- Konu Sahibi jelibonbonbonbon
Sevgili ablalarım ve yaşitlarım.. Herkes kilo vermek ister. Kimisi dışaridan gelen eleştirilerden dolayi, kimisi eskiden giydiği kıyafetleri tekrarda giymek istediğinden, bazıları ise kendindeki kaybettikleri özgüveni tekrardan kazanmak icin. Yani o benim gibiler oluyor. Guzel birisiyim aslında sizde guzelsiniz sadece biraz rütuşlar gerekiyor. Bunu tek basima yapamam hadi birlikte başlayalım. Bu sefer Tam yapalım.
Ben lise ögrencisiyim lise son 18 yasindayım daha yeni reşit oldum :) ve yılsonu balomuz var ve üstüne ablam evleniyor ve benim eski sevgilim ablamin nisanlisinin kardesiydi. Ona neleri kaybettiğini hatırlatmak istiorum. Sizde birşeyleri tekrardan kanıtlamak istiyorsanız hadi durmayın katılın !!!
Ben lise ögrencisiyim lise son 18 yasindayım daha yeni reşit oldum :) ve yılsonu balomuz var ve üstüne ablam evleniyor ve benim eski sevgilim ablamin nisanlisinin kardesiydi. Ona neleri kaybettiğini hatırlatmak istiorum. Sizde birşeyleri tekrardan kanıtlamak istiyorsanız hadi durmayın katılın !!!