Barışmalı mı :(( yorumlarınıza ihtiyacım var

2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım

Ben aslinda sizide, bura koment yazanlari da pek anlamiyorum acikcasi. Yasli ve yalniz bir kadini (tamam adi kv olsa bile!) hiiic terddut etmeden kapi disari ediyorsunuz, bu neyin egosu? Belki iyi insandir, olmasa bile insanlik nerede kaldi allah askina ya! Sevgi dolu bir yuvada yasli bir insan daha olsun, yani ne kadar huzurunuzu bozabilecek ki?

Yani anlamiyorum, teyzesinin yanina gondermek nedir, bu kadin omrunun son arefesinde ve kimsesiz!!! Ben hayatta razi olmazdim gondermesine, aksine kendim isterdim onunla yasamayi. Neden bu kadar katisiniz anlamiyorum. Hayat bu, illada kocayla basbasa yasamak degil mutluluk formulu. Sevgidir mutluluk formulu.

Kardeşi babası falan yok annesi var sadece bursa ya teyzesinin yanına göndericekmiş x kişisi düşünme bunları dito :KK43:
Yani bu kadın 5 yaşında çocuk mu birilerine ihtiyac duysun yaninda hazır bir defa bu yola girmişken dönmemek en güzeli huzursuz evlilik olmuyor

Ben aslinda sizide, bura koment yazanlari da pek anlamiyorum acikcasi. Yasli ve yalniz bir kadini (tamam adi kv olsa bile!) hiiic terddut etmeden kapi disari ediyorsunuz, bu neyin egosu? Belki iyi insandir, olmasa bile insanlik nerede kaldi allah askina ya! Sevgi dolu bir yuvada yasli bir insan daha olsun, yani ne kadar huzurunuzu bozabilecek ki?

Yani anlamiyorum, teyzesinin yanina gondermek nedir, bu kadin omrunun son arefesinde ve kimsesiz!!! Ben hayatta razi olmazdim gondermesine, aksine kendim isterdim onunla yasamayi. Neden bu kadar katisiniz anlamiyorum. Hayat bu, illada kocayla basbasa yasamak degil mutluluk formulu. Sevgidir mutluluk formulu.
Yanlış anlamayın ama konu sahibi kapı dışarı eden değilki son dk kaya kadar saklayan nişanlısı ile annesiymiş konu sahibide anneni at dememiş kendi vazgeçmiş şuan annesini atanda kendi oğlu yani konu sahibi aradım ettim anneni atta bana gel dedim dememiş adam kendi arayıp annemi yolluycam barışalım demiş hem illa bi aile büyüğüyle beraber yaşanacaksa evlenmeyiz kalırız kendi ailemizle ayrı ev kurmak yuva kurmak nerede yaşlı olsa hasta olsa neyse

Yanlış anlamayın ama konu sahibi kapı dışarı eden değilki son dk kaya kadar saklayan nişanlısı ile annesiymiş konu sahibide anneni at dememiş kendi vazgeçmiş şuan annesini atanda kendi oğlu yani konu sahibi aradım ettim anneni atta bana gel dedim dememiş adam kendi arayıp annemi yolluycam barışalım demiş hem illa bi aile büyüğüyle beraber yaşanacaksa evlenmeyiz kalırız kendi ailemizle ayrı ev kurmak yuva kurmak nerede yaşlı olsa hasta olsa neyse
Sağlık sorunu olsa inanın bakarım bile ama bi insan da evlilik kararı alacak yaştaysa faZla anneci olmamalı . Evi yakın olur gider hergün görür yeri gelir kalır bunlara asla karşı değilim benimde bi annem var ona yapılmasını istemediğim birşeyi başkasına yapmam da yaptırmam da, ben kv adayımı seviyordum ve geçici süre beraber kalıcağımızı söyleyip kandırdılar beni burdan konu açmasam bana akıl vermeseler evlendikten sonra öğrenicektim kv ile sürekli berabeer yaşayacağımızı

Buraya konu açıp bunu sorman bile hala bu olaydan ders almadığını gösteriyor.
Sakın görüşmeye dahi gitme,evlerden ırak böyle karaktersiz erkekler.
Bence siz yatın kalkın dua edin,evlenmeden gerçek yüzü çıkmış ortaya.

