ya bunu normal olarak soruyorum ki belkide kendimde eksiklik aradığım için gelecektede en azından yapmamak için soruyorum.bu herkesin yaşadığı bişe sevgili gidince malesefki güle güle diyip sırtımızı dönemiyoruz malesefki dönsn istiyoruz ama döününcede yine ayrılıyoruz.neden peki ne yapmalı
kızlar ben buna pek katılamıyorum ya.ilişkinizde yaptıgınız hataları yapmasnız bile yinede bi kopukluk oluyo.tutulmuyo elde bence
ölemi canım ne güzel..ozaman sen bunu yaşadın peki anlatırmısın bizede bu süreci
ölemi canım ne güzel..ozaman sen bunu yaşadın peki anlatırmısın bizede bu süreci
Benim hatalarım yüzünden ayrılmıştık biz o çok fevri kararlar veren biridir sonra yumuşar öyle mantıklı düşünmeye başlar.
Ben ayrıldıktan sonra adım attıkça o dahada geri çekildi bende bıraktım bi süre açıkcası kafamdada bitirmiştim.
O bana ulaştı buluştuk konuştuk baya her şeyi çözmeye yeni bir sayfa açmaya karar verdik beni sevdiğine olan inancım hiçbir zaman bitmemişti sadece bundan sonra sağlıklı bi ilişki yürütemiyceğimizi düşünüyordum.
Ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar konuşunca bi baktım artık daha dikkat ediyoruz daha dikkatli davranıyoruz ikimizde özelliklede ben hatalarımı tekrarlamaya onu kaybetmemeye özen göstermeye başladım.
Şuanda eskisindende iyiyiz en azından öyle büyük sorunlarımız yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?