• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başa mı dönüyoruz ?

Bırakın yapsın hiç alttan almayın, kendi çok istiyorsa git gel yapsın ama çocuğu taşımasın hergün hergün.

Çocuğu taşıyamaz, çocuk bensiz en fazla bir saat durur, sonra kıyametleri koparır. Şu an emiyor da zaten.

Ben de hay hay dedim, alttan almaya niyetim yok. Gitsin ne halt yiyorsa yesin.

Bakın gördüğünüz gibi
esinizin cevabı nasıl algılandığınızi gösteriyor
ben size bosan da görelim gibi bir şey ifade etmeye calismiyorum
sadece karşınızdaki insanların sizin düşüncenizi dikkate alnaya deger bulmadigini söylemeye çalışıyorum

Peki ne öneriyorsunuz?

Hemen şu an gidip dilekçe vermekten başka yapılacak bir şey var mı sizce?

Bunu tüm samimiyetimle soruyorum.

Aynı soruyu siz de bana sorabilirsiniz. Evet, bu kesin bir kurtuluş bana göre, yapamayacak da değilim ama bundan başka kesin kurtuluş yolları var mı diye de düşünmeden edemiyorum.

Peki ne öneriyorsunuz?

Hemen şu an gidip dilekçe vermekten başka yapılacak bir şey var mı sizce?

Bunu tüm samimiyetimle soruyorum.

Aynı soruyu siz de bana sorabilirsiniz. Evet, bu kesin bir kurtuluş bana göre, yapamayacak da değilim ama bundan başka kesin kurtuluş yolları var mı diye de düşünmeden edemiyorum.

ben olsaydım hiç gitmezdim bir süre
zaten o süre içinde eşiniz o gerçek yüzünü gösterir

Deneyeceğim. Umarım işe yarar. Teşekkür ederim.

konunuzu bilmiyorum ama tecrübemde insan başta kendini gösteriyor ama biz fedakar olduğumuz için görmüyoruz
gözümüzü açtığımızda karşıdaki bizi değiştirmeye çalıştığını anlıyoruz savaş yerine geri çekilmeyi seçiyoruz
eğer ki hır gür çıkarırsa boşanın derim

ben olsaydım hiç gitmezdim bir süre
zaten o süre içinde eşiniz o gerçek yüzünü gösterir

Kesinlikle böyle yapacağım, bir süre böyle oldu zaten, eşimle de çok iyiydik, ama ailesinin "biz onu çok seviyoruz, torunumuzu çok seviyoruz, sizden başka kimimiz var, hep sizi düşünüyoruz, görmek istiyoruzları" bir süre sonra işi bozmaya başladı. Onlar bizi seven ve düşünen iyi niyetliler, ben ise olumlu adım atmayan oldum.

Denenmedik başka bir şey de kalmadı, bu defa hiç gitmeyeceğim ve dediğiniz gibi eşimin tavrına göre son noktayı koyacağım.

Teşekkür ederim.

konunuzu bilmiyorum ama tecrübemde insan başta kendini gösteriyor ama biz fedakar olduğumuz için görmüyoruz
gözümüzü açtığımızda karşıdaki bizi değiştirmeye çalıştığını anlıyoruz savaş yerine geri çekilmeyi seçiyoruz
eğer ki hır gür çıkarırsa boşanın derim

İnanın zaten eşimin annesini çekecek zerre sabrım kalmadı. Bu gerçekten sondu. Şayet huzursuzluk vermeye devam ederlerse, eşim de buna göz yumarsa, bir dk bile düşünmeyeceğim artık.

Savaşmakmış, uğraşmakmış. Yeter harcadım bu kadar zamanımı. Gitsin yaşasınlar birlikte.

İnanın zaten eşimin annesini çekecek zerre sabrım kalmadı. Bu gerçekten sondu. Şayet huzursuzluk vermeye devam ederlerse, eşim de buna göz yumarsa, bir dk bile düşünmeyeceğim artık.

Savaşmakmış, uğraşmakmış. Yeter harcadım bu kadar zamanımı. Gitsin yaşasınlar birlikte.

seni çok iyi anlıyorum ama yine savaşmak istiyorsun en kötüsü de biz kabul etmiyoruz aslında çok fazla fedakarlık ettik olmuyor diye bırakıp gitmek pes etmek sanıyoruz aslında onu yapmak karşı tarafı bunları kabul etmediğimizdendir. takılma fazla gerekirse çık git evden anladığım kadarıyla ya ayakların üstünde duruyorsun ve ailen arkanda böyle durumda çocuk sizden daha çok hırpalanıyor unutmayın.

