- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz...
Denemeyin bile!
Denemeyin bile!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yaşamayacağımızı ima etti kv yi kızkardeşinin yanına göndericekmiş öyle söyledi yarın gelicek evi falan biliyo kapıyı mı açmasamX kişisi haklı olabilir kıyamıyorum annesine. Ama maalesef ev ev üzerine olmuyor. Rahat oturup kalkamıyorum, giyinemiyorsun vs.
Ne istiyorsan net olmanı , sınırını iyi çizmenin tavsiye ediyorum.
Yakın apartman, hatta bu ihtimal aynı apartman dahi olabilir (hasta ve çok yaşlı gibi durumlar)ama aynı ev zor.insan kendi evinde misafir gibi oluyor, fikrim.
Anladım. Tabi siz bilirsiniz. Ama denenmisin tekrarı olmaz. Evlendikten sonra planını gerçekleştirme riski var.Numarasını değiştirmiş boş bulunup açtım
Şu laflardan snra barışmak istemesi çok manidar kusura bakmayın doğruya doğru evlenince işler değişiyor boşanmak kolay değil bu da geçer deyip susup oturuyoruz çoğu şeye bence yelkenleri indirmeyin derimDaha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık
Gelicek yarın napsam acabaŞimdilik kabul etse de ilerde illa sorun çıkar bu mevzu hakkında, tekrar deneme derim![]()
Görüşürdüm neticede ayrılık sebebin yüzyüze gelmeyecek bir durumdan değilmiş, ama işte sonrası?Gelicek yarın napsam acaba![]()
Ya gelmesine engel olun numarasini engelleyin ulasamasin size yada yarin yüzyüze gelip kandırılıp kv ile yasamaya hazir olun. Hayirli olsun insallah hakkinizda2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım
Ağzı çok laf yapan cinsten ikna olurum diye korkuyrm hala seviyorum çünkü ama barışmak istemiyorım beni son anda yüzüstü bıraktığı içinGörüşürdüm neticede ayrılık sebebin yüzyüze gelmeyecek bir durumdan değilmiş, ama işte sonrası?
daha halledememiş, halletmeye çalışıyor.o iş hallolmaz canım. halledecek adam nişanı attırma seviyesine getirmeden annesiyle konuşur çözüm bulurdu.şimdi senin agzına 1 parmak bal çalarlar.evlenip balayına gidersiniz dönüşünüzün haftasına kv gelir yerleşir kabul etmiyorsan git deyiverler.eee nasılsa bekaret gitti dönemez diye düşünecekler çünkü.Aslında halletmeye çalışıyrm diyo gelince konuşuruz diyo(
daha halledememiş, halletmeye çalışıyor.o iş hallolmaz canım. halledecek adam nişanı attırma seviyesine getirmeden annesiyle konuşur çözüm bulurdu.şimdi senin agzına 1 parmak bal çalarlar.evlenip balayına gidersiniz dönüşünüzün haftasına kv gelir yerleşir kabul etmiyorsan git deyiverler.eee nasılsa bekaret gitti dönemez diye düşünecekler çünkü.
Sakın barışma. Evlendikten sonra belki bir süre ayrı yaşarsınız ama ağzına bir parmak bal sürme hesabı... sonradan o kv gelir yerleşir yanınıza inanma. Erkeklerin lafına güven olmaz. Herşey is bitene kadar onlar için...2 ay önce düğün arefesinde nişanı atmıştım arkadaşlar (biraz bahsedeyim daha önceki konumda kv adayım la 8 ay beraber yaşayacaktık sonradan öğrendim ki 8 ay ile kalmayacakmış bu beraber yaşama faslı ..x kişisi annem yalnız onu bırakamam diyince kavga gürültü ayrıldık düğüne 1 aydan az kala...3 gündür arıyor ve mesaj atıyor çok pişmanmış bensiz yaşamak zoruna gidiyormuş farklı şehirlerdeyiz yarın bilet aldım yanına gelicem diyo sizce ne yapıyım
Doğru diyosunuzSakın barışma. Evlendikten sonra belki bir süre ayrı yaşarsınız ama ağzına bir parmak bal sürme hesabı... sonradan o kv gelir yerleşir yanınıza inanma. Erkeklerin lafına güven olmaz. Herşey is bitene kadar onlar için...