Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte açılacağınızı söyleseniz size saygı duyar mı önemli olan o ve açılırsanız denize gidip mayo giydiğinizde ne tepki verecek saygıdan bahsediyoruzya o zaman saygı duyar heralde

Mayo askılı şort yeterli mi ve esimin ailesi hacı bizde rizeliyiz ama giydiklerime ben karar veririm ık mık etsede lafı ağzina tıkarım sen üzülme cici kıs

Bu erkek olamaz böyle erkekler mi var? Sevgilisini böyle giydirip kafelere götüren.

Tamam işte açılacağınızı söyleseniz size saygı duyar mı önemli olan o ve açılırsanız denize gidip mayo giydiğinizde ne tepki verecek saygıdan bahsediyoruzya o zaman saygı duyar heralde
Ya sana çok üzülüyorum hakikaten, gerçekten başka türlüsünü düşünemiyorsun yazık ya .

Neden kendinizi yoruyorsunuz. Kızımız zaten böyle istiyor. Sahiplensin ,kıskansın falan filan. Evlenip iyice bogulana kadar devam eder mutlulukları..sonra da çocukları olur , babasız kalmasın ,iyi baba der devam eder.

Size mutluluklar diliyorum.

Ele karşı iyi, melek olup da yakınlarına kök söktüren adamlardan nefret ederim. Azıcık aklınızı kullanın. Evlenseniz görürsünüz o merhametli iyi insanı. Boşamaya kalktığınızda kırk kafadan ses çıkar bu adamı neden boşuyorsun diye. Adam ikiyüzlü açın gözünüzü.

Bugün bunları istemez yarın evlenince balkona çıkmanı istemez, sokakta gezerken o adam sana baktı der. Sokağa çıkmanı istemez. Abi bi de üniversite okumuşsunuz nerde okudunuz merak ediyorum. Hiç mi göz açılmaz? Doğruyu yanlışı görmez bir insan? Hiç mi hatalarından pay çıkarmaz? Ya da hiç mi korkmaz? Hayatınız boyunca hiç mi denize gitmeyeceksiniz? Sürekli kılık kıyafetiniz eleştirilecek? Bunu neden normalleştiriyorsunuz?

Kız, adamın saçını başını yolup "sen nasıl bana direktif vermezsin" diyeceksin diye okudum kdjdjd ahahahah.

Bizim hiç itirazımız yok evlensin zaten. Bizi ikna etmeye çalışması sıkıyor.

Bizde çok yer gezdik gördük bir sabah atladık uçağa gittik İzmir’i gezdik üni zamanı bir akşam atladık otobüse Eskişehir’e gittik sırf sevdiğimiz sanatçının konseri için. İnanın bizim kadar gezmemişsinizdir. Ama doğru bahsettiğiniz gibi giyinip çıksaydım muhtemelen geri gönderir değiştirirdi. Siz nerede tanıştınız ne kadar sürede tanıdınız eşinizi

Bizim hiç itirazımız yok evlensin zaten. Bizi ikna etmeye çalışması sıkıyor.
Aslında sizin yazdıklarınız konu sahibinin kapatmaya çalıştığı iç sesi. Sizi ikna etmeye çalışıyor çünkü kendinin içten içe ikna olması lazım.

Bu erkek olamaz böyle erkekler mi var? Sevgilisini böyle giydirip kafelere götüren.
Konu sahibinin sevgilisini görünce anladım benimkinin ne kadar geniş olduğunu. Hemen ayrılacağım zaten, böyle erkek mi olur ya? Arabada kolumu morartması lazımdı, ıslak mendille rujumu silmesi lazımdı. Hiçbirini yapmadı.

Eskiden çok karışırdı evlenince duruldu diyen de çok

Hımmm demek çalışabilirmişsin bak ya lütfe bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…