- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Tamam işte açılacağınızı söyleseniz size saygı duyar mı önemli olan o ve açılırsanız denize gidip mayo giydiğinizde ne tepki verecek saygıdan bahsediyoruzya o zaman saygı duyar heraldeAşkım ben kapalıyım neden bikini giyeyim zaten ahahahah . Merak etme denize gidiyorum. Ben çalışıyorum , hatta şu an yeni tayin yerimde gideceğim birimi bekliyorum, çok nazik bir beyefendi çay ikram etti simidinden verdi falan yani öyle. Şimdi açılmak istesem açılırım, eşim benim namusumdan şüphe etmez açılıyorum diye, zaten çok tesettürde sayılmıyorum hali hazırda. Mesela ev içinde kapanmam, enişteler falan saçımı görmüştür.
Mayo askılı şort yeterli mi ve esimin ailesi hacı bizde rizeliyiz ama giydiklerime ben karar veririm ık mık etsede lafı ağzina tıkarım sen üzülme cici kısİstediğimi giyerim dediğin şeyler ne mesela açıl birşey var mı yoksa zaten karışmıyordur evet daha kapalı tarzda giyiniyorsan karışmaz eski sevgilim de hiç birleyi bensiz yapmak istemezdi şehir dışında kalmanıza izin vermesine şaşırdım bir tek
Bu erkek olamaz böyle erkekler mi var? Sevgilisini böyle giydirip kafelere götüren.Aaa durun ben de yazıciğim dayanamadım.
Geçen benimki dedi ki iş çıkışı hazır ol, bir çay içelim. İşte benimki de böyle geniş biri, kafelere falan götürüyor beni, elin adamları görüyor beni, garsonlara falan da hep kibardır. Ben de utanmadım boyalı sarı saçlarımı saldım, kıpkırmızı ruj sürdüm. Dapdar koy pantolonumu giydim, üstüne de v yaka bluz giydim.Neyse bu beni almaya geldi, gittik oturduk. Bana demesin mi, hayatım bugün çok güzelsin. Saçını böyle salınca daha bir güzel oluyorsun, ruj da yakışmış. Nasıl geniş bir adam değil mi? Oysaki arabaya biner binmez saçımdan tutup eve geri götürecekti kılığım yüzünden. Nerede konu sahibinin sevgilisi gibi bir errrrrkek, nerede benimki.
Ya sana çok üzülüyorum hakikaten, gerçekten başka türlüsünü düşünemiyorsun yazık ya .Tamam işte açılacağınızı söyleseniz size saygı duyar mı önemli olan o ve açılırsanız denize gidip mayo giydiğinizde ne tepki verecek saygıdan bahsediyoruzya o zaman saygı duyar heralde
Ya sana çok üzülüyorum hakikaten, gerçekten başka türlüsünü düşünemiyorsun yazık ya .
Ele karşı iyi, melek olup da yakınlarına kök söktüren adamlardan nefret ederim. Azıcık aklınızı kullanın. Evlenseniz görürsünüz o merhametli iyi insanı. Boşamaya kalktığınızda kırk kafadan ses çıkar bu adamı neden boşuyorsun diye. Adam ikiyüzlü açın gözünüzü.bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Bugün bunları istemez yarın evlenince balkona çıkmanı istemez, sokakta gezerken o adam sana baktı der. Sokağa çıkmanı istemez. Abi bi de üniversite okumuşsunuz nerde okudunuz merak ediyorum. Hiç mi göz açılmaz? Doğruyu yanlışı görmez bir insan? Hiç mi hatalarından pay çıkarmaz? Ya da hiç mi korkmaz? Hayatınız boyunca hiç mi denize gitmeyeceksiniz? Sürekli kılık kıyafetiniz eleştirilecek? Bunu neden normalleştiriyorsunuz?bunu bende çok zaman düşündüm üniversitedeki kavgalarımızda bana davranışları ile bu nasıl hiçmi merhameti yok acımıyor mu diyordum ama sonra sinirini en azından benim üzerimde törpüledi ve uzak kaldığımız dönemlerde dışarıya karşı gözlemlediğim herkesin yardımına koşar merhamet duyar ihtiyacı olana maddi manevi destek olur ama bana karşı erkek kıskançlığı işte giyimim çalışmam denize gitmem vs bunları istemiyor.
Kız, adamın saçını başını yolup "sen nasıl bana direktif vermezsin" diyeceksin diye okudum kdjdjd ahahahah.Aaa durun ben de yazıciğim dayanamadım.
Geçen benimki dedi ki iş çıkışı hazır ol, bir çay içelim. İşte benimki de böyle geniş biri, kafelere falan götürüyor beni, elin adamları görüyor beni, garsonlara falan da hep kibardır. Ben de utanmadım boyalı sarı saçlarımı saldım, kıpkırmızı ruj sürdüm. Dapdar kot pantolonumu giydim, üstüne de v yaka bluz giydim.Neyse bu beni almaya geldi, gittik oturduk. Bana demesin mi, hayatım bugün çok güzelsin. Saçını böyle salınca daha bir güzel oluyorsun, ruj da yakışmış. Nasıl geniş bir adam değil mi? Oysaki arabaya biner binmez saçımdan tutup eve geri götürecekti kılığım yüzünden. Nerede konu sahibinin sevgilisi gibi bir errrrrkek, nerede benimki.
