Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ne yaparsan yap kaynanalar için kredi çekmeyin, çeksen de kocan ödesin senin üstüne vs olmasın... Gene senin evine giren rızıktan gitmiş olacak ama Allah beterinden korusun...
Eğer kredi ölümcül bir hastalığın tedavisi için çekilmeyecekse asla ama asla çekmeyin.
Bence asıl sorun siz ile eşiniz arasında,sizin aranız iyi olabilse kaynana sorun olmaz.Çünkü eşiniz annesinin sizi pas pas yapmasına ne izin verir,ne de sizi o ortama zorlar.Eşinize akıl verecek etrafta bir aile büyüğünüz yok mu?
Eğer kredi ölümcül bir hastalığın tedavisi için çekilmeyecekse asla ama asla çekmeyin.
Bence asıl sorun siz ile eşiniz arasında,sizin aranız iyi olabilse kaynana sorun olmaz.Çünkü eşiniz annesinin sizi pas pas yapmasına ne izin verir,ne de sizi o ortama zorlar.Eşinize akıl verecek etrafta bir aile büyüğünüz yok mu?
kaynananla aran sırf kredi yüzünden mi bozuldu?Ondan önce aranız nasıldı merak ettim.Herkes kendini haklı görür genelde ama kv açısından olaylar nasıl ona da bakmak lazım.Kredi miktarı nedir bu arada, birde neden ortak ödüyorsunuz ve bu para nereye kullanılacak?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaynananla aran sırf kredi yüzünden mi bozuldu?Ondan önce aranız nasıldı merak ettim.Herkes kendini haklı görür genelde ama kv açısından olaylar nasıl ona da bakmak lazım.Kredi miktarı nedir bu arada, birde neden ortak ödüyorsunuz ve bu para nereye kullanılacak?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kv ile birbirimizi hiç sevmedik...Neden diye sorarsan görümcemle kv bir olup kapılarına gelin gittiğim geceyi burnumdan getirdiler...akabinde görümcem ilk başlarda her gittiğimizde kavga çıkardı kızına bir kez bile sus demedi...zaten danışıklı dövüşe ne desin...evimize karışmaya çalışır mesela ev alacak olalım eşim ona danışma gerği duyar ...ben bir kez bile ağzımı açmadım bana yaptıklarına karşı taki so kavgamıza kadar ...ama bu hakaretler karşısındada sessiz kalamadım...eşimle aramız iyi olduğunda eşim lıght erkek oldu karı ağzına bakan erkek oldu,masadan 1 tabak kaldırsa yardım etse kılıbık oldu dalga geçildi,...aramız bozuk oldu eşimle bu seferde karısına söz geçireeyen erkek oldu...Ne zaman eşim ailesiyle yalnız kalsa eve dolmuş şekilde geldi....anlatabileceğim daha çok şey var aslında...
Canım ne yaparsan yap kaynanalar için kredi çekmeyin, çeksen de kocan ödesin senin üstüne vs olmasın... Gene senin evine giren rızıktan gitmiş olacak ama Allah beterinden korusun...