- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
Arkadaşlar daha önceleride bu konuyla ilgili başlıklar açtım...Şimdi aklımda bir soru var sizlere danışmaka istiyorum...Kaynanamla aram açık sebebide daha önceden açtığım konularada bakabilirsiniz kaynanamlara kredi çekip vermeyle alakalı...Benim kredi işine gönüllü olmadığım için büyük bir kavgamız oldu...Kavgada bana ağza alınmayacak hakaretlet etti...Şimdi söylediklerinden bir kaçını yazıyorum...Şöyle:Ben seni istemedim oğluma söz kesmeye gittiğimizde gidelim istemeyelim nişanda nişanı takmayalım dedim sözümü geçiremedim dedi...benim ailem köyde oturuyor arkadaşlar onların oturduğu yere göre biraz yüksekte kalıyormuş bu yüzden bana Ayı dedi dağ ayısı...Neymiş nikaha geldikleride kahvaltı hazırlayıp hizmet etmemişim kapıda ördek gibi ona bakıyomuşum...bizim eşimle yaşadığımız evden kovdu beni...eşimle beraber aldığımız arabayıda eşime sat diyo ben işe yürüyerek gidip gelecekmişim...Sonra ben hamileyken çalışıtığım iş yerinde karnıma kramp girmişti o günde kv ile eşim gezmeye gitmişti eşimi aradım eve gelmesi için ..neymiş ben o gün yalan söylemişim eşimle kv kıskanmışım...daha neler neler...Arkadaşalr ben bu kadınla konuşmuyorum diye eşimde bana soğuk davranıyor bana yardımcı oluyorsun diyor...hatta eşim kredi çekecek şimdi onlara beraber ödeyeceğiz..ben bu kadınla konuşmalımıyım?