bas basa kalmak

Erkeklerde bebek gibi ilgi istiyorlar. Naz yapmış bence. Ben iki kız birde koca büyütüyorum diyorum soranlara.
Benim ailem başka şehirde eşiminki de yurtdışında. Bir ara bakıcı vardı ama inanın aklımız kalıyordu. Bizim kimseye bırakma şansımız yok. Sizin varsa arada bırakıp alışverişe gidin, dışarda dolaşın.
Biz şimdilik yemekte konuşuyoruz. İnşallah ilerde keyif yapacağız. Biraz sabır lazım.
Çocuklar büyüyünce onları da bulamayız, bu seferde sıkılırız.Bence bebişle birlikte vakit geçirmenin daha keyifli olduğunu gösterin

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
çocuğunuz 1 yaşına gelmiş artık,bebeklikten çıkmış diyebiliriz,her çocuk anne kuzusudur,oğlum 5 yaşında geldi hala öyle bence:):)
2 gece anane veya babanede kalabilir ,aklınız da kalmasın hiç,onlar da mutlu olurlar eminim ki..siz de karı koca başbaşa vakit geçirirsiniz..vicdan muahsebesine gerek yok,herkes mutlu olur.
bu şekilde devam ederseniz de bağımlılık yaratıyor derim ben..anne çocuk arası bağımlılık tehlikeli bence..
biz 9 aylıktan sonra arasıra bıraktık bu şekilde,çok da güzel oldu..karı koca ilişkisi çok öenmli birşey.çocuk olunca eşinizi bir köşeye atmayın..

Icimi rahatlattiniz kizlar. Ztn güvenmedigimden degil. Eminimki annemde kvde benden iyi bakarlar iki tarafinda ilk torunu üstüne titriyorlar ztn. Ama ben kendimi kötü hissederim diye korkuyorum biraktiktan sonra ay tüh keske demek istemiyorum.

Ya kv annem yakinimda ama ana kuzusu daha nasil birakabilirim aklim orda kalir biraksamda. Bilmiyorum esimde hakli kendince yemegimi zor yiyorum masallah oglum cok hareketli 5dak durmuyor.
Anne olmadan önce onun eşiydiniz ve hala da öylesiniz,çok kıymeti bilinesi bir şey istemiş sizden ve elinizin tersiyle tepmişsiniz.Burda bir çok konu açılıyor eşi çocuktan sonra soğuyan hep dışarı giden,kadın istese de umursamayıp kendi bildiğini okuyan.
Anne olmadığım ve olmayı istemediğim için anlayamıyorum çocuğunuza olan bağlılığınızı.Umuyorum eşiniz kırılmamıştır.Onun yerine koydum kendimi ve sanırım soğurdum öyle bir laftan sonra.Bir daha da teklif bile etmezdim.

Insallah düzelir benim oglumda kolikti inanin 7ay neler cektim simdi düzeldi. Kiyamiyorumki bebegime nsl birakayim kesin onu ima etti. Bide biraksam bile ne diyebilirimki biz yanliz kalcaz coguga siz bakin nasil derim utanirim.

biz yalnız kalcaz demezsin canım, biraz işimiz var alışverişe gidecez vs vs , hiç mi annenin ihtiyaçları olamaz... birkaç saat takılırsınız gayet normal, size de iyi gelir biraz açılırsınız... ben oğlum doğduğunda kimseye bırakamazdım özlerim duramam diye, sonra sınava girmem gerekti, anneme birkaç saatliğine bırakmıştım, ve o duyguyu anlatamam, yalnız başıma sokakta yürümek, birkaç saatte olsa cafede oturup bir bardak bşeyler içmek çok farklı gelmişti.. açılmıştım resmen... evet bebeğiniz çok özel onsuz kalmak istemeyişinizi anlıyorum ama nihayetinde bizde insanız, bence birkaç saatliğine bırakın hiç bişey olmaz...

Eşi ihmal etmeme kısımlarına katılıyorum ama gece bırakmak için erken sanırım. Özellikle anne sütü alan bir bebekse.

Benim oğlum 20 aylık. Gündüz birkaç saatliğine bırakıyorum anneme ama gece hiç bırakmadım. Onun uyku saatinden 1-2 saat önce evde olup hasret giderip öyle uyutuyorum genelde. 10-11 aylıkken ev taşıma durumu vardı. 6-7 saat anneme bırakmıştık, o zaman küsmüştü resmen bana. Gece bıraksam düşman kesilir büyük ihtimal.

