Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
migren ağrısı sanırım bende kullandım migrende antidepresan ama bana da fayda etmedi nane yağı kokluyorum ben biraz gevşetiyor beni bir de mide bulantısıda oluyo bende ve çıkarınca çok rahatlıyorum ağrı filan kalmıyor.
dr nasıl bakmıyor canım bende gittim çok ağrım varken hemen beyin filmi çekildi bişey çıkmadı migren başlangıcı olabilir denmişti hoş sonradan geçti sana bi tavsiye ışıkları azalt mesela bil.ın ışığını telin ışığını dışarı çıktığında gözlük tak evdeykende perdeleri çek işe yarar canımama başın ağırıyoken bil.a bakman daha çok ağrıtır söylim
![]()
canim bi tansiyonuna filan baksaydin,
acaba yüksek mi ?
tansiyon aletim yokki bilemiyorum
:)annem her nezaman başı ağırsa mutlaka alnına ya sogan koyup sıkar bulamassa patates. bense soğuk suyla yıkadığım bir eşarbı alnıma bağlarım ve sıksık ıslatırım ve mutlaka geçer yani baş ağrısının bir numaralı çözümü bencegeçici bir yöntemm ama sizi rahatlatır
yazma bağlayın..içine patates dilimleri koyun başınıza bağlayın.. sıkı sıkı
belki rahatlarsınızz
geçici bir yöntemm ama sizi rahatlatır
yazma bağlayın..içine patates dilimleri koyun başınıza bağlayın.. sıkı sıkı
belki rahatlarsınızz
baş ağrısından ölmek üzereyimm arkadaşlar nasıl gecer bilemiyorum doktora gitmek istemiyorum çünki bakmıyorlar denedim daha önce antidepresan yazıp yolluyorlar bi çözümünüz varmı bekliyorum 2 gündür çokk ağrım varr