Kesinlikle böyle yapacağım, bir süre böyle oldu zaten, eşimle de çok iyiydik, ama ailesinin "biz onu çok seviyoruz, torunumuzu çok seviyoruz, sizden başka kimimiz var, hep sizi düşünüyoruz, görmek istiyoruzları" bir süre sonra işi bozmaya başladı. Onlar bizi seven ve düşünen iyi niyetliler, ben ise olumlu adım atmayan oldum.

Denenmedik başka bir şey de kalmadı, bu defa hiç gitmeyeceğim ve dediğiniz gibi eşimin tavrına göre son noktayı koyacağım.

Teşekkür ederim.

rica ederim
ne olursa olsun sonunda inşallah mutlu olursunuz

seni çok iyi anlıyorum ama yine savaşmak istiyorsun en kötüsü de biz kabul etmiyoruz aslında çok fazla fedakarlık ettik olmuyor diye bırakıp gitmek pes etmek sanıyoruz aslında onu yapmak karşı tarafı bunları kabul etmediğimizdendir. takılma fazla gerekirse çık git evden anladığım kadarıyla ya ayakların üstünde duruyorsun ve ailen arkanda böyle durumda çocuk sizden daha çok hırpalanıyor unutmayın.
Konularına şöyle bir göz attım da, sanırım sen de sıkıntı yaşıyorsun. Ne diyebilirim ki, en iyisi olsun hakkımızda.

Benim bir mesleğim var ama çalışmıyorum, öğretmenlik için atama bekliyorum ama ailem sağ olsunlar, hep destekler bana. Giderim ailemin yanına, oturup dersimi çalışırım diye düşünüyorum.

Ama işte benim de canımı sıkan, çocuk var ve ailesi olmadığı zaman eşimle iyi anlaşıyoruz, bu konu dışında pek ciddi kavga etmeyiz. Hoş bu konu zaten beni bitirdi ama yine de düşününce, ailesini dışımızda tutunca iyi bir evliliğimiz var, bu yüzden ayrılıktan önce sürekli ailesini uzak tutma yöntemlerini arıyorum.

Yine de olmazsa, boşanmaktan çekinmem.

Konularına şöyle bir göz attım da, sanırım sen de sıkıntı yaşıyorsun. Ne diyebilirim ki, en iyisi olsun hakkımızda.

Benim bir mesleğim var ama çalışmıyorum, öğretmenlik için atama bekliyorum ama ailem sağ olsunlar, hep destekler bana. Giderim ailemin yanına, oturup dersimi çalışırım diye düşünüyorum.

Ama işte benim de canımı sıkan, çocuk var ve ailesi olmadığı zaman eşimle iyi anlaşıyoruz, bu konu dışında pek ciddi kavga etmeyiz. Hoş bu konu zaten beni bitirdi ama yine de düşününce, ailesini dışımızda tutunca iyi bir evliliğimiz var, bu yüzden ayrılıktan önce sürekli ailesini uzak tutma yöntemlerini arıyorum.

Yine de olmazsa, boşanmaktan çekinmem.

aynen canım ben eşime karşı çok soğudum kırgınım oluru var mı yok mu diye bekliyorum aslında patlama noktasındayım boşanmak istiyorum boşansam annemin yanında yaşamak istemiyorum onun için ön birikim yapmak planım aslında bunu kimseye açıklamadım

canım bu söylediğin olayı eşin anlaması lazım ortayı bulması lazım anladığım kadarıyla iyi ders almamış ki hala aynı iletişim full kesmeliydin barışmadan evvel yapmış olsaydın şuan bu durumda olmazdın

Benimde kv kp böyleydi. Haftanın 3 günü gidelim isterlerdi. Ne kavgalae rttik esimle. Hala bunun soguklugunu tasirim icimde. Aileside cok duygu somurusu yapiyorlardi sagolsunlar.Bir kaç kez kavga gürültü oldu. Susmadim. Catir catir kavga ettim. Dişimi gösterdim. Şimdi ayda bir gidiyorum. Onlar bize hiç gelmez. Gelirse kv gelir. Onlar benim şartlarımı anlayıp uyum saglayamadilar. Bende onlara uyum sağlamadim. Sonuç bu.

Merhaba sevgili hanımlar.

