başa çıkamıyorum...

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Öncelikle şükürsüzlükle vs .yle suçlamadan samimi ve içten ,yardımcı olacak nitelikte yorumlar yazarsanız sevinirim.6 yıllık evliliğimin son 3 senesinde yasadığımız onca sorundan ötürü eşimle aramızda sanki bir duvar oluştu ,o duvar bazen kayboluyor bazense dikiliyor karşıma...ben iyice bıraktım kendimi dışarı çıkmayan ,konuşmayan ,asık suratlı ,mutsuz ve tembel bi kadın oldum...O derece ki bazen günlerce hatta haftlarca ütü yapmıyorum.Temizlik,yemek vs .yi de iyice bıraktım en son ne zaman detaylı bi temizlik yaptım hatırlamıyorum anca oglumla ilgileniyorum başkada bişey yaptıgım yok bi yere bi şey dökülse kalkıp silmiyorum bile ...acayip yorgun ,bıkmış ve hasta hissediyorum ki öyleyim romatizmam var ve ayakta duramıyorum bacaklarım vucudüm zangırtıyor ilaçlar fayda etmiyor fayda dan çok zararı var...evimi ,eşyalarımı hiç sevmiyorum zaten baştan beri sevmemiştim hepsi 15 20 yıllık eski temizlesende temiz görünmeyen eşyalar değiştiremedik de bir türlü oysa eskiden parmakla gösterilirdim aynı anda 3 4 işe yetişirdim evimiz 2+1 yatak odası ve salon hiç ısınmadıgından kullanışsız oldugundan kullanamıyorum .Aynı odada yemek yiyor ,yatıyor ve oturuyoruz .eşim ve oglum geç uyanıyor malesef tek odada bi düzen saglamak oldukça zor ...yatak odam adım atılmayacak derecede dagınık gardolabım da yok bi fikir bir öneri verir misiniz ne yapsam da bi düzen oturtsam ev çatı katı ve öylesine yapılmış gibi plansız ve düzensiz ...yardım alacak ve isteyecek kimsemde yok malesef sadece akıl verip eleştiriyorlar ...

O kadar çok ve agır ilaç kullandım ki yıldım artık hiç dermanım yok beni kendime getirecek kan yapacak vitamin verecek bitki öayı vs . Önerileriniz varsa sevinirim

ilk once icerden kendini duzeltmeye bak ilacla falan olucak seyler degil bunlar neden bu kadar mutsuzsun neler yasadın da bu hale geldin

Bu konuyu ozenle takip edicem. Cunku cogu zaman gulen, etrafa enerji veren ben olsam da zaman zaman o tasvir ettigin insan olabiliyorum ben de. Merakla sana yazilacak tavsiyeleri bekliyorum. Senin icin en buyuk dilegim sana negatif enerji veren o evden kurtulmakla baslarsin insallah.

ilk once icerden kendini duzeltmeye bak ilacla falan olucak seyler degil bunlar neden bu kadar mutsuzsun neler yasadın da bu hale geldin
En baştan beri mutsuzum hevesim hep kursagımda kaldı 21 22 yasına kadar başım bile agrımazken nişanlandım sıkıntıdan hasta oldum eşimin ailesi binbir oyunla yalanla hiçbirşey yapmadılar 2 ay evin içinde oturdum burnumdan getirdiler 6 yıl bitti yakamdan düşmediler eşimle aramızı açmak için herşeyi yaptılar ayrılamadım da babam annemde bi yere ardımda durabildiler benden başka 4 çocuk borç hayat telaşeleri var

ilk once esinle arandaki duvarı tamamen yıkmalısın birdaha karsınıza gelmeyecek sekilde zaten suanki halinin mutsuzlugunun asıl sebebide budur ama sen kendini boyle uzerek psikolojini cokerterek ne kendine faydan dokunur ne cocuguna..esinle muhabbetin nasıl sinirlimi oturup karsına alsan anlatsan dinlermi denedinmi yada

Çok konuştum o benden beter durumda bıkmış umudunu yitirmiş bi hal içinde

Çok konuştum o benden beter durumda bıkmış umudunu yitirmiş bi hal içinde
her iki tarafında psikolojisi yıkılmıs durumda bu ailelerde ne yapmaya calısıyor mutlularmı simdi acaba.. evlilik ve aile terapistine gidin birlikte.. denemediniz sanırım bunu cunku sen psikiyatra gitsen birsey degişmiycek esinde mutsuz

Eşim kabul etmiyor malesef

Canım ilk önce kendine geluver çok dışarı hava al bir bir kafeye bir güzel ve cay iç gez biraz kendini temizle makyaj yap ev düzenine gelince de eşyaların eski olması yeni olması değil temizlik önemli yatak odanda elbise dolabın yoksa butcende el vermiyorsa herkesin ayrı olarak eşyalarını kartona köy lazım olmayanlarida çarşafı bohça yap köy

Bebeğe anne ya da kayınvaliden bakabilir mi ?
Sen bi işe girsen hem maddi hem manevi çok iyi gelir
Kv deyi yeterince görüyorum bide çocugu bıraksmam o zaman hiç düşmez yakamdan igrenti oldum zaten mesela sabah yine aradı eşimi özledim vs gelin diye daha çarsamba günü bizdeydi eşimde tamam akşama gelip kalacagız dedi bıktım inan

Söylediğin kortizonlu ilaçlar çok fazla. Bence doktor tarafından onun Takibini sıkı yaptır. Cortizon verilirken sürekli kontrol altında olman gerekir. Annem de kortizon kullandı kısa bir dönem doktor 15 günde bir kan tahlili istedi. Bir de genelde cortizonu bir süre sonra kesmeye çalışırlar. Sağlığın önemli. Evi şimdilik boşver. Önce kendine gel.

Bence hata ediyorsun
Zaten sık sık görüşüyorsun öyle de böyle de
Ver bari torununa baksın, bol bol özlem gidersin
Sende maddi manevi daha güçlü olursun
Böyle daha çok bunalıp bi de üstüne kayınvalideyi yine çekiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…