Değer verdiğiniz biriyse ve haksızsanız özür dileyin gerisi ona kalmış.Çok alıngan bir insanım bu yüzden zaman zaman insan ilişkilerinde problem yaşıyorum. İş yerinde bir arkadaşım var bana bir şey söyledi gereksiz yere alınganlık yapıp tavır koydum şimdi oda bana tavırlı geri adım da atamıyorum beni terslerse diye de korkuyorum sizce be yapmalıyım?
Alınganlık, özgüven eksikliğini gösterir diye düşünüyorum. Bir de konuşarak problem çözmeye çalışmak yerine iletişimi keserek tepki koymak acizlik gibi bir şey. Çözüm ise birkaç kez psikolog terapisiyle özgüven kazanmakÇok alıngan bir insanım bu yüzden zaman zaman insan ilişkilerinde problem yaşıyorum. İş yerinde bir arkadaşım var bana bir şey söyledi gereksiz yere alınganlık yapıp tavır koydum şimdi oda bana tavırlı geri adım da atamıyorum beni terslerse diye de korkuyorum sizce be yapmalıyım?
Ben hep böyleydim kendimi bildim bileli.Her zaman mı böyleydiniz sonradan mı oldu?
-Ben böyle değildim, yaşarken oldum diye de arabeske bağlamak isterim bu arada.
Ben hep böyleydim kendimi bildim bileli.
Kişisel gelişimle fln aşmayı istiyorum evet çok kötü huy iki gündür günüm zindan oldu banaO zaman insanlara ve olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz.
Aksi halde bu insanlar ve yaşamın getirdikleri çok yorar sizi.
Huy olarak alınganlık varsa fazla değişmezsiniz ama birçok konuda kendinizi törpülerseniz iyi olur sizin için.
Aslında onu deneyecektim ama tavırlarını gördüm korktumBence bişey yokmuş gibi davran
Ona açılın niye böyle yapıyorsun deyin iletişim iyidir.. İçten içe törpülenmezdiniz böylece..Arkadaşlar sorunum düzelmedi çünkü ne benden ne karşı taraftan bir adım yok aksine iki katı surat asıyor bana ve gülüp eğleniyor ben ise kendi kendimi yiyip bitiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?