• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa mı dönüyoruz ?

Fakat eşim küstüğü zaman tavrım ne olmalı, işte onu bilmiyorum. Ben barışmak için adım atmıyorum ki, kendimi haksız da görmüyorum; o da aynısını yapacaktır. O zaman da küslük uzayıp gidiyor.

Yanlış anlama da ben mesajı biraz fazla buldum. Tam ifade edemeyeceğim ama böyle "yalvarma" gibi bir his alıyorum bu mesajdan. Daha net, daha tok bir konuşma olmalı. Ben böyle böyle istiyorum. Eğer bu şartı kabul etmezsen gidip boşanma dilekçesini veriyorum. Nokta, yani daha ötesi yok. Aynı şeyleri geçen yaz yaşamıştınız zaten. Bu son şanslarıydı.

Sizin blof yaptığınızı biliyorlar
mesajınız bile bu hissi veriyor
yani bir iki mesaj daha böyle atar sonra nasıl olsa kusluk çıkmasın diye kabul eder diye düşündüren bir mesaj
ayrıca eski ile arada hiç fark yok degismemisker

İyi yapmışsınız ama keşke 1 gece kalırım yazmasaydınız, ama en azından kararlılığınız belli olmuş.
Cnm esin gitsin sen gitme cocuguda yolla sen haftada 1 git
Yanlış anlama da ben mesajı biraz fazla buldum. Tam ifade edemeyeceğim ama böyle "yalvarma" gibi bir his alıyorum bu mesajdan. Daha net, daha tok bir konuşma olmalı. Ben böyle böyle istiyorum. Eğer bu şartı kabul etmezsen gidip boşanma dilekçesini veriyorum. Nokta, yani daha ötesi yok. Aynı şeyleri geçen yaz yaşamıştınız zaten. Bu son şanslarıydı.

Bir geceyi fazla ve üslubumu yumuşak bulan arkadaşlar, aslında zaman zaman eşimin de arada kaldığını, onu da çok fazla zorladıklarını bildiğim için bazen eşime çok kızsam da, bazen kızamıyorum.

O da o ailede, o kültürle, o anneyle yetişmiş; zaman zaman bana hak verse de, zaman zaman annesinin tepkisini etkisi altında kalabiliyor.

Yine de artık çözülmesini umuyorum.

yani bir iki mesaj daha böyle atar sonra nasıl olsa kusluk çıkmasın diye kabul eder diye düşündüren bir mesaj

Aslında blöf yapmıyorum, çok ciddiyim. Yeniden o noktaya getirdiler beni.

Ayrıca evet ben de bu yüzden başa dönüyoruz dedim.

o zaman da ciddiydiniz
biz bile inanmiyorsak onlar da böyle dusunuyordur

Sanırım "blöf değilse boşan da görelim" demeye çalışıyorsunuz.

Sizin böyle düşündüğünüzü anladım evet. Şayet eşimin de böyle düşündüğünü anlarsam ve bu mesajdan sonra değişen bir şey olmazsa, inandırmak çok da zor olmayacak benim için.

bu duruma noktayı koyacak olan sensin. kv ile açık ve net konuş. eşin tavır mı yapıyor yapsın, keyfi bilir... ama bu durumun senin için boşanma nedeni olduğuna ikna olmamış gibiler. ve senin bu kararlılığını göstermen lazım. Git madem, ve hazır gitmişken de anlat.. bu şekilde yaşamaktan hazetmediğini. evinde vakit geçirmek istediğini. çocuğunla ve eşinle aile gibi zaman geçirmek istediğini... çağırmayın beni artık, ben müsait olduğumda gelirim zaten de. her çağırmanız huzurumu bozuyo de açık açık...

bu duruma noktayı koyacak olan sensin. kv ile açık ve net konuş. eşin tavır mı yapıyor yapsın, keyfi bilir... ama bu durumun senin için boşanma nedeni olduğuna ikna olmamış gibiler. ve senin bu kararlılığını göstermen lazım. Git madem, ve hazır gitmişken de anlat.. bu şekilde yaşamaktan hazetmediğini. evinde vakit geçirmek istediğini. çocuğunla ve eşinle aile gibi zaman geçirmek istediğini... çağırmayın beni artık, ben müsait olduğumda gelirim zaten de. her çağırmanız huzurumu bozuyo de açık açık...

Bu konuşmayı kv yüzüne karşı daha önce yaptım, pek işe yaramadı. Bugün de eşim hazırlan gidelim diye aradı, gitmek istemediğimi belirttim ve gitmedim. Annesine de kendisi söylesin, ne giderim ne konuşurum, diye düşündüm.

Bundan sonra da hep böyle yapmayı düşünüyorum. Zaten eşim haftada bir gün de gelme, demiş. Ben de hay hay, dedim.

Artık ne halleri varsa görsünler.

Bu konuşmayı kv yüzüne karşı daha önce yaptım, pek işe yaramadı. Bugün de eşim hazırlan gidelim diye aradı, gitmek istemediğimi belirttim ve gitmedim. Annesine de kendisi söylesin, ne giderim ne konuşurum, diye düşündüm.

Bundan sonra da hep böyle yapmayı düşünüyorum. Zaten eşim haftada bir gün de gelme, demiş. Ben de hay hay, dedim.

Attığınız mesaja "haftada bir gün de gelme" cevabı mı geldi?

yani bu da bi yöntem tabi. eşimin sorunu gibi hareket ediyorsun. bence de makul.. nasıl olsa herşeyi göze almışsın ezdirme kendini. karalılığından ödün verme ki alışsınlar ve vazgeçsinler bunun mücadelesini vermekten

yani bu da bi yöntem tabi. eşimin sorunu gibi hareket ediyorsun. bence de makul.. nasıl olsa herşeyi göze almışsın ezdirme kendini. karalılığından ödün verme ki alışsınlar ve vazgeçsinler bunun mücadelesini vermekten

Umarım öyle olur. Fakat vazgeçmezlerse de, artık oğluyla muhatap olsun. Eşime söyledim, kv bu yönde devam ederse telefonlarını açmamayı düşünüyorum.

Yani başka da bir çözümü yok herhalde. Son aşama da boşanma.

Bakın gördüğünüz gibi
esinizin cevabı nasıl algılandığınızi gösteriyor
ben size bosan da görelim gibi bir şey ifade etmeye calismiyorum
sadece karşınızdaki insanların sizin düşüncenizi dikkate alnaya deger bulmadigini söylemeye çalışıyorum

Back
X