Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Ben o baslangici namazla yaptım cokk şükür, sende kapanarak masallah
Umarimdevami hepimize gelir
Hic oyle dusunme tesettür kıyafetleri kiloyu fazlasiyla kapatiyor hem kapatmasa ne ki ne kadar güzel bir seyyyapıyorsun kilo neymiş. Nefsine soz gecirmissin gerisi hiiiiiicc önemli degil canım benim

namazz vallahı maşallah sana canımmm :nazar::nazar: ben farz namaza bır turlu baslayamadım ama teeccüd namazı kılıyorum elımden geldıgınce kuranımı okurum zıkırlerımı cekerımm ..

cıdden huzur ıslamdaa ....

bırde kıyafetlerle ılgılı ne dusunuyorsun guzel mı

namazz vallahı maşallah sana canımmm :nazar::nazar: ben farz namaza bır turlu baslayamadım ama teeccüd namazı kılıyorum elımden geldıgınce kuranımı okurum zıkırlerımı cekerımm ..

cıdden huzur ıslamdaa ....

bırde kıyafetlerle ılgılı ne dusunuyorsun guzel mı

Tatlim pembenin üstünü cok begendim ama etegi daha pastel olsaydi keske Didim ( sanırım icim gecmis)
Ama digerine göre kesinlikle pembe daha guzel.ablam yakin zamanda benzerini aldi pembe degildi ustu dantel gibiya cok hoş olmustu

Namazzz benim hayatimin miladi oldu..psikiyatr da neymiş, namaz = huzurrr
Allahim herkese nasip etsin.allahla aramizdaki tüm engelin kalktigi tek ann

Tatlim pembenin üstünü cok begendim ama etegi daha pastel olsaydi keske Didim ( sanırım icim gecmis)
Ama digerine göre kesinlikle pembe daha guzel.ablam yakin zamanda benzerini aldi pembe degildi ustu dantel gibiya cok hoş olmustu

evet bende pembelıye bayıldımm dıgerınıde renk degısıklıgı yaparak altı kırmızı üstü sıyah yapmak ıstıyorum balık modelı cok hosuma gıttıde .....

pembeyı kesınlıkle yaptırıcam tonlarınada bakarım elbette canımm sızın onerılerınız benım ıcın degerlı ve onemlı :16:

MAŞALLAHH :nazar::nazar: ne guzel farz namazını kılıyorsunn ...

namaz gerçekten huzur demek ....Allahım banada nasıp etsın ınsallah 5 vakıtı kılmayıı aminnn

Yine jiliana 9 dk dayanabildim:50::50: vücudum çok hamlamış...Zaten hayatım boyunca hiç spor yapamadım oof of ama kendime koyduğum hedef öyle yada böyle isterse aylarımı alsın jilianı yapmayı başaracağım ve 30 gün programını uygulayacağım...öncesi ve sonrası fotomuda ekleyeceğim İnşallah...

Canim hiç spor yapmadigin icindir o.uzulme lutfen once daha hafif bi sporla kaslarini alistirsan sonra yapabilirsin.ben 2-3 ay yürüyüş ve leslie den sonra yaptım jillian'i ve zorlandim..
Benim hedefimde oncesi sonrasi foto koymakti.bilegimden sakatlaninca kaldi..10 gunluk ölçülerim bile müthiş farkliydi

Canim hiç spor yapmadigin icindir o.uzulme lutfen once daha hafif bi sporla kaslarini alistirsan sonra yapabilirsin.ben 2-3 ay yürüyüş ve leslie den sonra yaptım jillian'i ve zorlandim..
Benim hedefimde oncesi sonrasi foto koymakti.bilegimden sakatlaninca kaldi..10 gunluk ölçülerim bile müthiş farkliydi

Bende jilianın sıfırından başlıyorum kendimce bikaçgün dk yaparım sonra yavaş yavaş ikişer dk attırsam birgün mutlaka tamamını yaparım diyorum.Bakıyorum hep videolara gönlüm jiliana gidiyo onu yapmak istiyo...platese falan bakıyorum yaparken sıkılıyorum sanki jilian çok eğlenceli ama birde tamamını yapmaya başlayınca süper olacak inşş..

