• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş edemediğim anksiyete ve hastalık korkusu

rezalet hiç iyi değilim gözümü açıyorum aynı yatmaya çalışıyorum aynı nefes alamıyorum sanki sürekli organlarimi düşünüyorum sanki Allah korusun bişey mi olacak diyorum aklımda bin tane kötü senaryo var 1 tane iyi düşünce yok, ben kafayı Allah uzak etsin hepimize sağlıklı uzun ömür versin ama o korktuğumuz şeyle bozmuşum ve kurtulamiyorum rahatlayamıyorum
Her sene böyleyiz kardeş buda geçecek Allahın izniyle

Canım inan ki bende çok sorguluyorum bu ağrı başka diye ama nasılsa üstünde durmayınca geçiyor sonbahar ve ilkbahar geçişler beni çok zorluyor
Aynı yemin ederim aynı her yeni bi ağrı başladığında bu seferki daha ciddi bu piskolojik değil bu ciddi diyorum 1-2 haftamı mahvediyorum sonra geçiyor seviniyorum tam derken 2 gün sonra başka yet başlıyor aynı döngü tekrar ediyor veya hiç bi yerm ağrımasa bile bu seferde ne zaman başlayacak acaba ağrıyacakmı ya ölürsem korkusu başlıyor

Aynı yemin ederim aynı her yeni bi ağrı başladığında bu seferki daha ciddi bu piskolojik değil bu ciddi diyorum 1-2 haftamı mahvediyorum sonra geçiyor seviniyorum tam derken 2 gün sonra başka yet başlıyor aynı döngü tekrar ediyor veya hiç bi yerm ağrımasa bile bu seferde ne zaman başlayacak acaba ağrıyacakmı ya ölürsem korkusu başlıyor
Valla düşünceler aynı toplanıp birbirimize destek mi versek ne yapsak çok sıkılıyorum çok yalnız hissediyorum bu konuda

Back
X