başa çıkamıyorum...

çok agrım var bi dr araştırsan evde çok soguk üşüyorum dedim yeter artık dedi kapattı oysa kaç aydır rahatsızım ilk kez dile getirdim

Böyle gitmeyeceğinin farkındasın
Eşin de senin gibi boşvermiş bazı şeyleri
Öncelikle doktora gitmeye üşenmeyeceksin, kendine bir program yap ve hemen başla
Aşırı halsizliklerine keçiboynuzu pekmezi çok iyi gelir kullanmayı dene
Gelelim evine, madem değiştiremiyorsun o zaman yaşanılır hale getireceksin
Nalburdan çok ucuz malzemelerle kapı pencere izolasyonunu sağlayabilirsin, ısınmayı ne ile sağlıyorsunuz, evin hakkında biraz detay verebilirsen belki bazı önerilerde bulunabiliriz
Küçük küçük başla artık, önce toparla, yatak odanı düzenle ve orada yatmaya başla
Kendini salarsan hep daha kötüye gider, çocuğuna da faydalı olamazsın
Hadi bakalım başlayalım bir yerden , gencecik insansın

Romatoloğ çok az konyada tıp fakültesinde de bir doktor var kas romatizmasına bakmak için aylar önceden randevu gerekiyor çocuk la gidemedim evim eski bina çatı katı yalıtımsız ve rutubetli dogalgaz var ama ısınmıyor

çok agrım var bi dr araştırsan evde çok soguk üşüyorum dedim yeter artık dedi kapattı oysa kaç aydır rahatsızım ilk kez dile getirdim

O ne demek ya, sizi sindirmeye alışmış bu adam. Bence sesinizi çıkarın. Tekrar arayın. Sen kim benim yüzüme telefon kapamak kim p.şt adam gibi derdimi söyledim , derdim ben olsam. Ses etmeye etmeye başınıza çıkmış resmen.

Aradım bagırdı bu seferde ben sabretmeyi bilmiyormuşum durumu yokmuş vs

Aradım bagırdı bu seferde ben sabretmeyi bilmiyormuşum durumu yokmuş vs

Siz oturun bütçe hesabı yapın. Yazın kağıda kiraya maximum ne kadar para ayırabilirsiniz...akşam o kağıdı gözüne sokun. Gel güzel güzel bağırıp çağırmadan konuşalım bütçe işini diyin.

Burda adamın ne söylediği değil söyleme şekli önemli olan. Bir daha bağırırsa, bağırma kardeş kafamı şişirme diyip siz yüzüne kapatın. Saygısızlığı, bağırıp çağırmayı kabul etmeyin. Cevap verin acımayın.

Vallahi tükenmiş kadınlar için alo cherry hattı kurmayı düşünüyorum. Bir alo kadar uzağınızdayım, başa çıkamadığınız tiplere meydan dayağı atma hizmeti veriyorum

http://www.eniyihekim.com/romatoloji/konya internetten aratınca üç doktor çıkıyor, hangisi uygunsa al randevunu, sonuçta devlet hastanesi çok da bir masraf çıkmaz
Evde kiracımısınız, rutubet konusunu ev sahibinzle görüştünüz mü ?
Yalıtımsız çatı katlarında ısınma zor ama belli tedbirlerle daha iyi verim alabilirsiz, pencerelere silikon çekin, kapı altlarına sıcaklığı tutması için destek alın, tavana sutut tarzı birşey kullanabilirsiniz çatıdan akıntı varsa ve düzenli olarak havalandırın. Tüm evin işini bir arada yapmayın mesela bugün bir odayı toplayıp temizleyin, sonra kendinize biraz bakım yapın; güzel duşunuzu alın, saçlarınıza şekil verin, hafif bir makyaj yapın, toparlanın. Çocuğunuzu alıp kısa yürüyüşler yapmayı deneyin bu ağrılarınıza da iyi gelir ama lütfen bir yerden başlayın

Ev sahibi eve bakım yapmayı kabul etmiyor malesef banyomu yapıyorum ama su dokunuyor daha kötü oluyorum malesef

