Basaracagim

Günaydın arkadaşlar ben pazartesiyi bekleyemedim bu sabah tartıldım veee

Eki Görüntüle 1842607

Eksilerdeyimmm 65-66 civarı gidip geliyordum sonunda 64'ü gördüm ya nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bu gazla hemen basen eritme hareketlerine başladım :halay::spor:

Şurda link bırakayım size
http://www.diyetvakti.net/basen-ve-baldir-eritme-egzersizleri-resimli.html

3 hafta boyunca yapmaya çalışacağım inşallah bir faydasını görürüm. Malum basen bölgem çok yağlı kalçam çok geniş pantolon giymeye utanıyorum yaa

tebrik ederim 64 ten geriye doğru gitceksin inşallah:KK68: aynen benim de basen ve kalça beni bitirdi. armut tipi vucudum ve hayatımda hiç bikini giymedim :( mayom bile etekli :(((

kızlar geldimmmm günaydın :))) haftasonu bilgisayarı hiç açmadım tatsızdım bakmak istemedim. pazartesi kilo bildirimi yapıcaz nasılsa diye girmedim. bi de ben dün mutlu olayım diye bir dilim pasta yedim:deli: mutlu oldum mu? sadece 10 dk :KK48: evet tartıldım bu sabah, 59 kilo çıktım. ama tam sevinemedim çünkü şaibeli oldu bu kilo meselesi. ben geçen hafta ilk tartıldığımda dışarda tartılmıştım ve ayakkabılarım bayagı agırdı. birkaç yan yana tartı vardı ve ben hepsinde tartılmıştım, birinde 61 birinde 61.4 birinde de 61.6 geldim ve en çok o diye onu baz aldım. evde tartı yoktu yeni aldım. bu sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartıldım 59 geldim. sonra üzerimi giyindim tartıldım ve 59.8 geldim. üzerimde 800 grmlık kıyafet de yok ki. yani anlamayamadım ya bu işi :KK43: siz nasıl tartılıyosunuz?
selam canimohhhh pastayi goturmussun afiyet olsun:KK72::-)bence bir kg vermisin gibi ,tebrik ederim canim.bundan sonra sabahlari ac karina ,camasirla tartilirsin,en ogru sonucu gorursun.
QUOTE="lisabel, post: 46803902, member: 748528"]@pia miya @La_vinya

arada oluyo duygusal gel gitlerim. bi de yalnızlık da insanı mutsuz ediyo çok. biriyle ilgili çok gelgitlerim var, şuanda konuştuğum biri ve mutsuzum. gitsem mi kalsam mı bilmiyorum. öyle işte neyse .[/QUOTE]
Herseyin hayirlisi canim.biraz zamana birak,mutlaska dogru yolu gorecek ve mutlu olacaksin.zaman,zaman....

ve hayırlı ramazanlar sizlere de:KK68: ben tutmuyorum çünkü uzun süre aç kalınca midem bulanıyor, midem bulanınca zaten gözüm dunyayı görmüyor :KK43: sizlerinkini allah kabul etsin:dua:
Ayni sebeplerden bende oruc tutamiyortum,cok uzuluyorum,ama mide bulantidiyla baslayip,istifraya kadar gidiyorum.

daha iyi sayılırım:KK60:
sevindim canim:KK68:

tebrik ederim 64 ten geriye doğru gitceksin inşallah:KK68: aynen benim de basen ve kalça beni bitirdi. armut tipi vucudum ve hayatımda hiç bikini giymedim :KK43: mayom bile etekli :KK43:((
Ben de elmayimbiraz gobis ve midem var:confused:

@La_vinya

teşekkür ederim:KK68:

bugün yediklerimi yazayım bu arada

sabah
2 dilim ince tam bugday ekmek
2 küçük dilim peynir
4 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
(böyle sıralayınca çokmuş gibi duruyo :) )

ara
bir küçük meyveli yoğurt

öğlen
yarım tabak tavuklu patates yemeği
yarım bardak ayran

şimdilik böyle :))

özgür diyet:KK48::KK48:

Ayy kızlar iftarımı yaptım acayip bir şişkinlik var şuan. Hemen menümü paylaşayım

1 tabak tavuk çorbası
1 tane karnıyarık
1 tabak yoğurtlu biber patlıcan

İftardan önce 10 dk basen ve kalça hareketleri yaptım ardından 45 dk leslie walk ve 5 dk ip atlama ..

