baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Disari gitti ne zaman disari gitse sinir oluyorum :KK43: universite okuyor balim yasitiz onunla dogulu cok romantik konusmaya basladimi icim gidiyor hic kusemiyorum bu yuzden hemen gonlumu aliyor :63:cok anlayisli aslinda ama ne bilim bazen aniden sinirleniyor sanki :-/ erkekler neden gec olgunlasiyorki? :KK12:
Bilmem.belki ana kuzusu olmalarindandır o_O tam topiklik bir konuu:KK53:
Sen antalyalısın de mi aslen?
Böyle tatlı dilliyse yandın.sürükler peşinden seni.sen ünv.okudun mu peki?

Bilmem.belki ana kuzusu olmalarindandır o_O tam topiklik bir konuu:KK53:
Sen antalyalısın de mi aslen?
Böyle tatlı dilliyse yandın.sürükler peşinden seni.sen ünv.okudun mu peki?
Vallahi iyi dedin topiklik konu :D gerci nedenini cozmek cok zor :-/ yok askim aslen Antalyali olan annem babam Kayserili babamin babasi Turkmus annesi Cerkezmis bilmiyorum ben neyim soran olursa Turk diyorum :D surukluyor zaten onunla 1 gun kus kalmayi birak en fazla 3-4 saat kus kaliyoruz :KK12:hayir acikogretim lisesindeyim ben hayatimm

Vallahi iyi dedin topiklik konu :KK70: gerci nedenini cozmek cok zor :-/ yok askim aslen Antalyali olan annem babam Kayserili babamin babasi Turkmus annesi Cerkezmis bilmiyorum ben neyim soran olursa Turk diyorum :KK70: surukluyor zaten onunla 1 gun kus kalmayi birak en fazla 3-4 saat kus kaliyoruz :KK12:hayir acikogretim lisesindeyim ben hayatimm
Ee Kayserilisn o zaman.Türksün deeeEn Büyük TÜRKİYE:KK45:
Ha evet hatırladım okul durumunu.
Kendini kaptırma güzeliim.ailenin onaylamayacağı (ilerde evlilik olacakmis gb düşünerek) başla.umarim anlatabildim.:KK51:

Ee Kayserilisn o zaman.Türksün deeeEn Büyük TÜRKİYE:KK45:
Ha evet hatırladım okul durumunu.
Kendini kaptırma güzeliim.ailenin onaylamayacağı (ilerde evlilik olacakmis gb düşünerek) başla.umarim anlatabildim.:KK51:
Babam Cerkezim derdi hep ben Turkum diyorum acikcasi hangi irktan olursam olayim Turkum derimEn Büyük TÜRKİYEyok kaptirmiyorum dikkat ediyorum hayirlisi olsun herseyin :KK200::KK200:

Cok sukur bebegim sicaklar olmasa superim ben :p sen nasilsin ❤❤❤

Hoşgeldin canııım:KK200: sohbet ediyoruz.diyet topigini amacina uygun kullanamıyoruz maalesef:dondurma:sen nasılsın canım

bende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyeli:KK15: mahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım :KK200: ama bu erkek milleti hep aynı:KK53::KK70:

İyiy yaptın şekerim .her zaman gel.:KK50:sende aşk durumları nasıl?:KK200:
burda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansız:KK14::KK14::KK14:

bende konuştuğunuzu görünce uğradım bi baya olmuş buraya gelmeyeli:KK15: mahperinin gönül işleri hakkında hayırlısı olsun tatlım :KK200: ama bu erkek milleti hep aynı:KK53::KK70:
Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olur o_Obirde manyaklari cekiyoruz tam kotu oluyor :KK47:
burda konuştuğumuz vardı ya bi tane uzun süreli ilişki siz döner felan demiştiniz bana o tamamen bitti hatta başkasıyla birlikte şuan bende ise durumlar elimi eteğimi çektim vaziyetindeydi ama bilemiyorum sanki birine bişeler hissediyorumda imkansızdanda imkansız:KK14::KK14::KK14:
Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??

Valla mı bitti aaaa:110:sen bu arada kiskandırmak icin baskasiyla çikms.bekle.o seni takip ediyordur akli sende kaldıysa.hosuna gider kimseyle olmaman.:deli:

Iyi yaptin melegimm ❤ cok tesekkur ederim insallah hayirli olur o_Obirde manyaklari cekiyoruz tam kotu oluyor :KK47:

Iyi olmus bittigi seni dusundure dusundure kotu etmisti :-/ neden imkansizmis??

Valla mı bitti aaaa:110:sen bu arada kiskandırmak icin baskasiyla çikms.bekle.o seni takip ediyordur akli sende kaldıysa.hosuna gider kimseyle olmaman.:deli:
çünkü bana o gözle bakmayan biri olduğuna eminim :KK14:

Canım biraz sıkıldım ya. Uzaklaşmak istedim siteden.
Sen nasılsın? Diyette nereye vardın kaç kilo verdin? :)
Şimdi nasılsın?:110:
Ben diyet konusunda hiçbir şey yapamadım.üstune ,vermeye çalışırken(lahana çorbası ile) 2 kilo aldım.bu da beni daha sıkıntıya soktu tabi.öyle işte.vermeye uğraşıyorum cok da zorlamasam da:110:

Şimdi nasılsın?:110:
Ben diyet konusunda hiçbir şey yapamadım.üstune ,vermeye çalışırken(lahana çorbası ile) 2 kilo aldım.bu da beni daha sıkıntıya soktu tabi.öyle işte.vermeye uğraşıyorum cok da zorlamasam da:110:
Spor salonuna gitmeden kendi başına çok zor. Bi hoca eşliğinde çok rahat verirsin aslında :KK19:
İyiyim ama forumun eski tadı yok arada bi giriyorum :)

Back
X