Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Sabah peynir 5 zeytin domates biber 1 y.k pekmez 1, 5 dilim kepek ekm yedim

Oglen 1.5 sokak simidi ( disardaydim mecbur kaldim)
Ara yok bu gün aksam menemen yapacagim belki balikta olabilir...suuu ve çay yatana kadar
Saatlerce bu sogukta cocuklara alışveriş yaptım bu günkü spor aktivitem bu oldu. Dinlenince pilates yapicam..
Cok guzel ciciler aldim cocuklara bi kac gun sonrada saç boyaticam.azicik kendime bakiyim diyorum:1:

Bence güzel bir menü kalori değerlerini bilmiyorum yalnız...Sokak simidine bende bayılırım ve denk gelşrsem hemen alırım çıtır çıtır...Bayram alışverişi sanırım çocuklarla yorucu ve hareketli geçmiştir buda güzel olmuş..Bu sitede bir topikte okumuştum kendine bakım yapmak diyette motive ediyormuş...bende bugün 800 civarı bir kalori almayı planlıyorum son dakika atağı olmazsa cumaya kadarda tartılmicam malum motiasyonum alt üst oluyor fazla çıkınca ....

Öyle canim yaa yediklerime bak inan bi pazara gore bayaa frenledim kendimi
Sence nasil pazar menusu olarak???
Ay biz rakibiz dimi artik:)))

Keşke geçen pazar başlasaydık yarışa şimdiye daha iyi sonuçlar almış olurduk benim geçen haftam diyet açısından tam bir faciaydı :50::50:

Keşke geçen pazar başlasaydık yarışa şimdiye daha iyi sonuçlar almış olurduk benim geçen haftam diyet açısından tam bir faciaydı :50::50:

Evet haklısın keşke gecen hafta baslasaydik ama zararın neresinden donsek kardir olmadı bayramdan sonrada devam ederiz yarışa.
Bayram alışverişiydi canim sanki bedava dagitiyorlar o kadar kalabalik ki mağazalar sanirsin yarin bayram.iyi ki almisim daha 10 gun var diye beklememisim...cok hareketliydi baya bi efor sarfettim..800 kaloriyle nasssil doyacaksin arkadasim valla ben o kadar yapamıyorum vücut ihtiyacindan az yiyince kilo zor veriliyor biliyosun dimi??

Bence güzel bir menü kalori değerlerini bilmiyorum yalnız...Sokak simidine bende bayılırım ve denk gelşrsem hemen alırım çıtır çıtır...Bayram alışverişi sanırım çocuklarla yorucu ve hareketli geçmiştir buda güzel olmuş..Bu sitede bir topikte okumuştum kendine bakım yapmak diyette motive ediyormuş...bende bugün 800 civarı bir kalori almayı planlıyorum son dakika atağı olmazsa cumaya kadarda tartılmicam malum motiasyonum alt üst oluyor fazla çıkınca ....

Maya makeside yapicam canim saclarimida halledince ohh miss degmeyin keyfime birde alisveris uzerine:1:
tamam bende tartilmicam cumaya kadar hadi bakalimmm 1 kilo en az gitse keske onun icin cabalayacagim

Maya makeside yapicam canim saclarimida halledince ohh miss degmeyin keyfime birde alisveris uzerine:1:
tamam bende tartilmicam cumaya kadar hadi bakalimmm 1 kilo en az gitse keske onun icin cabalayacagim

İnşallah canım ya söylesi bile güzel 1 kiloooo...

Evet haklısın keşke gecen hafta baslasaydik ama zararın neresinden donsek kardir olmadı bayramdan sonrada devam ederiz yarışa.
Bayram alışverişiydi canim sanki bedava dagitiyorlar o kadar kalabalik ki mağazalar sanirsin yarin bayram.iyi ki almisim daha 10 gun var diye beklememisim...cok hareketliydi baya bi efor sarfettim..800 kaloriyle nasssil doyacaksin arkadasim valla ben o kadar yapamıyorum vücut ihtiyacindan az yiyince kilo zor veriliyor biliyosun dimi??

Dün çok yedim canım yarın 1000 kalori ve üzeri almayı düşünüyorum bakalım sabredebilirsem.

günaydınnnn sevgili topiğim

yeni bir haftaya girdik,bol kilo vermeli bi dönem olsun inş bizler için

rakibemm nasılsın? ben sabah değişiklik yaptım nesfit yedim, 1 de yeşil çay

şimdi plates zamanı bebeğim uyurken

:8::8::8:

günaydınnnn sevgili topiğim

yeni bir haftaya girdik,bol kilo vermeli bi dönem olsun inş bizler için

rakibemm nasılsın? ben sabah değişiklik yaptım nesfit yedim, 1 de yeşil çay

şimdi plates zamanı bebeğim uyurken

:8::8::8:

İyiyim canım,yeni uyandım ben henüz kahvaltı yapamadım daha gün içinde umarım bende yapabilirim spor...

Hadi bakalım umarım spor yapabilirsin canim..ben 40 dk pilates yaptim ara 1 şeftali ...
Bebegim uyuyunca yuruyemeyecegim kisliklari cikaracagim donuyorum ankara cok sogukk
Bayram temizliginden önce halletmek istiyorum. .

