baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Çok tatlısın canımm:KK45: 3 gün dikkat etsem veriyorum demişsin.benden farkın bu galiba.benim öyle olnaz hiç.yalnız hiç böyle bir şey yaşamadım ömrümde.bir türlü 69 olamadim.70-71-72 arası dans ediyorum ve bunaldım.daha napmam gerek bilmiyorum :KK57:
Canım günaydın. ben 37 yaşındayım iki çocukluyum. Kısırdöngüyü yırtmak için dün gittim spora yazıldım, aylık 90 TL ye hocası aletleri herşey dahil haftada 3 gün 1,5 saat. Bu bu sayfalarda gezinmenin verdiği bir aydınlanma sonucu oldu galiba. Bıktım artık yeme düzenim olsun hareket olsun sıkılaşayım dedim inşallah da öyle olur. Sende metabolizma ile ilgili bişi mi var? hadi ben 3 gün sen et 6 gün bişi değişmiyo mu?

Canım günaydın. ben 37 yaşındayım iki çocukluyum. Kısırdöngüyü yırtmak için dün gittim spora yazıldım, aylık 90 TL ye hocası aletleri herşey dahil haftada 3 gün 1,5 saat. Bu bu sayfalarda gezinmenin verdiği bir aydınlanma sonucu oldu galiba. Bıktım artık yeme düzenim olsun hareket olsun sıkılaşayım dedim inşallah da öyle olur. Sende metabolizma ile ilgili bişi mi var? hadi ben 3 gün sen et 6 gün bişi değişmiyo mu?
Günaydın canım. Ben de 39 yaşındayım.1 çocuğum var.spor salonuna yazılman çok iyi olmuş.benim vaktim yok maalesef. Evde yürüme bandım var ama istek yok bende.bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Sanırım çok ciddiye almıyorum.

Günaydın canım. Ben de 39 yaşındayım.1 çocuğum var.spor salonuna yazılman çok iyi olmuş.benim vaktim yok maalesef. Evde yürüme bandım var ama istek yok bende.bir sorunum olduğunu düşünmüyorum. Sanırım çok ciddiye almıyorum.
Pes etme canım yaaa, 40 olmadan aşalım şu olayı.. sabitleyelim kiloyu 60 da..

Çok zor o zaman işin biliyorsun.biz de hiiiiiç sevmeyiz birbirimizi. Bu da evliliğimizi olumsuz etkiliyor.gerçi son yıllarda biraz daha rayına girdi. Ama ömrüm de onlarla mücadele etmekle geçti:KK43:
kaynana ile geçim cidden zor Allah hepimize kolaylık versin:KK51: sevgilimle o konuyu konuştum annesi ne derse naparsa tepkisini koyacak benden yana olmazsa zaten ortada huzur falan kalmaz kio_O kız sen 39 yaşındamısın ay senin ruhun genç demekki ben seni küçük sanmıştım:KK68:

kaynana ile geçim cidden zor Allah hepimize kolaylık versin:KK51: sevgilimle o konuyu konuştum annesi ne derse naparsa tepkisini koyacak benden yana olmazsa zaten ortada huzur falan kalmaz kio_O kız sen 39 yaşındamısın ay senin ruhun genç demekki ben seni küçük sanmıştım:KK68:
Hee yaşlıyım ben :KK51:

Yok demedin de benim diyesim geldi.:KK48: Yaş 25 olunca bir bakıyorsun 40a gelmişsin.25ten sonra başlıyor süreç yani.gençliğinin tadını çıkar.:KK51: Offf midem kazındı:KK57:
deme o halde benim balıma çünkü o yaşlı değil genç:KK67:benim için yaş önemsiz içimdeki çocuk minicik hala kuzum sendede küçükki yaşını hiç anlamamışım ben :KK60: miden mi kazındı su iç istersen bir koca bardak midende şişkinlik yapar ben midemi bazen öyle kandırıyorum :KK48:

canım evlenmeden önce erkekler cok fazla atıp tutuyorlar ama evlendikten sonra işler değişiyor
ama şöyle düşün insanın annesi kız kardesi canı kanı,kimsenin onlar hakkında konusmasını istemez,ondan eşinin annesi ve kız kardesine duyduğu sevgiye saygı duymalısın,o da aynı sekilde senin ailene tabi
biraz empatiyle işler kolaylaşabilir

deme o halde benim balıma çünkü o yaşlı değil genç:KK67:benim için yaş önemsiz içimdeki çocuk minicik hala kuzum sendede küçükki yaşını hiç anlamamışım ben :KK60: miden mi kazındı su iç istersen bir koca bardak midende şişkinlik yapar ben midemi bazen öyle kandırıyorum :KK48:
Çok tatlısın perimmmm:KK68::KK68: teşekkür ederim :KK68::KK68::KK74:

ben de bilmiyorum nerdeyim, naptım:KK45:
kilo aldım:KK42:. kullanıcı adım da diyetteyimben olunca gelip yazmaya utandım, kaldım öyle.:KK53:

sen nasılsın? devam ettin mi karbonhidrat diyetine?
:KK70:
Yok yavrum yaa bıraktım. Biraz uğraştım olmadı.takıldığımız topiğe de aylardır uğrayan yok.ben 71-72 arası geziyorum :KK57::KK70:

günaydın canım, nasılsın?

ben şu an doğumdan çıktığım kilodan bile fazlayım:KK22:.(oğlum ilkokula başladı)
az daha kilo alsam doğuma gittiğim kiloya gelicem.:KK23:(79)

ama en azından 2 gündür kilom sabit:KK53:(74,7)

günaydın canım, nasılsın?

ben şu an doğumdan çıktığım kilodan bile fazlayım:KK22:.(oğlum ilkokula başladı)
az daha kilo alsam doğuma gittiğim kiloya gelicem.:KK23:(79)

ama en azından 2 gündür kilom sabit:KK53:(74,7)
Merhaba canım. Çok yoğunum valla o_O benim oģlum da ilkokula başladı. Gelsene diğer topiğime.2015-2016 diye başlıyor.orda baya paylaşım yapılıyor.
Napıcaz bu kilo işini,bir şeyler yapmaya başlasak mı?:KK17:

Merhaba canım. Çok yoğunum valla o_O benim oģlum da ilkokula başladı. Gelsene diğer topiğime.2015-2016 diye başlıyor.orda baya paylaşım yapılıyor.
Napıcaz bu kilo işini,bir şeyler yapmaya başlasak mı?:KK17:

kolay gelsin, ilkokula tekrar başladık resmen.
ödev yapmak işkence oldu, daha yarıyıl olmadan.

kilo işini sen yazın bırakmamışsın ne güzel. ben de bırakmasaydım iyiydi.

karbonhidratı az bir hayat sürmekten başka yolu yok. veya sporla dolu bir hayat.

Back
X