- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Demek arsızlık yapıyorlar. Seni yıldırmaya çalışıyorlar gibi geldi. Ben olsam , onların dediği hiç bir şeyi yapmam. Nereye kadar ugrasacaklar. Kendi sınırlarını belirlersen ve o sınırlarda cikmazsan, ne kadar ısrar edecekler ki?
Ben eşimin sülalesinde herkesle fikirlerim konusunda tartıştım. Kabul etmediler. Şimdi sorsan hiç biri beni sevmez. Kararlılığını göstermezsen kv den yilmayacaktir.
Bazen elimde olmadan gelişiyor olaylar. Zaten dedim ya, son on gündür kavgalar o yüzden arttı. Kv-kp arabalarını bizim sitede bırakıp evlerine gitmişler, biz de o gün onlara gideceğiz. Eşimle evde plan yaptık, oturup döneceğiz, hatta film seçtik o akşam için. Aradılar bize araba lazım bizim arabayla gelin, eşim mecbur onların arabasını aldı ama dönerken akşam arabayı bize verecekler eve dönmemiz için ve ertesi sabah eşi. arabalarını bırakıp gelecek. O akşam kp arabayı aldı dışarı çıktı ve gece çok geç geldi, eşime metrobüsle dönelim dediğimde çocukla zor olur dedi, kv ölümü öp gidersen kalın filan diye ısrar etti. Ertesi gün kalktık eve gideceğiz, arabayla işimiz var, biz sizi bırakalım döneriz deyip bizim eve geldiler. Bu arada kalmak istemediğimi, açıkça söyledim ve suratımı da astım ama kadın hiç umursamadı. Eşimle tartıştık. O da ben ne yapayım diyor.
Demeye çalıştığım bazen bizi bir şeylere mecbur bırakacak planlar yapıyorlar. Bu yüzden şiddetlendi kavgalar. Önceden haberim de olmuyor ki bir şeyler düşüneyim. Kavga da laf da pek işe yaramıyor.