Benim konularımı hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka. Şu an yine bi'öfke patlamasıyla kendimi buraya attım.

Ne yapmalıyım, nasıl yapmalıyım diye soramıyorum artık, şayet üretecek pek bir çözümün kalmadı.

Bundan 6-7 ay önce pek çok konu açtım, eşime boşanma davası açtım bir çocuğum olduğu için ilk ve son şans vererek, şartlarımı bildirip eşimle barıştım.

Meseleye gelecek olursak, son zamanlarda yine eşimin ailesi yüzünden sık sık tartışır olduk. Bizden uzağa taşındılar 15 gün önce, rahat edeceğim derken, her gün gitme görüşme istekleri başladı.

Kv imaları ise beni ayrıca çıldırtıyor. Eşim evinizde hayırlı oturun diyor, kv "vaaay demek siz biz olduk, kardeşin hayırla oturalım diyor, sen oturun diyorsun, bizi kendinden ayrı görüyorsun" diyor.

Eşim, "şurayı şöyle yapın, misafir geldikçe düzeltirsiniz" diyor, kv "vaaay ne demek misafir, siz her gün geleceksiniz canım" diyor.

Eşim o an ortalarda cevaplar veriyor geçiştiriyor ama annesi çağırdığında da bana "çocuğu görmek istiyorlar, çok ısrar ediyorlar" diyor, gitmesem başka bir şeyi bahane edip küsüyor.

Bugün yine arayıp çağırdı, ben de artık beni her gün çağırmayın, haftada bir gideriz yeter, biz boşanmadan siz rahatlamayacaksınız dedim ve bir sinir harbi yaşandı.

Gerçekten bu kadın bizi ayırmadan rahat etmeyecek.

Tabi benim anasının ağzına bakan kocam da.
sen elinden geleni yaptın.
her şey artık kocanın elinde.
annesine evet artık böyle demesini, susturmasını bilecek.

evet anne, biz artık ayrı bir aileyiz, evet anne hergün gelemeyiz, bizim de kendimize göre düzenimiz var vs.

o diyemiyorsa sen söyle derdim ama kocan sana ailesi yüzünden tavırlı galiba.

kocan maalesef evliliğe adapte olmak istemiyor.

elinden gelen hakikaten bir şey yok.

bu mesajın çok yanlış olmuş.
çünkü onlara açık kapı bırakmışsın.
ki onlara elini veren kolunu kaptırıyor.

senin kaybedecek bir şeyin yok.
boşanmaksa boşanırsın en fazla.

yeni bir mesaj at ve ipleri kopar.

ya ailen ya ben diye eşini tercihe zorla.
asla ve asla gitme onlara.
eşin giderse gitsin ama orada uyumasına izin verme.
küssün kavga etsin, ama sonunda senin dediğin olsun. bu çok önemli.

yoksa yazdığın gibi akşam 9 olur sabaha karşı 5. 1 gece yatısı olur 3 gece yatısı.

her şeyi kökünden çözmezsen daha çok uğraşırsın.

ne eşine, ne ailesine acıma.
bak onlar ne sana, ne evladına acımıyor.
varsa yoksa kendi keyifleri.

Son düzenleme:
Fakat eşim küstüğü zaman tavrım ne olmalı, işte onu bilmiyorum. Ben barışmak için adım atmıyorum ki, kendimi haksız da görmüyorum; o da aynısını yapacaktır. O zaman da küslük uzayıp gidiyor.
haklıysan bırak küslük uzasın.

eşine de haftada bir gün görüşme izni ver.
bak iyice şımarıp tepene çıkıyorlar.

Fakat eşim küstüğü zaman tavrım ne olmalı, işte onu bilmiyorum. Ben barışmak için adım atmıyorum ki, kendimi haksız da görmüyorum; o da aynısını yapacaktır. O zaman da küslük uzayıp gidiyor.
haklıysan bırak küslük uzasın.

eşine de haftada bir gün görüşme izni ver.
bak iyice şımarıp tepene çıkıyorlar.

Canimmmm benim esimde oyleydi surekli baban evine gidelim diyordu emin ol 3 4 defa gittik esim sonra gel giten sıkıldı bence simdilik 10 gunde bi gitseniz sıkıntı olmaz sonra ister istemez bu 10 gunler 20 cikar sonra aylara sen beni tanimiyon ama emin ol bende soylediklerimi ciddiye al burda tecrübe konuşuyor

Back
X