Bizim hiç itirazımız yok evlensin zaten. Bizi ikna etmeye çalışması sıkıyor.Neden kendinizi yoruyorsunuz. Kızımız zaten böyle istiyor. Sahiplensin ,kıskansın falan filan. Evlenip iyice bogulana kadar devam eder mutlulukları..sonra da çocukları olur , babasız kalmasın ,iyi baba der devam eder.
Size mutluluklar diliyorum.
Bana da dediki herseyi giyiyor musunuz belki kapalı giyiyor muşum zaten evet totomu açıp gezmiyorum haklısınİnancından dolayı kapalı olduğunu idrak edemeyecek kadar dar görüşlü
Bizde çok yer gezdik gördük bir sabah atladık uçağa gittik İzmir’i gezdik üni zamanı bir akşam atladık otobüse Eskişehir’e gittik sırf sevdiğimiz sanatçının konseri için. İnanın bizim kadar gezmemişsinizdir. Ama doğru bahsettiğiniz gibi giyinip çıksaydım muhtemelen geri gönderir değiştirirdi. Siz nerede tanıştınız ne kadar sürede tanıdınız eşiniziAaa durun ben de yazıciğim dayanamadım.
Geçen benimki dedi ki iş çıkışı hazır ol, bir çay içelim. İşte benimki de böyle geniş biri, kafelere falan götürüyor beni, elin adamları görüyor beni, garsonlara falan da hep kibardır. Ben de utanmadım boyalı sarı saçlarımı saldım, kıpkırmızı ruj sürdüm. Dapdar kot pantolonumu giydim, üstüne de v yaka bluz giydim.Neyse bu beni almaya geldi, gittik oturduk. Bana demesin mi, hayatım bugün çok güzelsin. Saçını böyle salınca daha bir güzel oluyorsun, ruj da yakışmış. Nasıl geniş bir adam değil mi? Oysaki arabaya biner binmez saçımdan tutup eve geri götürecekti kılığım yüzünden. Nerede konu sahibinin sevgilisi gibi bir errrrrkek, nerede benimki.
Aslında sizin yazdıklarınız konu sahibinin kapatmaya çalıştığı iç sesi. Sizi ikna etmeye çalışıyor çünkü kendinin içten içe ikna olması lazım.Bizim hiç itirazımız yok evlensin zaten. Bizi ikna etmeye çalışması sıkıyor.
Konu sahibinin sevgilisini görünce anladım benimkinin ne kadar geniş olduğunu. Hemen ayrılacağım zaten, böyle erkek mi olur ya? Arabada kolumu morartması lazımdı, ıslak mendille rujumu silmesi lazımdı. Hiçbirini yapmadı.Bu erkek olamaz böyle erkekler mi var? Sevgilisini böyle giydirip kafelere götüren.
Eskiden çok karışırdı evlenince duruldu diyen de çokşimdi şu konuşmada bana noluyor diyebilirsiniz de , karşınızdaki insanKatibin Ruhu kapalıysa kendi tercihiyle kapanmış koskoca insan. kocası tankini giyersin tanga giyersin demiyor çünkü kocasına laf düşmüyor çünkü kadın kendi tercihini yaşıyor. ayırt edemediğin şey bu. sana sınırlar koyuluyor ve bu sahiplenme koruma kollama aşk sevgi ihtiras değil. bu senin kişisel alanına, senin benliğine saldırı. saygısızlık. yetişkin bir insan olarak ne giyeceğine kendin karar verirsin.
bunca insan sana bunu anlatmaya çalışıyor.
şimdi kıyafet konusunda biraz ileri gitmiş olabilirim v yakayı düşüneceğim diyen evlendiğinde emin ol namusundan bile şüphe duyar hale gelir. evlenince huyu yumuşayan , sivri huyu kuzuya dönen erkek görmedim ben.
Benimki çok usludur ya.Kız, adamın saçını başını yolup "sen nasıl bana direktif vermezsin" diyeceksin diye okudum kdjdjd ahahahah.
Hımmm demek çalışabilirmişsin bak ya lütfe bakdeniz konusunda mayo bikini yok dedi şu yarı tesettür tankini mayolar olurmuş, kıyafet için biraz sıkmış olabilirim dikkat edicem dedi, çalışma konusunda başka bir yerde çalışabilirsin hem kafan dağılır bu şehirde bir iki arkadaş edinirsin maddiyat için değilde yalnız kalıp bunalmamak için çalışabilirsin dedi, çocuk olunca zaten kendimde istemez mişim yada onların şirkete geçermişim. gelinlik konusundada babası hassasmış ona göre birşey giyersin beni idare et dedi, balayı tatili için deniz değilde istersen italya falan olur dedi.
Bende ağzına tıktım lafı ama sert tepki aldım sizinki direk peki hayatım mı diyorMayo askılı şort yeterli mi ve esimin ailesi hacı bizde rizeliyiz ama giydiklerime ben karar veririm ık mık etsede lafı ağzina tıkarım sen üzülme cici kıs
Canım durulmuyorlar, kadın pek çok şartı kabullenince ya da bedelini başka yerden ödeyince sorun çıkmıyor fazla.Eskiden çok karışırdı evlenince duruldu diyen de çok
Daha kötüsü buradaki insanlar evlenme dese de evlenecekBu tarz sorular garip geliyor bana.
Burdakiler ok verirse gidip evlenicek misin?
Hayatı kararları tanımadığın insanlar üzerinden mi veriyorsunuz çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?