Hadi bakalım umarım spor yapabilirsin canim..ben 40 dk pilates yaptim ara 1 şeftali ...
Bebegim uyuyunca yuruyemeyecegim kisliklari cikaracagim donuyorum ankara cok sogukk
Bayram temizliginden önce halletmek istiyorum. .

Yapacağım canım benim yumurcak güzdüz pek uyumuyo spor için yere uzanam gelip üstüme çıkmak istiyo ayaktayken bacaklarıma tutunup kalkmak istiyor tombişim ondan pek fırsat bulamıyorum...Ankaranın o kuru soğuğunu bilirim 2 yıl çalıştım orada ....

100 tane ip atladım ama zorlandım bayağı kaç gündür atlamadığım belli...

Yapacağım canım benim yumurcak güzdüz pek uyumuyo spor için yere uzanam gelip üstüme çıkmak istiyo ayaktayken bacaklarıma tutunup kalkmak istiyor tombişim ondan pek fırsat bulamıyorum...Ankaranın o kuru soğuğunu bilirim 2 yıl çalıştım orada ....
:1: benim minikte ayni üzerime çıkıyor yere yatinca birde zipliyor üstümde..cocukla zor oluyor spor
Ankara iyidir hosturda insanin yüzünü bıçak gibi keser ayazi ben mecburen alistim.burda dogup buyudugum için ,ama ege'de aklim kaldi iklimi cok güzel
Bu arada sabahtan beri pilates lastiği topu falan bakıyorum netten..alacagim sanirim

:1: benim minikte ayni üzerime çıkıyor yere yatinca birde zipliyor üstümde..cocukla zor oluyor spor
Ankara iyidir hosturda insanin yüzünü bıçak gibi keser ayazi ben mecburen alistim.burda dogup buyudugum için ,ama ege'de aklim kaldi iklimi cok güzel
Bu arada sabahtan beri pilates lastiği topu falan bakıyorum netten..alacagim sanirim

Evet ankara ve izmir istanbuldan çok daha güzel...Hımm al canım plates yapıyosunya şart alet edevat bu arada sen bu işi bayağı ilerlettin Maşaallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar merhabalar selamlarr nasılsınızz ıyı mısınız ? ozledım sızlerı hep aklım sızdeydı vallahı ...

Nasıl gidiyor durumlar nasıl :8:

Kızlar merhabalar selamlarr nasılsınızz ıyı mısınız ? ozledım sızlerı hep aklım sızdeydı vallahı ...

Bacım bende özledim yaw iyiyim şükür sen naılsın,nasıl gidiyor dersler,çalışabiliyormusun ?Kilo işlerine gelince ben bol kaçamaklı günler yaşıyorum sonra sıkıyorum bikaç yüz gram veriyorum kaplumbağa hızında yani şu aralar...Sınavını geçte dön aramıza bekliyoruz...

Evet ankara ve izmir istanbuldan çok daha güzel...Hımm al canım plates yapıyosunya şart alet edevat bu arada sen bu işi bayağı ilerlettin Maşaallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Estağfurullah canim daha o kadar olamadim ama olmayi cok isterim.hep derlerdi de inanmazdim pilatesle az emek cok sonuç cidden öyleymis 7-8 kez yaptim belirtiler başladı amacim bir kac ay duzenli yapmak.hayirlisi...
Kendine haksızlık etme hiç spor yapmatan birine göre cook ilerleme kaydettin sana da maşallah :nazar: :nazar:

Caniiim hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasilsin.umarim motivasyonun cok iyidir..bitir işine gel bak yaris baslattik bu hafta:1:

Bacım bende özledim yaw iyiyim şükür sen naılsın,nasıl gidiyor dersler,çalışabiliyormusun ?Kilo işlerine gelince ben bol kaçamaklı günler yaşıyorum sonra sıkıyorum bikaç yüz gram veriyorum kaplumbağa hızında yani şu aralar...Sınavını geçte dön aramıza bekliyoruz...

karşılıklı özleşmişiz ne güzel :16::16:

canım sen uzun surede kalıcı kılolar verıyorsun bu en guzelı aslında ... emınım kı hedefe ulasınca onu koruyup kollucaksın :1: ...

derslerım cok sukur yolunda gıdıyor calısmalarıma son gaz devam edıyorum ... birde iş yükü var iştede yogun donemdeyız ... uykusuz kalıyorum fazlasıyla ama dırenıyorum :9::9: hayırlısıyla basarıcam .....

dıyet olayına geçiş yaptım bıle canım dukanımda bırıncı gunum ve guzel gıdıyor:nazar::nazar::nazar::nazar: ... 6 gun atak yapacagım ... aranıza geldım lakın sadece menu yazabılcem işler yogun oldugu ıcın sık gıremıcem ...

sabah
1,5 yulaf kepeklı sut

öglen
100 gram kadar haslanmıs gögüs eti ....
1 kase yogurt

ve 1 lt su

Caniiim hoşgeldin biz iyiyiz şükür sen nasilsin.umarim motivasyonun cok iyidir..bitir işine gel bak yaris baslattik bu hafta:1:

hoşbulduk canım benım :16::16:

motıvasyon süper çok şükür .....

bende yarışa gıreyım dıyecegım ama aranıza alcanızmı dukancıyım atakcılardan :9::9: :60:

Back
X