barıştıktan sonra sevgili nasıl elde tutulur

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar zaman zaman ilişkilerimizde ciddi ve uzun süreli ayrılıklar yaşıyoruz buraya danışıyoruz nasıl döner ?döner mi?gibisinden peki diyelim döndü nasıl elde tutucaz

ya bunu normal olarak soruyorum ki belkide kendimde eksiklik aradığım için gelecektede en azından yapmamak için soruyorum.bu herkesin yaşadığı bişe sevgili gidince malesefki güle güle diyip sırtımızı dönemiyoruz malesefki dönsn istiyoruz ama döününcede yine ayrılıyoruz.neden peki ne yapmalı

İlişkimizi ayrılığa kadar getiren olayları analiz etmeliyiz önce,nerelerde neler yaprık ve sonuçları ne oldu.
Özeleştirimizi yapabilmeliyiz ve bunun sonunda davranışlarımızda düzeltmeler yapmalıyız ve daha önce verdiğimiz gereksiz tavizlerin yerine belirli kurallar koymalıyız.
Hata bir kere yapılır tekrarlanan hata değildir.

Kendinde eksiklik arama. Normal bir soru sormuyorsun. O zaman bundan sonraki ilişkilerinde de acaba aldatılırsam ve ayrılırsam ne yaparım gibi bir düşünce ile yol aldığın için hep aynı döngü içinde mahvolacaksın. Neden ayrılık olsun ve sen de dönerse napalım diye sorasın ? Güzel ve huzur dolu bir ilişkinin hayalini kur yeni bir insanla. ayrılma olayını çıkar kafandan. Sağlıklı ilişkiler böyle yaşanmıyor. Seni aldatan biri, senden ayrılan biri seni gözden çıkarmış demektir. Neden bunun üstünde duruyorsun ? Düşünce sistemini değiştirmeye çalış. Kafa yorduğun şey bu olmamalı.

bu konu kendi konumdan bağımsız kendimle ilgli şeyleri kendi konumda yazıyorum zaten
ama benimde geçmiştede yaşadığım bişe sonuçta olmuyor barıştıktan sonra bi türlü gitmiyor ileriye doğru nasıl ve nerde hatalar yapılıyor?

ilişkiyi siz yaşadığınız için nerede hata yaptığınızı sadece siz bilirsiniz

İkinizde yaptığınız hatalardan ders almışınızdır zaten bunları bi daha yapmamaya çalışırsınız dikkatli olursunuz...

kızlar ben buna pek katılamıyorum ya.ilişkinizde yaptıgınız hataları yapmasnız bile yinede bi kopukluk oluyo.tutulmuyo elde bence

kızlar ben buna pek katılamıyorum ya.ilişkinizde yaptıgınız hataları yapmasnız bile yinede bi kopukluk oluyo.tutulmuyo elde bence

Biz şuanda eskisindende iyiyiz bence yanlış düşünüyorsun tabi senin dediğin gibide olanlar vardır.

ayrılmadan önce seni pesinde kosturuyorsa barıstıktan sonra koşturan sen olucaksın sonucta barışmayı her 2 tarafta istediyse değerleri anlamıslar demektir.koşturma işini abartma ama koşturmaktan kastımda ters davranmak değil ölürüm biterim sensiz yapamam tavırlarında değil de mesela konu acıldı diyelim 'demekki birbirimiz icin yaratılmısız
ama yine bir ayrılık olsa hayırlısı odur olgun karsılamak gerek anı yasıcaksın 3 günlük dünya diceksin' erkeğin suratında böyle bir ifade görürsen korkma totosu tutuşur

ölemi canım ne güzel..ozaman sen bunu yaşadın peki anlatırmısın bizede bu süreci

Benim hatalarım yüzünden ayrılmıştık biz o çok fevri kararlar veren biridir sonra yumuşar öyle mantıklı düşünmeye başlar.
Ben ayrıldıktan sonra adım attıkça o dahada geri çekildi bende bıraktım bi süre açıkcası kafamdada bitirmiştim.
O bana ulaştı buluştuk konuştuk baya her şeyi çözmeye yeni bir sayfa açmaya karar verdik beni sevdiğine olan inancım hiçbir zaman bitmemişti sadece bundan sonra sağlıklı bi ilişki yürütemiyceğimizi düşünüyordum.
Ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşunca bi baktım artık daha dikkat ediyoruz daha dikkatli davranıyoruz ikimizde özelliklede ben hatalarımı tekrarlamaya onu kaybetmemeye özen göstermeye başladım.
Şuanda eskisindende iyiyiz en azından öyle büyük sorunlarımız yok...

ölemi canım ne güzel..ozaman sen bunu yaşadın peki anlatırmısın bizede bu süreci

Benim hatalarım yüzünden ayrılmıştık biz o çok fevri kararlar veren biridir sonra yumuşar öyle mantıklı düşünmeye başlar.
Ben ayrıldıktan sonra adım attıkça o dahada geri çekildi bende bıraktım bi süre açıkcası kafamdada bitirmiştim.
O bana ulaştı buluştuk konuştuk baya her şeyi çözmeye yeni bir sayfa açmaya karar verdik beni sevdiğine olan inancım hiçbir zaman bitmemişti sadece bundan sonra sağlıklı bi ilişki yürütemiyceğimizi düşünüyordum.
Ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşunca bi baktım artık daha dikkat ediyoruz daha dikkatli davranıyoruz ikimizde özelliklede ben hatalarımı tekrarlamaya onu kaybetmemeye özen göstermeye başladım.
Şuanda eskisindende iyiyiz en azından öyle büyük sorunlarımız yok...

Sen niye onu elde tutmak için çabalıyorsun ki o asıl seni elde tutmak içn çabalasın hatta bu elde tutma çabası neden yani? Sevdiğin istediğin insanın yanında durursun zaten istemezsen de gidersin zorla kimse kimseyi taktikle filan elde tutamaz başta öyle görünsede bir yerden sonra kopar yani arada daha güçlü şeylerin olması lazım.

canım evet başlayınca en ince ayrıntısına kadar konuşun derler de yani bu pek mümkün olmuyo sanırım yaa neden dersen çünkü ;o sorunlardan dolayı zaten kadar yıpranmış oluyorsun ki birde baştan konuşmaya insanın takati kalmıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…