Barışmalı mı :(( yorumlarınıza ihtiyacım var

Nesrin cnblt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
531
555
103
34
2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım güncelleme: 5.sayfada

Son düzenleme:
:KK12: Yok Can'ım yok.Nişanlın barıştıktan iyice bağladıktan sonra o pişmanlığı mutlaka unutur.Yakma başını.

Herşeyin bir adabı var,evliliğin de öyle...Sen Nasıl yaşamak istiyorsan o ortamı sana kurup da evlenmeli.

Numarasını engelle,cevap verme..bu aile problemi evlenseniz dahi hep önünüze çıkar,çıkacak..adam ailesini atsa atamaz,satsa satamaz..o 8 ay da 8 ay olmaz kesinlikle..bilgilerine;)

İpleri koparmışsınız bir kere, araya olaylar girmiş. Yolunuza bakın

İstemiyorsanız annesini hiç görüşmeyin bile. Evlendikten sonra o işler öyle olmuyor.

Yani daha halledememis.Kv adayi hasta felan mi niye yaninda yasamak zorundadiniz.Bence barisma ve bulusma onu gorunce unutmaya bastan baslaycaksin.
Yok hasta değil maşallah benden sağlam .. sadece oğlu var bu x kişisidr annesini bırakmak istemiyo tek başına

Nasil yani artik annesiyle yasamayacak miymis ? Vaz mi gecmis ?
Dikkatli ol derim. Su an pisman olmus ama ya ilerde bu kararindan da pisman olursa ?

Gözünüzü karartip nikah arifesinde ayrilmissiniz. Geri konuşmayın. Sorun nedir bilmiyorum önceki konulara bakmadım ama halletmemis belli ki. Görüşmeyin gitsin. Hem niye telefonunu engellememissiniz ki iletişime geçmesine izin veriyorsunuz? Hiç buluşup görüşmeyin.

Düğüne 1ay kala bunu söylemek seni çaresiz bırakıp razı etmek resmen kazık atmak. Ciddi sinsi bir hareket büyük çakallık. Güvenebilecek misin gerçekten tekrar
Daha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık

Daha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık
8 yıl yazmışım ay yazacağıma bu bi işaret mi acaba töbeler olsn

Gözünüzü karartip nikah arifesinde ayrilmissiniz. Geri konuşmayın. Sorun nedir bilmiyorum önceki konulara bakmadım ama halletmemis belli ki. Görüşmeyin gitsin. Hem niye telefonunu engellememissiniz ki iletişime geçmesine izin veriyorsunuz? Hiç buluşup görüşmeyin.
Numarasını değiştirmiş boş bulunup açtım

Back
X