İlaçları kestim zaten 4 yıl olacak dayanamadım kilolar nefes darlığı yüzüm de tüyler falan oluştu hergün dr a gitmek vs .şimdi de yeniden bide çocukla dr a hastaneye gitmek zor geliyor mesela bugün de agrım var kalbim daralıyor ama eşim annesine söz verdi geleceğiz diye bişey desem kavga çıkacakSöylediğin kortizonlu ilaçlar çok fazla. Bence doktor tarafından onun Takibini sıkı yaptır. Cortizon verilirken sürekli kontrol altında olman gerekir. Annem de kortizon kullandı kısa bir dönem doktor 15 günde bir kan tahlili istedi. Bir de genelde cortizonu bir süre sonra kesmeye çalışırlar. Sağlığın önemli. Evi şimdilik boşver. Önce kendine gel.
Su yazınızı okurken inanın içim acidi off hayat ne zor ya özür dileyerek soracagim mezuniyetiniz nedir kendiniz çalışıp birşeyler yapamaz misiniz?En baştan beri mutsuzum hevesim hep kursagımda kaldı 21 22 yasına kadar başım bile agrımazken nişanlandım sıkıntıdan hasta oldum eşimin ailesi binbir oyunla yalanla hiçbirşey yapmadılar 2 ay evin içinde oturdum burnumdan getirdiler 6 yıl bitti yakamdan düşmediler eşimle aramızı açmak için herşeyi yaptılar ayrılamadım da babam annemde bi yere ardımda durabildiler benden başka 4 çocuk borç hayat telaşeleri var
Paramıza el koymaya çalışacaklar benden alamayınca eşime saracaklar yasadım biliyorum çalışmıştım zamanındaBence hata ediyorsun
Zaten sık sık görüşüyorsun öyle de böyle de
Ver bari torununa baksın, bol bol özlem gidersin
Sende maddi manevi daha güçlü olursun
Böyle daha çok bunalıp bi de üstüne kayınvalideyi yine çekiyosun
Lise mexunuyum çalıştım csnım da iş yerinde rahatsızlanınca çıkardılar dayanamadım şartlara evi bile zor süpürüyorumSu yazınızı okurken inanın içim acidi off hayat ne zor ya özür dileyerek soracagim mezuniyetiniz nedir kendiniz çalışıp birşeyler yapamaz misiniz?
Sagolasın yataktan kalkamıyorım bacaklarım o kadar agrıyor ki belim kollarım bardagı bile tutamıyorum ev soguk ısınmıyor ne yapsam evi temizlemem saatler sürüyor ama sonraki gün perişan oluyorum evet bitiremiyorum çünkü bu hasta halimlr bide çocukla iş yok güç ypk nereye gideyim kv de boşanırsanız çocugu da bize verirler sen kendşne bile bakamıyon diyorAnnesin herşeyden önce guclu olmalısın.
Evliliğinin gidisatı seni etkileyen.Toparlanamayısın evliliğine mecburi olarak devam ettiğinden mi?
İçinde sanki bitmesini istiyormussun gibi ama yapamıyormussun gibi anladım ben.
Bir yolda devam ediyosan arkasında dur cocugunda varmış.bismillah de yeni güne basla.hersey olur.sen iyi olursan ailende iyi olur.Allah yardımcın olsun
Eşin kör müParamıza el koymaya çalışacaklar benden alamayınca eşime saracaklar yasadım biliyorum çalışmıştım zamanında
İlaçları bıraktığına sevindim. Kendini bitirme derim. Bu insanlar değişmez. Ya hiç umrunda olmasınlar ya da ayrıl. Anlattığın kadarıyla seni bitirmişler zaten.İlaçları kestim zaten 4 yıl olacak dayanamadım kilolar nefes darlığı yüzüm de tüyler falan oluştu hergün dr a gitmek vs .şimdi de yeniden bide çocukla dr a hastaneye gitmek zor geliyor mesela bugün de agrım var kalbim daralıyor ama eşim annesine söz verdi geleceğiz diye bişey desem kavga çıkacak
Sagolasın yataktan kalkamıyorım bacaklarım o kadar agrıyor ki belim kollarım bardagı bile tutamıyorum ev soguk ısınmıyor ne yapsam evi temizlemem saatler sürüyor ama sonraki gün perişan oluyorum evet bitiremiyorum çünkü bu hasta halimlr bide çocukla iş yok güç ypk nereye gideyim kv de boşanırsanız çocugu da bize verirler sen kendşne bile bakamıyon diyor
Allem edip kallem edip bi şekilde alıyorlar zamanında o kadar mücadele ettim ki yoruldum artıkEşin kör mü
Halimiz vaktimiz belli , önce kendimizi toparlayalım sonra serperiz diye konuş
O şartla çalışırım de, belki o zaman evde de bu kadar mutsuz olmayız de
Çıkar tırnaklarını biraz, erken pes etme gencecik kadınsın
Yok bulamadık malesef eşim hiç hevesli degil evden çıkmayaO evden çıkma yine böyle 2+1 sıcak bir ev bulma sansınız yokmu?
