Barışmak istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bide annesinin hakkımda ne düşündüğünü eğer ona kıyafetlerim konusunda yine böyle mi giydiriyorsun diye sorarsa ne cevap verecğeini konuştum

Beni zaten gördüğünde çok açık giyinen biri değildim kendince normal görmediği şeylerde müdahale etti işte

Bir yıl ayrılıktan sonra direkt şu kıyafet olmaz denize girme olmaz gibi şeyler mi konuştunuz gerçekten ? Bence sen de @zorunlualann gibi evlilik diye tutturdun, bu adamı her türlü kabul etmeye hazırsın
Her türlü kabul edecek olsam zaten bunları sormazdım ki ablamla konuştum bunları oda diyor ki bunlar senin için vazgeçilemeyecek şeyler mi neden inat ediyorsun boşver giyme yada dediği gibi giyin vs bende ona sorunun kıyafet olmadığı herşeyimi kendi istediği gibi müdahale etmesi olduğunu söylüyorum

Ya kızım evlenecek adam bulmuşsun tabiki de çalışmak, mayo giymek vazgeçilebilecek şeyler. Adamı kaçırma. Annesi ne derse de evet de. Bu devirde başka koca bulamazsın yoksa

Afedersiniz de insanların sabihi olmaz. Sahibi olanlar ağzı dili olmayan canlılardır

Daha onu kavrayamadı,eş yada sevgilinin hayatına karışma müdahale etme durumunu bilemiyor.

Bazı insanlar kişilik haklarına saldırıyı aşk sevgi ile karıştırıyor abla. Ne kadar üzerinde baskı kurarsa o kadar seviyor diyor. Konu sahibi bunu anlamayacak belli ki ama bunun çocuğu olacak ve annesinin zihniyetine bak. yazık günah değil mi o çocuklara

Kaçırma bu öküzü bulunmaz nadide heriflerden kendisi.
Ailesi söylese kesin isyan çıkartır vardır böyle genç kızlarımız,sevgili diyince kanun gibi görüyorlar.
O kadar büyüt okut sonra hanzonun biri gelsin hayatına müdahale etme hakkına sahip olsun.
Sevgi bu değildir,onlar bunu böyle algılıyor nedense beni seviyor mantığındalar.

Ayy ben bikini giyince, şort, askılı giyince işte öküz gibi bakanlar böyle erkekler. Evlerden ırak.

O kim ki derken aşık olduğum kişi siz bunu eşim olmadı için mü söylüyorsunuz eşim olsaydı bunları yaptığı için tolere edin der miydiniz
Zihniyeti anlamıyorsunuz işte, bu adam mayolu, askılı, v yakalı kadınlara bakilabilecegine düşündüğü için sizin onları giymenizi istemiyor. Yarın kardesiniz mayo giyse ve eşiniz ona baksa, mayo giydiği için baktım diyecebilecek bir zihniyet anlatabildim mi?

Normalleştirmeyin erkek kıskançlığı diyerek. Giyiminiz, çalışmanız, denize gitmeniz ??? Süs bitkisi gibi evde camın kenarında oturacaksınız galiba. Gerçi camın kenarı da olmaz pardon, kıskanır birden. Salonun ortasında oturun.

Oldu olacak Kuzey Kore'deki gibi liste versin size, saç modelleri vs olsun böyle onun ışığında ilerleyin siz. Böyle zor olur tek tek.

Adamın yaptıklarına bir mazeret arıyorsunuz hala. Kadın cinayetlerinin %90 aşırı kıskançlık sebebiyle işleniyor. Adam kendine bir eş, sevgili aramıyor pasifleştireceği, her dediğine Evet diyecek etkisiz eleman arıyor. Kendi kuralları varsa ona göre birini seçsin. Ama sizde “sahip çıkıyor” kisvesi altında yaptıklarını anlaşılır kabul ediyorsunuz. Siz kendinize sahip çıkamıyor musunuz? Akli melekeleriniz yetersiz mi? Taşınmaz mallara sahip olunur, insanlara olunmaz. İnsanların birbirine saygı duyduğu, tercihlerini tolere ettiği yol arkadaşları olur. Sizinkisi böyle bir şey değil.

Mutlu olmayacaksınız. Burada size sarkastik bir şekilde söylüyor olsak da, bu şekilde asla mutlu olmayacaksınız dümdüz diyorum bakın. Siz bir bireysiniz. Birinin size sahip çıkmasına ihtiyacınız olmamalı. Size bu şekilde eşya muamelesi yapan biriyle olmaz. Kendi değerinizi bilin.

Ya kızım evlenecek adam bulmuşsun tabiki de çalışmak, mayo giymek vazgeçilebilecek şeyler. Adamı kaçırma. Annesi ne derse de evet de. Bu devirde başka koca bulamazsın yoksa
Allahaşkınıza mesele koca bulmak mı tonla koca var tabi sizin gözünüze gönlünüze hitap eden görünce kalbinizi attıran biri mi hepsi acaba

Bende böyle bir mükemmel eş ariyordum barişmiyacaksan bana nosunu yazar mısın arkadaş kafanızda sorun mu var yazınca banlanıyoruz ama bu bir soru var mı bi sıkintı merak ediyorum ciddi

Allahaşkınıza mesele koca bulmak mı tonla koca var tabi sizin gözünüze gönlünüze hitap eden görünce kalbinizi attıran biri mi hepsi acaba
Sen de haklısın, ne o öyle, kıskanmayan, alanına, kararlarına saygı duyan, seni bir birey olarak kabul eden, sana güvenen adam mı olur, ne o öyle g.v.t gibi, erkek mi onlar, şeyi de kalkmaz onların. Erkek dediğin kolunu bi tutunca morartacak şöyle, gücünü hissettirecek.

Uzak dur insanlar kolay kolay değişmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…