Esimle konustum isden geldi. Kirilmamis benim kötü niyetle söylemedigimi biliyor ztn. Evt annene yada anneme birakalim dedi bende oglumu seviyorum ama senide özledim kendini kötü hissetceksen hic yapmayalim dedi.

Gündüz birkaç saat bırakabilirsiniz, artık çok sık emmiyordur herhalde. Annenize de sinemaya, alışverişe gideceğiz diyebilirsiniz. Kontrol edecek halleri yok ya da haberleri olsa, ayıplayacak halleri yok. Evlisiniz siz, evinizde başbaşa vakt geçirmek istemeniz çok normal. Utanıyorsanız da başka bahane söylersiniz ne var ki.

Ben de oğlumu anneme bırakıyorum arada, sinemaya gidiyoruz. Annem bize geldiğinde alışverişe ya da kuaföre gidiyorum bazen. Ilk yıl yapmıyordum bunları, çok bunalmıştım. Başta insan vicdanen rahatsız hissediyor evladını terk etmiş gibi. Ama eve dönünce onu da mutlu görüyorum. Dışarı çıksam, 50 kere arıyorum annemi. Alıştık artık.

ben oğlum 8 aylıkken 6 gün kadar iş için y.dışına gitmem gerekti.emiyordu üstelik,herkes dönünce emmez dedi.ben orda süt sağdım ,döktüm tabi dönünce aynı hevesle emmey devam etti:)
gündüz bakıcısı ile beraber annem de oluyordu yanında ,akşam da babasıyla beraber babaneye gidiyordu.benimle beraber max 45 dk da bir uyanan çocuk,ben yokken mışıl mışıl uyumuş gece...
ilk bırakmada gec ebelki olmaz ama,yavaş yavaş alıştırılır.1-2 saatten başlanır sonra gece yatmasına kadar gider..oğlum 5 yaşına geldi,çok sever anneannede babanede kalmayı..bir de orda şımartılıyorlar ya bilincine varınca gitmek ister zaten sizniki de:)
bir de şöyle düşünüyorum ,Allah korusun hastalığı var sağlığı var,çocuklar anneden başka birileriyle de kalmayı öğrenmeli.1 gece bile olsa.

Canım ben ayda 1 anneme gidiyorum.Kızımı uyuttuktan sonra 21:30-22:00 gibi eşimle sinemaya gidiyoruz .Ara sırada olsa zaman ayırmak önemli hem kendinize hem eşinize.

Bence Güzel bi Gece Gecirin....
Oglunuzu Ara gün yatırmayın deliksiz bi uyku ceksin gece :)

Çalışan anneler meleklerini daha 4 veya 6 aylıkken bırakmak zorunda kalıyor malesef.

bence kv veya annenıze esınızın ısten gelır saatıne yakın bırakın. 5-6 saat cok rahat bakabılırler yanı. sızde beraber aksam yemegı yer tv ızler guzel bı aksam gecırır. gece 12 gıbı de almaya gıdersınız. yada bır gece kalır ne olucak kı. sonucta 11,5 aylık bır bebek. ek gıda olayına zaten gectıgınız ıcın emse bıle oyalanmak ıcın emıyordu. o durumu da sutunuzu sagarak bıberonla gecırebılırsınız.. eşinize de zaman ayırmanız da fayda var. malum açuk ve net bır şekilde belirtmiş .

Biraz degisikli sanada iyi gelecektir.esin ilgi bekliyor anlasilan kv yakinmis birak kendine de zaman ayirmis olursun

Eşiniz ne güzel özlemini dile getirmiş. Benim kızım 17 aylık. Bir yaşına kadar belli aralıklarla anneme bıraktım orda kaldı. Şimdi ise haftada bi gün benim. Cumaları anneme bırakıyorum. Kafam rahat içim rahat. Ve mutluyuz.

Bebekten bebeğe değişiyor olabilir. Ben çalışmadığım için günü beraber geçirmeye alışkın. Ilk defa öyle 7-8 saat ayrı kalınca tepki göstermişti, günlerce de geçmedi hırçınlığı. Şimdi alışmıştır herhalde. Ama hala gece bırakabileceğimi sanmıyorum.

Eşim başbaşa ağvaya falan gitmek istiyor aslında ama öyle 1-2 gece bırakamam yaa. Daha beter zehir olur bana herhalde.

Emzirmiyorum ztn cnm

Bebeginiz 1 yaşına gelmiş. Bence arada 1 günlüğüne annenize yada kv ye bırakın . Esiniz ilgi bekliyor belli ki. Sizde ozlemissinizdir. Bence bunda vicdan yapacak birsey yok. Ailemle aynı sehirde olsam şahsen arada bir bırakırım nolacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…