bas basa kalmak

Tabiki özledim bende birakirim insallah bu hafta

Annaneye veya babaanneye bırakıp eşinde zaman geçiresin canım yoksa eşin vakit geçirecek birilerini buluverir.ben çok kızıyorum anne olunca haydeee eşler bir Köşeye Yanlış hemide çok yanlış işte böyle ilgisiz olunca Eşlerin gözleri Dışarıya kayıyor.yakınınızda yoksa kreşler var saatlik bakan ayda 1 gün bırakın.çocugunuz akşam olunca uyuyordur herhalde Ozamn bir Çay koyun birde Mısır Patlatın koyun bir film Yanyana oturup sarılın keyif yapın.herşeyinizi çocuğa adamayın çok yanlış...

Benimde bebeğim 11.5 aylık ay sonunda yaşına girecek. Ve oda gece yarısına kadar uyumayan bir bebek evet çok zor eşlerin birbirine vakit ayirmasi ama illaki baş başa olmak zorunda değilsiniz ki özel hissetmek için bi mısır patlatıpo uyanık ken de film izlemek çok zor değil. O oyuncakları yla oynarken sarılıp oturun koltukta vs bunlar ufak şeyler ama sadece bebekle ilgilenmek sizi de çok yipratir. Her yere bebekle gitmek zorunda değilsiniz bakacak biri varsa gezme olmak zorunda değil bi markete beraber gidin el ele alışveriş yapın o bile yetiyor insanı motive ediyor inanin. Bebekli hayat kolay değil ama şartları kendimize uydurmak lazım birazda

Oy ben olemm son 5 buçuk senedir hep depdebeyim ben de özledim ama karşımda anlayacak hiç kimseyi bulamıyorum

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.

Canım ya esin hakli. Onun da ihtiyacı var buna senin de. Çok küçük diye düşünme. Benim de bebeğim emmeyi malesef 8 aylıkken bütün cabalarima rağmen bıraktı ve o zamandan beri ayda bir kaç gun annemlerde kalır. Orada da yatağı var mama sandalyesi var. Annem çok ilgilidir. Hem anneanne dedeler çok sever torunları :) sen de rahat edersin. Ilk yarim saat özgürlükten havalara uçar sonra aşırı özlersin ama iyi olduğunu bildikten sonra anne babalarında buna coook ihtiyacı olduğunu hissedersin. Hem deliksiz bir gece uykusuna kimse hayır diyemez bence :))

Yakinda anne kv akraba varmi cocugu bir kac saatligine emanet edebileceginiz, hani uyku saatine denk getirip birde biberon/sagdiginiz sutten birakirsiniz esinizle bir bas basa yemek sinema vs artik neyse yapabilirsiniz. Kotu birsey dememis aslinda haklida cozum uretmekte lazim ama.

Aynen sanki kendi zevkim yüzünden onu terketmis gibi hissediyorum

Sizinkidemi gece uyumuyor

Ay kimse yazdi mi bilmiyorum ama, simdi burda oyle konular okuyoruz ki, hamileyken aldatilanlar, cocuk olduktan sonra esinden surekli uzak duran erkekler... En azindan esiniz sizinle basbasa kalip vakit gecirmek istemis. Adami neden sucluyorsunuz ki. Valla artik bu devirde sizinle vakit gecirmek istedigi icin, boyle bir esi opun basiniza koyun diyecegim ben. Cunku simdiki erkekler ohoooo sapitti hepsi, aile nedir es nedir bilmiyorlar. Sizde cocugunuzu birakacaginiz icin vicdan azabi cekmeyin. Bir gunlugune guvenip cocugunuzu birakabileceginiz kimse yok mu, anneniz ya da kizkardesiniz falan.

Esiniz sizi eskiden sevgilisi, suanda da sadece cocugunun anasi olarak gormeye baslamis. Sinyaller veriyor, bagiriyor resmen adam bu gecisi yaparken. Yazik ben uzuldum haline. Cocugu annenize falan birakip, biraz kocaniza olan sorumluluklarinizi da hatirlasaniz? Cocuk nerdeyse bir yasinda ve artik birilerine emanet edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…