Barışmalı mı :(( yorumlarınıza ihtiyacım var

Neyi guncellediniz 5. sayfada acaba :KK70:
:KK43: kapıdan ayrılmadı uzhn süre bağırdı aldım içeri konuştuk falan ama içmiş gibiydi üzerime yürüdü çok sinirliydi eliyle cama yumruk attı komşular geldi hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı taburcu oldu.ben asla dönmeyeceğimi söyledim onu istemediğimi söyledim çılgına döndü bu burda bitmedi dedi gitti :( tedirgin oldum uzaklaştırma kararı böyle durumlarda alınır mı

Kız 5. Sayfada günceli aradım ama bulamadım :))) ayrıca konu sahibine yüklenenleri anlamıyorum. Bu kız evlendikten sonra buraya konu açsaydı gözünü açsaydın gibi yorumlar gelirdi. Kıza yalan söylenmiş. Belirli süre denmiş sonra kendi kendilerine bir oyun kurmuşlar. Ayrıca konu sahibi eski nişanlısına ananı at beni al ille de gel al dememiş ki kapının önüne atıyor olsun. Son gelişmeleri merak ettim.
Kapıya dayandı onu yazmıştım 5. Sayfaya :(

Annen
:KK43: kapıdan ayrılmadı uzhn süre bağırdı aldım içeri konuştuk falan ama içmiş gibiydi üzerime yürüdü çok sinirliydi eliyle cama yumruk attı komşular geldi hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı taburcu oldu.ben asla dönmeyeceğimi söyledim onu istemediğimi söyledim çılgına döndü bu burda bitmedi dedi gitti :KK43: tedirgin oldum uzaklaştırma kararı böyle durumlarda alınır mı[/QUOT
Anneniz , babanız filan yok muydu .
Tek yaşıyorsanız eger bir süre ailemizin yanina dönün.

:KK43: kapıdan ayrılmadı uzhn süre bağırdı aldım içeri konuştuk falan ama içmiş gibiydi üzerime yürüdü çok sinirliydi eliyle cama yumruk attı komşular geldi hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı taburcu oldu.ben asla dönmeyeceğimi söyledim onu istemediğimi söyledim çılgına döndü bu burda bitmedi dedi gitti :KK43: tedirgin oldum uzaklaştırma kararı böyle durumlarda alınır mı
Ailenizin yanına gidin.

:KK43: kapıdan ayrılmadı uzhn süre bağırdı aldım içeri konuştuk falan ama içmiş gibiydi üzerime yürüdü çok sinirliydi eliyle cama yumruk attı komşular geldi hastaneye götürdük pansuman falan yapıldı taburcu oldu.ben asla dönmeyeceğimi söyledim onu istemediğimi söyledim çılgına döndü bu burda bitmedi dedi gitti :KK43: tedirgin oldum uzaklaştırma kararı böyle durumlarda alınır mı
Sen bu anne mevzusu icin degilde, onun su aptal haraketi icin ayril. Allahtan kendisini ele vermis ic karakterini gostererek. Iyi olmus.

Back
X