- Konu Sahibi bikedimbileyok
Kızlar bi derdim var. bi çocuğu sevdim ben 1 ay konuşma süresinden sonra çıkmya başladık.. 4 ay birlikteydik ben önceki ilişkilerimden ötürü biraz çekindim ondan , gider diye korktum yüz vermedim fazla, soğuk davrandım.. 4 ayın sonunda sanırım biraz üstüne gittim oldugum şehrin bi ilçesine çalışmaya gitti otele.. barda çalışıyodu tabi bende kıskançlık diz boyu, herşeyden kavga çıkarıyodum.. sözünü dinlemiyodum fazla (bu çıktıgımızdan beri böyle söz dinlemem fazla) neyse benden ayrıldı.. 1 ay ayrı kaldık.. bi kaç kez barıştık 1 2 gün sürdü yine triplerim yüzünden bitti. bu aralar para durumu kötü, ünivesiteye gidicek maddi sıkıntısı çok.. benden ayrılınca kızlar eklemiş facesinde çalıştığı yerden bi kızla konuşmuş. ben sonra mesajların bi kısmını gördüm bana kız bana asılıyo emişti ama apaçık benimki kıza asılıyodu kız yüz vermiyodu.. yakın bi arkadaşına ' bugüne kadar aklım hep dışardaydı ' demiş ben bunu benimle birlikteyken diye anladım. tabi bide benden ayrılınca eskı sevgilisiyle konuşmuş barışma aşamasına gelmişler güya kız istemiş ama ben inanmıyorum. dün onlarda kaldım konuştum gece oturup ağladım sarıldı bana bugun dısarı çıkıp gezdik aramız gayet iyiydi.. ben onu seviyorum ve hatalarının farkındayım. size sorum onu kendime bağlayıp nasıl tekrar aynı hataları yapmasını engelleyebilirim? çünkü eminim olumlu bi sebep vardır dönmesiyle ilgili.. azda olsa seviyodur sevmese o kadar kız varken çevresinde niye bana dönsün? etrafımda bu tarz erkekleri adam etmiş kızlar var ben neden olmayayım? samimi cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...