- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Bebeğiniz 1,5 aylık .Neden 1 senedir bu şikayet var.Bebekken hepimiz buna benzer sorunlar yaşadık.Daha bebeğiniz çok küçük.Elbette Onunla ilgilenmeniz normal ama bebeğe bir düzen oluşturmakta başarılı olursanız,mesela akşam saatlerinde 2 saat uyutsanız ,eşinizle vakit geçirebilirsiniz.Dikkat edin ,eşinizi lohusa avcılarına kaptırmayın.
11,5 aylıkmış
Bebeğiniz 1,5 aylık .Neden 1 senedir bu şikayet var.Bebekken hepimiz buna benzer sorunlar yaşadık.Daha bebeğiniz çok küçük.Elbette Onunla ilgilenmeniz normal ama bebeğe bir düzen oluşturmakta başarılı olursanız,mesela akşam saatlerinde 2 saat uyutsanız ,eşinizle vakit geçirebilirsiniz.Dikkat edin ,eşinizi lohusa avcılarına kaptırmayın.
yanlış okumuşum.Bebeğim küçükken aynı şeyleri bende hissettim.Bebeğim kolikti,uyumazdı.1 bardak çayı bile tadıyla içemez,bırakırdım.Ama bunlar geçici sorunlar.Lohusalık depresyonuna siz değil ,eşiniz girmiş anlaşılan.1 yaşından sonra yavaş yavaş düzeliyor zaten uyku problemi.
Madem yakınında bırakabilirsin.1 yaşına gelmiş,bakımı çok ta zor olmaz.Biraz sevin bende işlerimi halledeyim de,eşinle takılYa kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Bebeği anneye kayinvalideye birakmayla kötü anne bana olur musunuz bilemem ama eşiniz artık 3 kişi yaşadığınız gercegini kabul etmeli. Ya bi hayatta kimseniz olmasa yahut ailelerden uzakta olsaniz napacakti ? Sizinle keyif yapıp flörtlesemiyor olmaktan rahatsız olacaksa bu çocuk size gökten inmedi di mi? Onu düşünüp hareket etseydi o zaman
SORUNUNUZ BEBEĞİNİZ DEĞİL EŞİNİZ.
artık bu yeni düzeni kabul etmek durumunda..
Haybeden sallamiyorum. Cocugu 2 yaşına kadar gecede 5 kez emmeye uyanan en son sinemaya 5 aylık hamileyken gitmiş biri olarak yaziyorum
Siz kadın olarak hiç rahat rahat tv izlemeyi,çay keyfi yapmayı,temizlik yapmayı,arkadaş ortamlarına girmeyi özlemediniz mi?Belki eşi sosyal değildir.Fazla arkadaşı yoktur.Eşiyle vakit geçirmek istiyordur,canı sıkılıyordur.Yardımcı olsun eşine desem ,her erkek beceremiyor .Yorgunluğu bahane ediyor.Eşiniz dile getirmemiş olsa da eminim ki onun için de sorun olmuştur.Hiçbir şeyden olmadıysa haliyle cinsellik bebekken kısıtlamalı oluyor,o yüzden yine şikayet etmiştirBebeği anneye kayinvalideye birakmayla kötü anne bana olur musunuz bilemem ama eşiniz artık 3 kişi yaşadığınız gercegini kabul etmeli. Ya bi hayatta kimseniz olmasa yahut ailelerden uzakta olsaniz napacakti ? Sizinle keyif yapıp flörtlesemiyor olmaktan rahatsız olacaksa bu çocuk size gökten inmedi di mi? Onu düşünüp hareket etseydi o zaman
SORUNUNUZ BEBEĞİNİZ DEĞİL EŞİNİZ.
artık bu yeni düzeni kabul etmek durumunda..
Haybeden sallamiyorum. Cocugu 2 yaşına kadar gecede 5 kez emmeye uyanan en son sinemaya 5 aylık hamileyken gitmiş biri olarak yaziyorum
Ayni problemleri bende yaşadım canim...gece gunduz hic uyumaz ve sürekli aglardi oglum... Esinede hak vermelisin senden ilgi bekliyo sanirim ikinci plana dusmek onu biraz etkilemiş... Bende arkadaşlarıma katılıyorum bebegini annene yada kv birak ve guzel bi gun geçir esinle inan bu sanada cok iyi gelecek haa birde gebruinde aklim kalmasın diyosan Annene birak
Bende sizin gibi düsünüyorum. Birakmak istemiyorum. Neden böyle bsy dedi onuda anlamadim. Birkeresinde alisveris yapmamiz gerekiyordu kv geldi bebegime bakmaya. 5dakikada bir arasana ne yapiyorlarmis arasana duruyormuymus dikkat etsinler düsürmesinler. Böylede bi adam. Flört edesi geldi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?