Arkadaslar maddi imkan yoksa o sayilan seyleri almak da zor gelir iste.
Esin de bunalmis. Senin yerinde olsam ben de calisirdim.
Bir kere kaynanani ben gordum instagramdan. Sen o zaman demistin ki ne kada iyi tatli bir kadin degil mi? Cok iyidir ama kaynim cok kotu demiştin.
Ustunden cok gecmedi. Kaynanan gercekten nur yuzluydu. Eger iyiyse ver çocuğunu calis parani bankaya at. Kimseye vermek zorunda degilsin.
Iyi bir eve tasin kirasini verirsin. Kocanin parasiyla da gecinirsiniz. Bir dolabin bile yokken iyi olmanı bekleyemeyiz.
Ilk once seni mutlu edecek seyleri yap. O bolgeden tasinin ozellikle.
Surekli ayni seyleri diyorum ama kimsenin verdigi cozumlere uymuyorsun.
Tamam kocan da inatci umursamaz. Ama sen evi tutsan ne yapabilir? Karsi gelemez. Baska bir sehire tasinin. Biraz calis para biriktir öyle.
Bak, bana yardima gelen ablanin senin çocuğun yasinda oglu var. Hafta ici bir ailenin cocuguna bakiyor hem evi temizliyor hem cocuklarina bakiyor. Aylik maas aliyor, hem oglunu da yaninda goturuyor.
Boyle bir sey de bulabilirsin..
Allah yardimcin olsun insallah..

Kv de bi bana kötü dür çalışamıyorum çünkü inan dermanım kalmadı tek nefeste bitiyorum ayakta biraz fazla dursam agac devrilir ya öyle yıkılıyorum astımım da var kv de çocugu temelli istiyor yardım talep ettim ama yardımcı olmadı malesef

Bence sende panik atak var. Yani doktorlar bir sey dmeiyor mu? Fazla kilolarin varsa kilo da tamamen saglik sorunlari yapar.
Ben 1 yilda cok kilo aldim ve butun saglik sorunlarım basladi.
Ilk once kilo ver kendine bak. Evini temizle. Otur kahveni ic. Hem bak dualar ediyosun. Daginik evde dua edilir mi? Icinin ferahlamasi icin mekanin ferah olmasi lazim. Unutma Yusuf zindani gul bahcesine cevirmisti. Sen de yaparsin.
Ilk once zindanini gül bahcesine cevir sonra bak gonlun ferahlayacak..
Sonra zayifla, inat et. Kendine gel.

İlaçlar iki dogum vs kilo aldım veremiyorum herseyi denedim gitmiyor kilo dr un verdiği listeyi yapmam almam imkansız

İlaçlar iki dogum vs kilo aldım veremiyorum herseyi denedim gitmiyor kilo dr un verdiği listeyi yapmam almam imkansız
Yeme.. Bu kadar basit. Bak ben 2 kilo alsam hemen veriyorim. 1 yildir kilomu koruyorum. Sıkıntıdan yiyorsun eminim. Ama her sey senin elinde. Aslinda sana bir gardolabi lazim. Soyle kucuk seni idare edecek bir sey bulsan ne iyi olur. Su evim sahane falan onlara basvursana.

Kiracı olanlara geliyorlar mı

Yemiyorum zaten sıkıntodan stresten hep

Cok üzülüyorum böyle konular okuyunca insanin elinden birsey gelmeyince her kapi kapaniyor cok zor tabiki maddi sıkıntı lar esiniz ne kadar maas alıyor bilmiyorum ama ilk başta bi devlet hastanesine gidip iyice iyiles ilaçlarını kullan evini guzelce temizle yavaş yavaş bende evimi kirli olunca acaip sinirli stresli oluyorum eğer iyilesirsen işe girersin o sirada oglunuda krese verirsin yavaş yavas maddi durumunuz duzelince istedigini alirsin canim dua et ozellikle geceleri ins hersey düzelir hersey gönlünün guzelligince olursun

İnan ki ev dağınık olunca,pis olunca insanınruhu daha çok sıkılıyor.Ya bismillah deyip ayağa kalksan ,temizlik yapsan,evi temizledikçe,bedenin yorulsa da ruhen daha iyi olacaksın.Şahsen ben öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…