arkadaşı pek yardım etmerzdi hep kendi yapardı o yüzden yardım eder diye düşünüyorum. ama işleride çok yoğun ofis dışında evdede çok bakıyor ne kadar zaman ayırı bilmiyorum. fakat şuan abisinden gördüğüm mesela abisinin eşide şirkete geliyor ve çocukları yeni oldu annesine bırakıyorlar. belki onlardan gördükçe fikirleri değişmiştir.

Ahhhh deliricem. Yavrum senin saçına birlikte mi karar veriyosunuz pazarlıkla izin mı aliyosun. Aman ben daha daha başka bişi yazmiycam para aşkı bu başka hicbisiy degil

Çocuğa anne mi baksın başkası kısmını sormadım ki ben. Baba olarak çocuk bakımına katkısı olacak mı? Gece kalkacak mı, altını değiştirecek mi?
Ev işi yapar mı neden bilmiyorsun? Bunlar neden konuşulmuyor?
Askılı, mayo giymek beni öldürmez diyorsun ama asıl konuları hiç sormamışsın bile.

bunları konuşmadık malesef ev işi bekar evinde kalırken yapıyordu ama anne evinde yapmıyor bildiğim kadarı ile evlenince de eşinden bekleyebilir yemek konusunda hassas 2-3 çeşit yemek bekler mutlaka eğer ben çalıştığım için arada yapamasam muhtemelen çalışma o zaman der yetişemiyorsan yani çalışmamam için bahane çıkar ona aynı şekilde çocuğa vakit ayıramıyorsam yine çalışma der onun için için temel olan benim çalışmam değil eğer ev işimi çocuğumu aksatmama engelse bu konular üzerinden çalışma demeye başlar yine

Ölmezsin.

Bu gelinliklere okey demez malesef ama üstü açık olanları giymek isterdim
Ne güzel söylediniz, hayatınız boyunca sadece yapmak isterdim, giymek isterdim, gitmek isterdim demekle yetineceksiniz, bu mesajı yazıyorum ama sanmayın ki sizi fikrinizden döndüreceğim, sizinle bizim aramızdaki farkı göremeseniz de ben slogan gibi mesajımı yazarım, siz istemekle kalırsınız biz istediklerimizi yaparız

HanimKelesimiGetir ahretliiiikkk Google’da gelinlik, gelin arabası vs bakarken bu ne dedim, gelin arabasıymış da süslemeyi perdeci de mi yaptırmışlar anlayamadım

Ciddi söyle içinde ne kalacak peki.
Sen çok mutlu bir yuva hayali kuruyorsun farkındamısın.
çalışan kendi parasını kazanan iş arkadaşlarıylada vakit geçirebilen kariyerinde yükselme hedefleri vs bunlar içimde kalır çünkü zaten şuan onun şirketi gitsem istesem müdür yönetici ekip lideri vs olurum ama havadan değil ben kendi emeğimle olmak isterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…