- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Tabiki özledim bende birakirim insallah bu haftaBebeginiz 1 yaşına gelmiş. Bence arada 1 günlüğüne annenize yada kv ye bırakın . Esiniz ilgi bekliyor belli ki. Sizde ozlemissinizdir. Bence bunda vicdan yapacak birsey yok. Ailemle aynı sehirde olsam şahsen arada bir bırakırım nolacak sanki.
Esimle konustum isden geldi. Kirilmamis benim kötü niyetle söylemedigimi biliyor ztn. Evt annene yada anneme birakalim dedi bende oglumu seviyorum ama senide özledim kendini kötü hissetceksen hic yapmayalim dedi.
Annaneye veya babaanneye bırakıp eşinde zaman geçiresin canım yoksa eşin vakit geçirecek birilerini buluverir.ben çok kızıyorum anne olunca haydeee eşler bir Köşeye Yanlış hemide çok yanlış işte böyle ilgisiz olunca Eşlerin gözleri Dışarıya kayıyor.yakınınızda yoksa kreşler var saatlik bakan ayda 1 gün bırakın.çocugunuz akşam olunca uyuyordur herhalde Ozamn bir Çay koyun birde Mısır Patlatın koyun bir film Yanyana oturup sarılın keyif yapın.herşeyinizi çocuğa adamayın çok yanlış...Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Yakinda anne kv akraba varmi cocugu bir kac saatligine emanet edebileceginiz, hani uyku saatine denk getirip birde biberon/sagdiginiz sutten birakirsiniz esinizle bir bas basa yemek sinema vs artik neyse yapabilirsiniz. Kotu birsey dememis aslinda haklida cozum uretmekte lazim ama.Günaydin arkadaslar.
11bucuk aylik bi oglum var Allah bagislasin. Oglum cok hareketli geceleri uyumayan bir bebek. Dogdugundan beri. Bu aksam esim ya bas basa hic kalamiyoruz farkindamisin. Ben seni cok özledim senle el ele gezmeyi misir patlatip tv seyretmeyi cok özledim dedi. Bende ne yapabilirim bebegim durmuyor. Ztn uykusuzum yorgunum 1senedir bende özledim ama yapcak bsy yok dedim. Bilmiyorum biseyler yapmaliyiz nolurki 1günü kendimize ayirsak kötü anne baba mi oluyoruz hemen dedi. Ve yatti. Ne demek istedi anlamadim 1günü kendimize ayiralim ayirmasinada oglum nolcak.
Sizce esim ne ima etmis olabilir.
Aynen sanki kendi zevkim yüzünden onu terketmis gibi hissediyorumGündüz birkaç saat bırakabilirsiniz, artık çok sık emmiyordur herhalde. Annenize de sinemaya, alışverişe gideceğiz diyebilirsiniz. Kontrol edecek halleri yok ya da haberleri olsa, ayıplayacak halleri yok. Evlisiniz siz, evinizde başbaşa vakt geçirmek istemeniz çok normal. Utanıyorsanız da başka bahane söylersiniz ne var ki.
Ben de oğlumu anneme bırakıyorum arada, sinemaya gidiyoruz. Annem bize geldiğinde alışverişe ya da kuaföre gidiyorum bazen. Ilk yıl yapmıyordum bunları, çok bunalmıştım. Başta insan vicdanen rahatsız hissediyor evladını terk etmiş gibi. Ama eve dönünce onu da mutlu görüyorum. Dışarı çıksam, 50 kere arıyorum annemi. Alıştık artık.
Benimde bebeğim 11.5 aylık ay sonunda yaşına girecek. Ve oda gece yarısına kadar uyumayan bir bebek evet çok zor eşlerin birbirine vakit ayirmasi ama illaki baş başa olmak zorunda değilsiniz ki özel hissetmek için bi mısır patlatıpo uyanık ken de film izlemek çok zor değil. O oyuncakları yla oynarken sarılıp oturun koltukta vs bunlar ufak şeyler ama sadece bebekle ilgilenmek sizi de çok yipratir. Her yere bebekle gitmek zorunda değilsiniz bakacak biri varsa gezme olmak zorunda değil bi markete beraber gidin el ele alışveriş yapın o bile yetiyor insanı motive ediyor inanin. Bebekli hayat kolay değil ama şartları kendimize uydurmak lazım birazda
Sizinkidemi gece uyumuyor
Aynen eli agzinda hepEvet hatta sabaha kadar uyumuyor bu ara diş dönemindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?