Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
eşim fena terleyen bir insan test edip onaylanmışama kokmuyor okadar terlemeye :26:
Bnde bi tek bnde var sanıyodm:/
Saol cnm beyaz sabun marka fark ediyo mu ?
Dr a gidebilrsin canım çünkü eşime dr tam hatırlamıyorum ama vucutta kireç eksikliği olduğunu ve musluk suyu içmesini önermişti
Peki cnm saolHacı şakir kullanmaya başladıktan sonra koku sorunum olmadı, ama farketmez gibi geliyor bana. ama birkaç ay sabretmen lazım. Duşj jeli kullanırdım önceden, parfümümü de koltuk altına sıkardım, tabi roll onda sürerdim.. Baktım ki rahatsız edici bir koku aynı gün oluşuyor.hepsini birden kestim. duşta beyaz sabun kullandım, parfümü kesinlikle koltuk altına sıkmadım.rollon aynı şekilde kestim... şu an hiç bir sıkıntım yok bu anlamda..
Hepsini denycem :deotak öneririm çok etkili olduğunu düşünüyorum
Ufak bir tavsiye de benden gelsin, cilt $api var aktarlarda.
Ondan almani tavsiye ederim... Tas gibi birsey o zaten.
Onu banyolardan sonra nemlendirip koltuk altlariniza surerseniz, terlemenizi engeller.
Deneyin derim...
Eki Görüntüle 1048389
anneannemin önerdiği bişi vardı ,kime önerdiysem kendımde dahil bu durumdan kurtardı,denemenı tavsıye ederım ,
limon ve tuz ,limonu sık canım bol tuz ekle karıstır,hergün koktugunu hıssettıkce sür,zamanla geçicektir,
geçen gün bu forumda okuduğum ve herkesin çok memmun kaldığı bir bilgi edindim. Belki sizinde işinize yarar.
Duş aldıkdan sonra parmağınızı azıcık nemlendirip karbonata batırın ve koltuk altınıza azıcık karbonat sürün. Kesinlikle kokuyu önlüyormuş, terlemeye devam ediyorsunuz ama kokmuyorsunuz
Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
geçen gün bu forumda okuduğum ve herkesin çok memmun kaldığı bir bilgi edindim. Belki sizinde işinize yarar.
Duş aldıkdan sonra parmağınızı azıcık nemlendirip karbonata batırın ve koltuk altınıza azıcık karbonat sürün. Kesinlikle kokuyu önlüyormuş, terlemeye devam ediyorsunuz ama kokmuyorsunuz
Aktarlar da mi satiliyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?