Baş belası TER KOKUSUUUU !!!!!

Çok defa ust üste terliyisaniz kokarsiniz bide kilonuz fazlaysa oda ter yapar.
Bende ayniyim hemen kokuyorum banyonun ertesi günü yuh diyorum hemen nasil koktum :)
Ben zayifken hiç terlemezdim yani spor dışında aşırı bi terlemem olmazdı.
Simdi bebekten dolayı kilo aldım ve aşırı terliyorum ve kokuyorum

Yaa 160 boyum var 59 kiloym asiri dgl yani :)

bence alakası yok bende kiloluyum hemde bildim bileli diyelim kolay kolay kokmam ben mesela sizinki hormonların değişmesinden dolayı olabilir

Maxim roll on kullanın...Türkiyede var mı netten bir bakmak lazım. Parfümeri ürünü değildir. Diğer roll onlar gibi kozmetik ürün değil yani.

2-3 günde bir kullanmak gerekir. Terlemeyi kestiği gibi ter kokusunu da bıçak gibi keser. Koltuk altınıza epilasyon yaptığınızda kullanmamanız gerekir..Feci yakar.
Fiyatı biraz tuzludur ama etkili bir üründür.

Yaa 160 boyum var 59 kiloym asiri dgl yani :)

Himm kilonda gayet normal ama zayifken de terledimde sağlam kokardim annemgil teke derdi :)
Sanırım bunyeyle alakalı bi durum anbemde kilolu ama teri hiç kokmaz,ekmek gibi kokar benim canım annem:)

bence alakası yok bende kiloluyum hemde bildim bileli diyelim kolay kolay kokmam ben mesela sizinki hormonların değişmesinden dolayı olabilir

Yok zayifkende kokardi terim ama devamli teemedigim için aşırı rahatsızlık vermezdi,kesinlikle kiloyla alakalı değil bencede ...

yediklerine dikkat et o halde bol bol da su iç deodorant ya da duş fayda etmiyorsa problem içten kaynaklı demek ki

Yaaa kızlar ben çok terliyorm ve de çok pis kokuyo hrgün banyo yapsam bile kokuyo ayrica deodorantlar da fayda etmiyo ne yapabilirimmm ??
Ter kokusu büyük problem şimdi bide yaz geliyor
kokulu doğal rolon kullanmanı tavsiye ederim

anneannemin önerdiği bişi vardı ,kime önerdiysem kendımde dahil bu durumdan kurtardı,denemenı tavsıye ederım ,
limon ve tuz ,limonu sık canım bol tuz ekle karıstır,hergün koktugunu hıssettıkce sür,zamanla geçicektir,

bence yediklerinize dikkat etmelisiniz içten gelen birşey... sigara kullanıyorsanız oda etki ediyor...en nefret ettiğim şeydir türkler biz müslümanız diyorlar ama yazın dolmuşlara binilmiyor kokudan insan sabahın köründede kokmaz

Ufak bir tavsiye de benden gelsin, cilt $api var aktarlarda.
Ondan almani tavsiye ederim... Tas gibi birsey o zaten.
Onu banyolardan sonra nemlendirip koltuk altlariniza surerseniz, terlemenizi engeller.
Deneyin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…