Sakin sakin tekrar inanma ona. Bir gunlukndegil bir omur surecek birsey icin kendini atese atma. O eve girip onlarla bir kez yasamaya basladin mi o sozler hersey unutulur, omur boyu onlarla yasamak zorunda kalirsin. Adam olsa seni buna mecbur birakmazdi. Seni o kadar seviyordu da neden o zaman yapmadi bunlari? Sakin o guzel sozlere kanma. Olmuyorsa olmuyor cunku onkez denesen de.
Ben de bosandigim esimin sensiz yapamiyorum ailemi ozledim lafkari ile tekrar denedim. Kisi degismiyormus gordum. En fazla 4 ay tasiyorlar yuzlerindeki o maskeyi. 4 ay sonra fabrika ayarlarina donuyorlar. Kisilik degismiyor.
No sunu falan engelledim eve gelsede açmayacağım kapıyı inş babamın iş yerine gitmez büyük kavga çıkar yoksa :(

Barıştınız diyelim sözünde durur veya duramaz annesine düşkün belli 88 sene demesinden.3 gün sonra gelin tarafından istenmeyen kv kılıfına bürünüp oğlunun aklını karıştırmayacağı ne malum.ne güzel yol çzimişsin bir şey baştan olmuyorsa olmuyor emin ol. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kardeşi babası falan yok annesi var sadece bursa ya teyzesinin yanına göndericekmiş x kişisi düşünme bunları dito :KK43:

Annesi tek başına yaşayamıyor muymuş? İlle de birilerinin yanında mı kalacak?

Benim kv oğluma bakmadan önce 3 sene tek yaşadı. Kb bekardı ama bağımsız gibiydi. Kadın maddiyat dışında hiç minnet etmedi.. Şimdi torununa baktığı için yakınımıza taşındı..

Şimdi ex nişanlı halletse bile evlenince yine gelir önüne. Üzülür anacığına acitasyon yapar ağlar, yeri gelir kavga eder yine de yanında ister..
Zaten ex kv normal bir kadın olsa evli çiftin yanında kalmak istemezdi..

Uzak dur. Denenmişi deneme derim..

No sunu falan engelledim eve gelsede açmayacağım kapıyı inş babamın iş yerine gitmez büyük kavga çıkar yoksa :KK43:
Anladigim kadariyla annedi yalniz yasiyor. Ayri eve ciksaniz da bu adam annesinin evini acik tutar anasini sizr alir gelir. Annesiz yapamiyor galiba. Omur boyu uc kisi yasarsiniz. Bence hic bulasma bu ise.

Ya kim kv ile yaşamak ister hemde yeni evliyken .
Kv ye acıyanlar olmuş neden ?
Rahatsızlığı yokmuş, evi varmış kendi işini kendi görebilir .
Kimse kızıni gitsin hizmetçi olsun diye büyütmüyor.
Hemde sizi kandırmaya çalışmışlar aptal yerine koyup . Ya evlendikten sonra öğrenseydiniz?

Niye barismayi dusunuosun? Anasini mi everecekmis? :)

Yahu kadini kapi disari etmek ne demek:) su birilerine kene gibi yapisma meraki niye var anlamiom. Mis gibi herkes kendi evinde otursa daha iyi degil mi? Ya Rabbim buyuk konusmiim benimde ogullarim var ama.. halim vaktim sagligim yerindeyse ne diye bi arada olup aci olcan? Ayri ol tatli ol. Kadin muhtac olur anlarim, ama su durumda mantiksiz.

Kız 5. Sayfada günceli aradım ama bulamadım :))) ayrıca konu sahibine yüklenenleri anlamıyorum. Bu kız evlendikten sonra buraya konu açsaydı gözünü açsaydın gibi yorumlar gelirdi. Kıza yalan söylenmiş. Belirli süre denmiş sonra kendi kendilerine bir oyun kurmuşlar. Ayrıca konu sahibi eski nişanlısına ananı at beni al ille de gel al dememiş ki kapının önüne atıyor olsun. Son gelişmeleri merak ettim.

Back
X