Siz neler yaptınız nasıl geçti gününüz ?

@La_vinya

teşekkür ederim:KK68:

bugün yediklerimi yazayım bu arada

sabah
2 dilim ince tam bugday ekmek
2 küçük dilim peynir
4 siyah zeytin
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
(böyle sıralayınca çokmuş gibi duruyo :) )

ara
bir küçük meyveli yoğurt

öğlen
yarım tabak tavuklu patates yemeği
yarım bardak ayran

şimdilik böyle :))

özgür diyet:KK48::KK48:

Canım listen gayet güzel kahvaltıda sıralamışsın ama bakınca hepsi gayet yerinde yiyecekler. Akşam ne yedin canım

tebrik ederim 64 ten geriye doğru gitceksin inşallah:KK68: aynen benim de basen ve kalça beni bitirdi. armut tipi vucudum ve hayatımda hiç bikini giymedim :KK43: mayom bile etekli :KK43:((

Aynı ben çok utanıyorum göğüslerim hiç yok belim de ince ama alt bölgem felaket ya armut tipi oluyorum değil mi ? Ooof nasıl gitcek bunlar yaa

Ayy kızlar iftarımı yaptım acayip bir şişkinlik var şuan. Hemen menümü paylaşayım

1 tabak tavuk çorbası
1 tane karnıyarık
1 tabak yoğurtlu biber patlıcan

İftardan önce 10 dk basen ve kalça hareketleri yaptım ardından 45 dk leslie walk ve 5 dk ip atlama ..

Siz neler yaptınız nasıl geçti gününüz ?

günaydınn :KK68:

allah kabul etsin öncelikle :KK200: menun çok hafif, doyabildin mi peki:KK48: insan iftarda bütün sofrayı yemek istiyor, seni tebrik ediyorum. egzersizini de yapmışssın harika:spor: valla benim günüm biraz bitkisel hayat gibi geçti :) akşam canım sıkkındı zaten hiçbişey yapmadım erkenden uyudum.
Canım listen gayet güzel kahvaltıda sıralamışsın ama bakınca hepsi gayet yerinde yiyecekler. Akşam ne yedin canım

akşam yine öğlen yediğimin aynısı olunca yemek istemedim. iki dilim ekmek kızarttım beyaz peynirle yedim. bu kadarcık sadece :(
Aynı ben çok utanıyorum göğüslerim hiç yok belim de ince ama alt bölgem felaket ya armut tipi oluyorum değil mi ? Ooof nasıl gitcek bunlar yaa

benim göğüslerim orta sayılır ama bu vücuda küçük kalıyor. iri olsaydı en azından vücudum daha orantılı dururdu. armut tipi çok zor ya :( yani ne yapsak da bu şekil pek değişmez çünkü kemik yapımız böyle. ama en azından biraz zayıflayıp sıkılaşınca mesela jenifer lopez gibi olma ihtimali var :KK48::KK48:

bugün kimsecikler yok galiba:olamaz: benim diyet kör topal ilerliyor bakalım, haftaya pazartesi tartılınca anlarım. artık iş diyetten ziyade yediklerime dikkat etmeye döndü. yakında da yediklerime dikkat etmeden etmemeye dönebilir :KK70:

Ay kızlar iftarda gözüm döndü yedim de yedim 1 kepçe mercimek çorbası yarım tabak yaprak sarması 2 tane biber yarım tabak patates kızartması bir de onun üstüne 1 tane tavuk köftesi yedim ooouuf kardeşim illa kızartma istedi iftarda. Bende menüde ne varsa onunla idare etmek zorundaydım. :KK43: Sahura kalkıcam bundan sonra belki iftarda daha az yerim ne bileyim. Sporumu henüz yapmadım 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum. Siz neler yaptınız bakalım

bugün kimsecikler yok galiba:olamaz: benim diyet kör topal ilerliyor bakalım, haftaya pazartesi tartılınca anlarım. artık iş diyetten ziyade yediklerime dikkat etmeye döndü. yakında da yediklerime dikkat etmeden etmemeye dönebilir :KK70:

Olsun canım diyet olmasa bile yediklerine her zaman dikkat etmelisin. Ramazanda bende ne yaptığımı bilmiyorum pazartesiyi bekliyorum dört gözle belki bir umut kilo vermişimdir hahaah .

