- 12 Mart 2018
- 531
- 555
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nesrin cnblt
-
Aslında halletmeye çalışıyrm diyo gelince konuşuruz diyoEe sorunu cozebilmis mi?
Aslında halletmeye çalışıyrm diyo gelince konuşuruz diyo(
Kardeşi babası falan yok annesi var sadece bursa ya teyzesinin yanına göndericekmiş x kişisi düşünme bunları ditoBitmiş gitmiş uzak dur.
Öyle bir fikri varsa yeni evliyken değilse de 3-5 seneye o kayınvalide senin yanına gelir.
Yani daha halledememis.Kv adayi hasta felan mi niye yaninda yasamak zorundadiniz.Bence barisma ve bulusma onu gorunce unutmaya bastan baslaycaksin.Aslında halletmeye çalışıyrm diyo gelince konuşuruz diyo(
Kv nin kız kardeşi var oraya göndericem diyo başka bişe demiyo gelicem konuşucaz diye tutturduEe sorunu cozebilmis mi?
Yok hasta değil maşallah benden sağlam .. sadece oğlu var bu x kişisidr annesini bırakmak istemiyo tek başınaYani daha halledememis.Kv adayi hasta felan mi niye yaninda yasamak zorundadiniz.Bence barisma ve bulusma onu gorunce unutmaya bastan baslaycaksin.
Daha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldıkDüğüne 1ay kala bunu söylemek seni çaresiz bırakıp razı etmek resmen kazık atmak. Ciddi sinsi bir hareket büyük çakallık. Güvenebilecek misin gerçekten tekrar
8 yıl yazmışım ay yazacağıma bu bi işaret mi acaba töbeler olsnDaha önce aynı evde yaşama konusunuda okeyleşmiştik yanş ben kabuldum ama o zaman 8 ay berabr yaşama mevzusu oldu ama daha sonra ben annemi bırakmam değil 8 yıl 88 yıl yaşarım beraber dedi bende kabul etmeyince ayrıldık
Numarasını değiştirmiş boş bulunup açtımGözünüzü karartip nikah arifesinde ayrilmissiniz. Geri konuşmayın. Sorun nedir bilmiyorum önceki konulara bakmadım ama halletmemis belli ki. Görüşmeyin gitsin. Hem niye telefonunu engellememissiniz ki iletişime geçmesine izin veriyorsunuz? Hiç buluşup görüşmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?