Baş ağrısından ölmek üzereyim

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
baş ağrısından ölmek üzereyimm arkadaşlar nasıl gecer bilemiyorum doktora gitmek istemiyorum çünki bakmıyorlar denedim daha önce antidepresan yazıp yolluyorlar bi çözümünüz varmı bekliyorum 2 gündür çokk ağrım varr

geçici bir yöntemm ama sizi rahatlatır

yazma bağlayın..içine patates dilimleri koyun başınıza bağlayın.. sıkı sıkı

belki rahatlarsınızz

Canim migrenin falan mi var? Migren kolay kolay gecmiyor kendimden biliyorum. Bana karanlik oda, sessizlik falanda fayda etmiyor. Doktorum agri kesici damla verdi onu kullaniyorum. Düzensiz uyku, günlük az su tüketimi, havva degisikligi tetikliyor genelde. Bana doktor bol su ic, haftada en az 2 kere yarim saat spor yap, yoga yap dedi ama ben yapamiyorum

migren ağrısı sanırım bende kullandım migrende antidepresan ama bana da fayda etmedi nane yağı kokluyorum ben biraz gevşetiyor beni bir de mide bulantısıda oluyo bende ve çıkarınca çok rahatlıyorum ağrı filan kalmıyor.

Allah şifa versin inşallah
faydası olur mu bilmem ama muz ağrıyı keser diye duymuştum
bir de bir mendile sirke döküp alna sarmak da keser diye okumuştum

Allah sıfa versın ınsallah canım..her agrı da oldugu gıbı basagrısı gercekten zor..Ben hamıleyken yasadıgım bas agrısını hayatımın hıcbır donemınde yasamadım..gozumden yaslar gelıyodudenemedıgım kalmadı.. cok pıs yaa gırdımı de cıkmaz bılmıyor.. Bence yıne de dr a gıt..fılm falan cekerler belkı

migren ağrısı sanırım bende kullandım migrende antidepresan ama bana da fayda etmedi nane yağı kokluyorum ben biraz gevşetiyor beni bir de mide bulantısıda oluyo bende ve çıkarınca çok rahatlıyorum ağrı filan kalmıyor.

keşke cıkarabilsem miğdem bulanıyor ama cıkaramyorum maleseff

muz yiyince ağrı kesici özelliği var demişti arkadaşım
dene istersen
sirkeyi de dene biraz azaltıyor galiba
doktor antidepresan veriyor demişsin, bir sıkıntın varsa ya da travma yaşamışsan ağrı oluyormuş

Son düzenleme:
Açık bir çay yap canım karanfil at içine rahatlatır .
Anneannemm bi tülbenti sıkı sıkı sarar başına ağrısı olnca şakaklarına da vicks sürer

dr nasıl bakmıyor canım bende gittim çok ağrım varken hemen beyin filmi çekildi bişey çıkmadı migren başlangıcı olabilir denmişti hoş sonradan geçti sana bi tavsiye ışıkları azalt mesela bil.ın ışığını telin ışığını dışarı çıktığında gözlük tak evdeykende perdeleri çek işe yarar canım ;) ama başın ağırıyoken bil.a bakman daha çok ağrıtır söylim :34:

dr nasıl bakmıyor canım bende gittim çok ağrım varken hemen beyin filmi çekildi bişey çıkmadı migren başlangıcı olabilir denmişti hoş sonradan geçti sana bi tavsiye ışıkları azalt mesela bil.ın ışığını telin ışığını dışarı çıktığında gözlük tak evdeykende perdeleri çek işe yarar canım ;) ama başın ağırıyoken bil.a bakman daha çok ağrıtır söylim :34:

doğru söylüyorsunda bilgi almak için actım pc yi sabahtan beri felç zzaten hayatım

Benim migrenim var o yüzden bu konuda tavsiyelerim boldur yalnız sırasıyla yaparsan daha etkili olur.

Öncelikle suyu ılıktan daha soğuk şekilde ayarla ve vücudunu sokmadan sadece başına özellikle de enseni bol suyla yıka.

Şampuan*krem vs kullanma 2 dakika yapsan yeterli.

Havluya sar saçını ve öyle bekle.

Bu arada yeşilçayın, ıhlamurun varsa onu yap ve iç sonra da tamamen ışıksız ve ses olmayan bir ortamda en az bir saat uyu.

Hiçbir şeyin kalmayacak :))

Bu arada kokuya duyarlıysan ıhlamuru tavsiye etmem. o da baş ağrıtır çünkü.

tansiyon aletim yokki bilemiyorum

keske bir eczaneden filan ölctürebilsen

mesela benimki düsük kimi zaman 9a 5 oluyor bu beni etkilemiyor fakat

kimi zaman azicikta yükselse cok kötü oluyorum

tansiyon yüksekse bas agrisi yapar..

o zaman limon suyu ya da sarimsak yutulmasi düsürüyor

belki rahatlarsınızz
:)annem her nezaman başı ağırsa mutlaka alnına ya sogan koyup sıkar bulamassa patates. bense soğuk suyla yıkadığım bir eşarbı alnıma bağlarım ve sıksık ıslatırım ve mutlaka geçer yani baş ağrısının bir numaralı çözümü bence

belki rahatlarsınızz

Kesinlikle...

Bende migren var :26:

Başıma bir ağrı saplandı mı berbat oluyorum.Mide bulantısı..kokulara hassasiyet..ışığın gözüme gözüme
batması...sinir...bendeki olan belirtilerden.

Yukardaki arkadaşımın dediği gibi yazmaya ince ince patates dilimleri sıralıyorum alnıma sarıyorum sıkıca.

Karanlık odada uyumaya çalışıyorum.Uyandığımda ağrım geçmiş oluyor.

baş ağrısından ölmek üzereyimm arkadaşlar nasıl gecer bilemiyorum doktora gitmek istemiyorum çünki bakmıyorlar denedim daha önce antidepresan yazıp yolluyorlar bi çözümünüz varmı bekliyorum 2 gündür çokk ağrım varr

baş ağrısı çok kötü olur canm hatta kafanı kaldıramazsın artı mide bulantısı bile yapar :( bitkisel çaylar al aktardan tabi bunlar geçici yöntem bence bi emara felan girip bakılmalı.. Migran olabilir en kötü ihtimal allah korusun tumr felan olabilir iyi yada kötü huylu. Ayrıca bol su iç

Back
X