isin sirri bu zaten canim,bunu yasam tasrzi haline bir getirsek,kilo prolemimiz olmayacak ki:KK73::-)Hoppa

Ay kızlar iftarda gözüm döndü yedim de yedim 1 kepçe mercimek çorbası yarım tabak yaprak sarması 2 tane biber yarım tabak patates kızartması bir de onun üstüne 1 tane tavuk köftesi yedim ooouuf kardeşim illa kızartma istedi iftarda. Bende menüde ne varsa onunla idare etmek zorundaydım. :KK43: Sahura kalkıcam bundan sonra belki iftarda daha az yerim ne bileyim. Sporumu henüz yapmadım 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum. Siz neler yaptınız bakalım
Allah kabul etsdin canim,baya acikmisiz gaslibakizartma olmasaymis iyiymis ama:KK72:

günaydın:kahve:

herkes afiyette maşallah:KK48: valla şunu anşadım, hayat sevdiğin yiyeceklerden uzak durmak için çok kısa. ama herşey kararında olacak. oturup 2 dilim pasta yeyip yanında bir bardak kola değil, ama bir ince dilim pasta yenebilir mesela, gibi gibi. buna dikkat ediyoruz zaten üçümüz de:KK68: ben hiç spor yapmıyorum bu arada. bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum çünkü pek diyete uygun gitmedim :olamaz: bakalım az kaldı p.tesiye:spor:

:KK36:Selammm kızlarrr

Bu hafta biraz fiyasko geçti kızartmalar falan abartı oldu ama her gğn sporumu yaptım. Noluuuur pazartesi kilo vermiş olayım tartıda eksi göreyim ve çok mutlu olayımmm :confused::KK33::KK73::KK9:

Haha eksi görmesemde sabit kalsam dmii kızlarr :-) nasıl geçiyor gününüz ne var ne yok hep diyetten bahsedecek değiliz ya ömrümüzü diyetle bitirdik birazda sohbet edelimmm :cool::KK76:

günaydın:kahve:

herkes afiyette maşallah:KK48: valla şunu anşadım, hayat sevdiğin yiyeceklerden uzak durmak için çok kısa. ama herşey kararında olacak. oturup 2 dilim pasta yeyip yanında bir bardak kola değil, ama bir ince dilim pasta yenebilir mesela, gibi gibi. buna dikkat ediyoruz zaten üçümüz de:KK68: ben hiç spor yapmıyorum bu arada. bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum çünkü pek diyete uygun gitmedim :olamaz: bakalım az kaldı p.tesiye:spor:
Sukur canim yuvarlanip gidiyorum :-)aynen ,zaten onu yeme ,nunu yeme derken bir yerden patlak veriyor,daha sonra ki zamanlarda.onemlli olan olcuyu kacirmadan,su donemde biraz daha dikkat ederek beslenme.sorma bende de spor ,yok malesef.anca evdeki kosturmaca,ve de disari ciktigimda ki yuruyus ,su siralar hepsi bu:KK34:

:KK36:Selammm kızlarrr

Bu hafta biraz fiyasko geçti kızartmalar falan abartı oldu ama her gğn sporumu yaptım. Noluuuur pazartesi kilo vermiş olayım tartıda eksi göreyim ve çok mutlu olayımmm :confused::KK33::KK73::KK9:

Haha eksi görmesemde sabit kalsam dmii kızlarr :-) nasıl geçiyor gününüz ne var ne yok hep diyetten bahsedecek değiliz ya ömrümüzü diyetle bitirdik birazda sohbet edelimmm :cool::KK76:
Ben de de durumlar ayni syiolir canim,bakalim bir de malum donem yaklasti,nasil nir sonuc bekliyor beni :rolleyes:

Yarina iftara misafirim var kizlar ,belki ugrayamayabilirim,bugun biraz evle ilgilendim.aksam uzeri ,biraz parka gittik ,martket vs derken baya yorulmusum,yarin da yemek hazirligi malum,hayirlisiyla agirlarim insallah misafirlerimi:KK68:

günaydın:KK49:

herkes gayet iyi, bu güzelHoppa @pia miya diyet dışında ( hangi diyet ?:KK48:) hayat rutin, işe git gel, sevdicekimsi durumlar da var gibi:KK22: bakalım akışa bıraktım kendimi gidiyorum:KK55:

@La_vinya sana bugün keyifli bir iftar dilerim misafirlerinle:kk77:

Back
X