Bellirli bi sağlık problemlemin var mi yoksa ruh halin mi bu durumda canım?
Evet bittimİlaçları bıraktığına sevindim. Kendini bitirme derim. Bu insanlar değişmez. Ya hiç umrunda olmasınlar ya da ayrıl. Anlattığın kadarıyla seni bitirmişler zaten.
Evet bittim
Eşim le konuştum telefonu yüzüme kapattıHer dibe batmanın birde çıkışı vardır. Şu durumu sizin dibi görmeniz olarak ele alırsak çıkmak yakındır. Psikolojiniz düzgünse herşey düzelir. Kendinizden başlamanız gerek. Sonra yine ufak küçük ama yeni bir ev. Buna zorlayın bütçenizi kendinizi eşinizi. Çünkü tebdil-i mekânda ferahlık vardır. Şimdiye kadar siz nelerin üstesinden geldiniz yıprandınız. Birazda kendiniz için başkaları yıpransın. Konularınızı az biliyorum fakat bir hemcinsimin böyle sözler söylemesi yüreğimi acıttı. Her daim umudumuz olsun. Enerji veren şeyler içinde arkadaşlara ek olarak hergün portakal tüketmenizi mevsimine uygun meyveler tükeytmenizi tavsiye ederim. Ablam nar suyu içerdi. Taze taze sıkar büyük bir bardak içerdi. Nirvana ya ulaştım derdi sonrada :)
Ne dediniz nasıl bir üslup kullandınız?Eşim le konuştum telefonu yüzüme kapattı
çok agrım var bi dr araştırsan evde çok soguk üşüyorum dedim yeter artık dedi kapattı oysa kaç aydır rahatsızım ilk kez dile getirdimNe dediniz nasıl bir üslup kullandınız?
düzelmek senin kendi elinde. tüm evi temizlemek senin bir saatini almaz. tüm evi temizle eşin gelmeden yarım saat öncede gir banyoya mis gibi ol. duş jeli falan varsa sabundan sonra onu sür mis gibi kokarsın. ev soğuk falan deme gir yıkan. artık kendine gel. sen kendine saygı duymazsan kendini sevmezsen eşinde sana saygı duymaz seni sevmezÖncelikle şükürsüzlükle vs .yle suçlamadan samimi ve içten ,yardımcı olacak nitelikte yorumlar yazarsanız sevinirim.6 yıllık evliliğimin son 3 senesinde yasadığımız onca sorundan ötürü eşimle aramızda sanki bir duvar oluştu ,o duvar bazen kayboluyor bazense dikiliyor karşıma...ben iyice bıraktım kendimi dışarı çıkmayan ,konuşmayan ,asık suratlı ,mutsuz ve tembel bi kadın oldum...O derece ki bazen günlerce hatta haftlarca ütü yapmıyorum.Temizlik,yemek vs .yi de iyice bıraktım en son ne zaman detaylı bi temizlik yaptım hatırlamıyorum anca oglumla ilgileniyorum başkada bişey yaptıgım yok bi yere bi şey dökülse kalkıp silmiyorum bile ...acayip yorgun ,bıkmış ve hasta hissediyorum ki öyleyim romatizmam var ve ayakta duramıyorum bacaklarım vucudüm zangırtıyor ilaçlar fayda etmiyor fayda dan çok zararı var...evimi ,eşyalarımı hiç sevmiyorum zaten baştan beri sevmemiştim hepsi 15 20 yıllık eski temizlesende temiz görünmeyen eşyalar değiştiremedik de bir türlü oysa eskiden parmakla gösterilirdim aynı anda 3 4 işe yetişirdim evimiz 2+1 yatak odası ve salon hiç ısınmadıgından kullanışsız oldugundan kullanamıyorum .Aynı odada yemek yiyor ,yatıyor ve oturuyoruz .eşim ve oglum geç uyanıyor malesef tek odada bi düzen saglamak oldukça zor ...yatak odam adım atılmayacak derecede dagınık gardolabım da yok bi fikir bir öneri verir misiniz ne yapsam da bi düzen oturtsam ev çatı katı ve öylesine yapılmış gibi plansız ve düzensiz ...yardım alacak ve isteyecek kimsemde yok malesef sadece akıl verip eleştiriyorlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?