- 1 Kasım 2017
- 356
- 235
- 103
- 36
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım
Ben aslinda sizide, bura koment yazanlari da pek anlamiyorum acikcasi. Yasli ve yalniz bir kadini (tamam adi kv olsa bile!) hiiic terddut etmeden kapi disari ediyorsunuz, bu neyin egosu? Belki iyi insandir, olmasa bile insanlik nerede kaldi allah askina ya! Sevgi dolu bir yuvada yasli bir insan daha olsun, yani ne kadar huzurunuzu bozabilecek ki?
Yani anlamiyorum, teyzesinin yanina gondermek nedir, bu kadin omrunun son arefesinde ve kimsesiz!!! Ben hayatta razi olmazdim gondermesine, aksine kendim isterdim onunla yasamayi. Neden bu kadar katisiniz anlamiyorum. Hayat bu, illada kocayla basbasa yasamak degil mutluluk formulu. Sevgidir mutluluk formulu.