• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barışmalı mı :(( yorumlarınıza ihtiyacım var

X kişisi haklı olabilir kıyamıyorum annesine. Ama maalesef ev ev üzerine olmuyor. Rahat oturup kalkamıyorum, giyinemiyorsun vs.
Ne istiyorsan net olmanı , sınırını iyi çizmenin tavsiye ediyorum.
Yakın apartman, hatta bu ihtimal aynı apartman dahi olabilir (hasta ve çok yaşlı gibi durumlar)ama aynı ev zor.insan kendi evinde misafir gibi oluyor, fikrim.

X kişisi haklı olabilir kıyamıyorum annesine. Ama maalesef ev ev üzerine olmuyor. Rahat oturup kalkamıyorum, giyinemiyorsun vs.
Ne istiyorsan net olmanı , sınırını iyi çizmenin tavsiye ediyorum.
Yakın apartman, hatta bu ihtimal aynı apartman dahi olabilir (hasta ve çok yaşlı gibi durumlar)ama aynı ev zor.insan kendi evinde misafir gibi oluyor, fikrim.
Beraber yaşamayacağımızı ima etti kv yi kızkardeşinin yanına göndericekmiş öyle söyledi yarın gelicek evi falan biliyo kapıyı mı açmasam

Daha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık
Şu laflardan snra barışmak istemesi çok manidar kusura bakmayın doğruya doğru evlenince işler değişiyor boşanmak kolay değil bu da geçer deyip susup oturuyoruz çoğu şeye bence yelkenleri indirmeyin derim

2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım
Ya gelmesine engel olun numarasini engelleyin ulasamasin size yada yarin yüzyüze gelip kandırılıp kv ile yasamaya hazir olun. Hayirli olsun insallah hakkinizda

Aslında halletmeye çalışıyrm diyo gelince konuşuruz diyo :KK43:(
daha halledememiş, halletmeye çalışıyor.o iş hallolmaz canım. halledecek adam nişanı attırma seviyesine getirmeden annesiyle konuşur çözüm bulurdu.şimdi senin agzına 1 parmak bal çalarlar.evlenip balayına gidersiniz dönüşünüzün haftasına kv gelir yerleşir kabul etmiyorsan git deyiverler.eee nasılsa bekaret gitti dönemez diye düşünecekler çünkü.

Ömür boyu kaynana ile beraber yaşamak istiyorsanız
Yarın görüşün eski nişanlınız ile

Konu bu kadar net

daha halledememiş, halletmeye çalışıyor.o iş hallolmaz canım. halledecek adam nişanı attırma seviyesine getirmeden annesiyle konuşur çözüm bulurdu.şimdi senin agzına 1 parmak bal çalarlar.evlenip balayına gidersiniz dönüşünüzün haftasına kv gelir yerleşir kabul etmiyorsan git deyiverler.eee nasılsa bekaret gitti dönemez diye düşünecekler çünkü.
:KK14:

2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım
Sakın barışma. Evlendikten sonra belki bir süre ayrı yaşarsınız ama ağzına bir parmak bal sürme hesabı... sonradan o kv gelir yerleşir yanınıza inanma. Erkeklerin lafına güven olmaz. Herşey is bitene kadar onlar için...

Beraber yaşamak nedir ya, ne bu ısrar. Ev ev üstüne olmaz öyle deyin ona. Bu kadar ısrar ediyor kendisi kalsın annesiyle yaşlansın.

Aile baskısı var ise yine aynı teklifi sunacak ga da bi şekilde kabul ettirmeye çalışacak.eğer yapabileceğine inanıyorsan birlikte devam et ama zor aynı ev.ganımadan hüküm vermek saçma ama benim en korktuğun bu erkeklerin birşeyleri saklamaları çünkü arkası iyi gelmiyor

Sakin sakin tekrar inanma ona. Bir gunlukndegil bir omur surecek birsey icin kendini atese atma. O eve girip onlarla bir kez yasamaya basladin mi o sozler hersey unutulur, omur boyu onlarla yasamak zorunda kalirsin. Adam olsa seni buna mecbur birakmazdi. Seni o kadar seviyordu da neden o zaman yapmadi bunlari? Sakin o guzel sozlere kanma. Olmuyorsa olmuyor cunku onkez denesen de.
Ben de bosandigim esimin sensiz yapamiyorum ailemi ozledim lafkari ile tekrar denedim. Kisi degismiyormus gordum. En fazla 4 ay tasiyorlar yuzlerindeki o maskeyi. 4 ay sonra fabrika ayarlarina donuyorlar. Kisilik degismiyor.

Benzer yollardan geçen biri olarak sakın görüşme benim eşimin anneside nişanlıyken sizle yaşıycam deyip duruyodu bende ozaman hayatta kabul etmem böyle bir niyet varsa ayrılalım diyodum ki aramızda üç sokak var evi var maaşı var yaşlıda değil düşün artık eşim hep şaka yapıyor seni deniyor diyordu beş senelik evliyim bu mevzuyu daha yeni çözdük aman diyim hiç bulaşma eşimde ozaman olmaz öyle şey diyordu bide düşün seninki baştan demiş beraber yaşıyacaz diye hiç o toplara gireyim deme aman

Back
X