Canım maşaallah sana bende hep istedim vakit kaçırmadan namaz kılmayı ramazanda bikaç gün kıldım gerisi gelmedi :50::50:

evet bende pembelıye bayıldımm dıgerınıde renk degısıklıgı yaparak altı kırmızı üstü sıyah yapmak ıstıyorum balık modelı cok hosuma gıttıde .....

pembeyı kesınlıkle yaptırıcam tonlarınada bakarım elbette canımm sızın onerılerınız benım ıcın degerlı ve onemlı :16:

MAŞALLAHH :nazar::nazar: ne guzel farz namazını kılıyorsunn ...

namaz gerçekten huzur demek ....Allahım banada nasıp etsın ınsallah 5 vakıtı kılmayıı aminnn

Amin canim allah dileyen herkese nasip etsin
Canım o zaman şöyle yapabilirsin pembenin ustu diger eteginde modelini birlestirip etek renginide hafif pastel yaparsan nasil hosuna gider mi

Canım maşaallah sana bende hep istedim vakit kaçırmadan namaz kılmayı ramazanda bikaç gün kıldım gerisi gelmedi :50::50:

Canim Sağol inşallah rabbimin hosunada gider de, kabul eder..namaz kilabilmek için cok dua ettim isteyip yapamamak cok kötü, allahim sonunda kabul etti beni huzuruna 2 yil oluyor...sende dua et inşallah nasip olur

Canim Sağol inşallah rabbimin hosunada gider de, kabul eder..namaz kilabilmek için cok dua ettim isteyip yapamamak cok kötü, allahim sonunda kabul etti beni huzuruna 2 yil oluyor...sende dua et inşallah nasip olur

Sende dua et benim için olurmu...

Sende dua et benim için olurmu...

Tamam canım emin ol edicem. .allah gunahsiz dudaklardan cikan duayı kabul edermis...buda ancak kulun kula duasiyla olurmus.. dua eden ne kadar gunahkar olsada baskasina ettigi icin gunahsiz sayılırmis dudaklari...
Birbirimize dua edelim inşallah

günaydınnnn sevgili topiğim

yeni bir haftaya girdik,bol kilo vermeli bi dönem olsun inş bizler için

rakibemm nasılsın? ben sabah değişiklik yaptım nesfit yedim, 1 de yeşil çay

şimdi plates zamanı bebeğim uyurken

:8::8::8:

Menumun devami

Ara 1 seftali
Oglen menemen 1 dlm kepek ekm
Ara üzüm
Aksam bulgur pilavi ve yumurtali fasulye kavurmasi
Ara 1 mandalina ceyrek armut
3 lt su 2 yeşil çay
Ve pilates. ..

Menumun devami

Ara 1 seftali
Oglen menemen 1 dlm kepek ekm
Ara üzüm
Aksam bulgur pilavi ve yumurtali fasulye kavurmasi
Ara 1 mandalina ceyrek armut
3 lt su 2 yeşil çay
Ve pilates. ..

Tebrik ediyorum canım ben bugün pek moda giremedim yemek yeme anlamıda 1200 civarı olmuştur yüksek ihtimal ....Bugün aklım fikrim yemekte kaldı canım halen birşeyler yemek istiyoo tutamıyorum kendimi...

Tebrik ediyorum canım ben bugün pek moda giremedim yemek yeme anlamıda 1200 civarı olmuştur yüksek ihtimal ....Bugün aklım fikrim yemekte kaldı canım halen birşeyler yemek istiyoo tutamıyorum kendimi...

Sagol rakibem , regl oncesi iştah acikligi olabilir yada canini sıkan bi durum varsa o yuzdende yemege sarmis olabilirsin.beynimiz yedikce mutlu olacağını sanarmis.gir çık su ic canim valla ne abur cuburlar gecti gözümün önünden ama suyla bastirdim istegimi

Sagol rakibem , regl oncesi iştah acikligi olabilir yada canini sıkan bi durum varsa o yuzdende yemege sarmis olabilirsin.beynimiz yedikce mutlu olacağını sanarmis.gir çık su ic canim valla ne abur cuburlar gecti gözümün önünden ama suyla bastirdim istegimi

Regl değilde duygusal açlık benimkisi galiba haklısın birde bugün nescafe içmedim ondanda olabilir alışkanlık yapmış bende...

Günaydın kızlar dün yogurt ve tavuk dışında hıcbırsey tuketmedım ...

sıfır kacamakla gunu kapattım ....

uykusuzluk var bıraz bugun yorgun gıbıyım halsız ....

kahvaltı
1,5 ymk kasıgı yulaf kepeklı lıght sut

ögle
100gram kadar tavuk etı haşlama

akşam
100 gram kdr tavuk etı haslama

aralarda acıktıkca 2-3 ymk kasıgı yogurt ( dünki menumde aynen boyleydı )

Günaydın kızlar dün yogurt ve tavuk dışında hıcbırsey tuketmedım ...

sıfır kacamakla gunu kapattım ....

uykusuzluk var bıraz bugun yorgun gıbıyım halsız ....

kahvaltı
1,5 ymk kasıgı yulaf kepeklı lıght sut

ögle
100gram kadar tavuk etı haşlama

akşam
100 gram kdr tavuk etı haslama

aralarda acıktıkca 2-3 ymk kasıgı yogurt ( dünki menumde aynen boyleydı )

Maşaallah sana bu sefer olacak...

Back
X