Canım senin neden üyeliğin pasifleştiBende saglik ocagina progesteron baktiricam pazartesi 7 gun oluyor
O testlere çok güvenmeyin derim, ben doktora gittim 18mm yumurtam vardı testte pik gözükmedi ki gözükmesi gerekirdi, ertesi gün de yaptım yine pik olmadı o yüzden çok aşırı güvenmeyin o testlere adetiniz düzenli ise ortalama belli günlerde zaten yumurtlama oluyordurArkadaşlar merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Adetlerim genel olarak düzenlidir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bu aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık ve ben ovulasyon testine başladım. Normalde takvimlere göre bugün yumurtlama olması gerekiyordu. Her gün düzenli test yaptım bir gün biraz koyu çıktı tam pik olacak derken benim testlerim gittikçe silikleşti. Var mı böyle bi durumla karşılaşan ? Doktora mı gitsem boşuna mı stres oluyorum anlamadım. Yaşım da bu arada 33 o yüzden de biraz endişeliyim açıkçası. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Bende gereksiz yere stres yaptığımı düşündüm sonradan. Allah hepimizin gönlüne göre versinO testlere çok güvenmeyin derim, ben doktora gittim 18mm yumurtam vardı testte pik gözükmedi ki gözükmesi gerekirdi, ertesi gün de yaptım yine pik olmadı o yüzden çok aşırı güvenmeyin o testlere adetiniz düzenli ise ortalama belli günlerde zaten yumurtlama oluyordur
Amin canımÇok teşekkür ederim. Bende gereksiz yere stres yaptığımı düşündüm sonradan. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun canım gebe kalmışsın. Bende bu ay hep silikti bıraktımÇok teşekkür ederim. Bende gereksiz yere stres yaptığımı düşündüm sonradan. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım darısı başına. Hiç bu testlere bakıp moral bozmaHayırlı olsun canım gebe kalmışsın. Bende bu ay hep silikti bıraktım
Aynı sıkıntı ben de oldu 14. Gün akıntı kasık ağrısı ve testte koyuluk gördüm sonra silikleşti ve şimdi 24. Gün adet olmama bir hafta var en fazla ve yine koyulaştıArkadaşlar merhaba bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Adetlerim genel olarak düzenlidir şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. Bu aydan itibaren çocuk düşünmeye başladık ve ben ovulasyon testine başladım. Normalde takvimlere göre bugün yumurtlama olması gerekiyordu. Her gün düzenli test yaptım bir gün biraz koyu çıktı tam pik olacak derken benim testlerim gittikçe silikleşti. Var mı böyle bi durumla karşılaşan ? Doktora mı gitsem boşuna mı stres oluyorum anlamadım. Yaşım da bu arada 33 o yüzden de biraz endişeliyim açıkçası. Şimdiden teşekkürler
Benim de öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim :) adete yakın test yapın benceAynı sıkıntı ben de oldu 14. Gün akıntı kasık ağrısı ve testte koyuluk gördüm sonra silikleşti ve şimdi 24. Gün adet olmama bir hafta var en fazla ve yine koyulaştı
Yaaa şimdi bir umut doldu içimeBenim de öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim :) adete yakın test yapın bence
Aynı sıkıntı ben de oldu 14. Gün akıntı kasık ağrısı ve testte koyuluk gördüm sonra silikleşti ve şimdi 24. Gün adet olmama bir hafta var en fazla ve yine koyulaştı
Hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsınBenim de öyle olmuştu sonra hamile olduğumu öğrendim :) adete yakın test yapın bence
açıktı canım hiç koyu olmadı. yumurtlama olmuyor diye dr a gidecektim nerdeyse :)Yaaa şimdi bir umut doldu içimeBen t çizgisi c kadar koyu eşit ya da daha fazla koyu olursa pik oluyor diye yumurtlamadığımı düşünmeye başlamıştım. Sizin de t çizgisi c den açıkmıydı peki?
açıktı canım hiç koyu olmadı. yumurtlama olmuyor diye dr a gidecektim nerdeyse :)
İnşallah ben de güzel haberi alırımkaçıncı haftadasın? adete 6-7 gün arası var adetim genelde 28 günde bir bazen yılda 3-4 kez 30-33 gibi uzadığı oluyor. Erken gebelik testinde çıkar mı acaba? Sen yapmışmıydın?
Ben erken gebelik testiyle öğrendim canım. Adetten 5 gün önce yapmıştım. Hatta gebe olduğumu öğrenince sırf denemek için ovaluasyon testi yaptım ilk defa kopkoyu çıktı :) Sat a göre 5+3 haftalık.İnşallah ben de güzel haberi alırımkaçıncı haftadasın? adete 6-7 gün arası var adetim genelde 28 günde bir bazen yılda 3-4 kez 30-33 gibi uzadığı oluyor. Erken gebelik testinde çıkar mı acaba? Sen yapmışmıydın?
Ben erken gebelik testiyle öğrendim canım. Adetten 5 gün önce yapmıştım. Hatta gebe olduğumu öğrenince sırf denemek için ovaluasyon testi yaptım ilk defa kopkoyu çıktı :) Sat a göre 5+3 haftalık.
Adet döngüm 28 gün. Silik çıkmıştı ama aynı gün normal gebelik testi de yapmıştım. Onda da silik çıkmıştı. Erken gebelik testlerine pek güvenmeyin diyorlar. Bence acele etme adete yakın yapErken gebelik testinde silik çizgi oluyor diyorlar genelde 5-6 gün önce. Sen de nasıl oldu? Senin adet döngün nasıldı? Çok soru soruyorum demitest yapıp kurtulsam iyi ama sonuç negatif çıkınca çok stres yaptığım için bekliyorum hala
Çok teşekkürler ben 3 gün daha bekleyeyim en iyisiAdet döngüm 28 gün. Silik çıkmıştı ama aynı gün normal gebelik testi de yapmıştım. Onda da silik çıkmıştı. Erken gebelik testlerine pek güvenmeyin diyorlar. Bence acele etme adete yakın yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?