Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Şimdi iki kaşık yoğrda iki tane kuru kayısı doğrayıp yiyeceğim,afedersiniz kabızlık başladı ...

ben de form çayı içtim bir tane yeşil çayın yanında...kabızlık yok ama çok ta rahat değilim önlem amaçlı...iyi geceler canım sabah görüşürüz:16:

bebekle gece tempom beni bekler..sabah okulda var oğlanı götüreceğim yatayım bari..sana tekrardan acill şifalar inşallah spor yapabilirsin rahatlatıyorda insanı hafifliyosun bi mutlu falan oluyor insan:32::32::32::32::8::8::8::8::8::10::10::10::10::10::10:

Gunaydiin arkadaslar. Sabahin kor vaktinde geldim ise. Ama yinede kahvaltimi ihmal etmedim.
Kahvaltim: Yarim domates yarim salatalik 5 zeytin 1 kk peynir maydonoz taze nane 1, 5 dilim kepek ekmegi

Gunaydiin arkadaslar. Sabahin kor vaktinde geldim ise. Ama yinede kahvaltimi ihmal etmedim.
Kahvaltim: Yarim domates yarim salatalik 5 zeytin 1 kk peynir maydonoz taze nane 1, 5 dilim kepek ekmegi

hoşgeldiiiiinn:3::3::3::3::3:

kahvaltı menün gayet güzel canım..bol hareketle ve bu tempoyla cuma sabahına tartı mutlu edecektir seni inan

benimde sabah: 1 çavdar ekm, 5 zeytin ,1 dilim yağsız peynir ,oğlumun salatalık ve domatesinden azar azar ve 1 haşlanmış yumurtam var...bir sade kahve(hiç adetim değildir ama uyanmak için içtim) 1 kupa yeşil çay

ara:1 elma,1 s.b yarım yağlı süt

sabah 5'te kalktım bebeğime sonra uyku tutmadı.sanki akşam olmuş kadar çok vakit geçti ama daha 11:53::53::53:
erken kalkan yol alırmış bi kez daha anladım.evin tüm işi bitti:21:

ben de form çayı içtim bir tane yeşil çayın yanında...kabızlık yok ama çok ta rahat değilim önlem amaçlı...iyi geceler canım sabah görüşürüz:16:

bebekle gece tempom beni bekler..sabah okulda var oğlanı götüreceğim yatayım bari..sana tekrardan acill şifalar inşallah spor yapabilirsin rahatlatıyorda insanı hafifliyosun bi mutlu falan oluyor insan:32::32::32::32::8::8::8::8::8::10::10::10::10::10::10:

Son gecelerde benim bebeğimde pek durmuyo sabah uyuyo bende sabah uyuyyorum bu vakit oldu yeni kahvaltı yapıcam canım bu arada günaydın:34:

hoşgeldiiiiinn:3::3::3::3::3:

kahvaltı menün gayet güzel canım..bol hareketle ve bu tempoyla cuma sabahına tartı mutlu edecektir seni inan

benimde sabah: 1 çavdar ekm, 5 zeytin ,1 dilim yağsız peynir ,oğlumun salatalık ve domatesinden azar azar ve 1 haşlanmış yumurtam var...bir sade kahve(hiç adetim değildir ama uyanmak için içtim) 1 kupa yeşil çay

ara:1 elma,1 s.b yarım yağlı süt

sabah 5'te kalktım bebeğime sonra uyku tutmadı.sanki akşam olmuş kadar çok vakit geçti ama daha 11:53::53::53:
erken kalkan yol alırmış bi kez daha anladım.evin tüm işi bitti:21:

gunaydın kızlar sık gıremıcem gün aşırı belkı ancakk gelebılırım ....

vermeyı degıl almamayı hedeflıyorum cunkı stres dersane oılayı duzensız yememe neden oluyor ....

gecem gunduzum kalmadı ....

almıycamm ınsallah sınava kadar bı ıkı kılo verırsemde kardır dıyorum :25:

gunaydın kızlar sık gıremıcem gün aşırı belkı ancakk gelebılırım ....

vermeyı degıl almamayı hedeflıyorum cunkı stres dersane oılayı duzensız yememe neden oluyor ....

gecem gunduzum kalmadı ....

almıycamm ınsallah sınava kadar bı ıkı kılo verırsemde kardır dıyorum :25:

Canım dikkat et kendine stres düzensiz beslenme derken halsiz düşme kolay gelsin:34::34:

Arada 1 elma yedim.
Ogle: 1 kase nohut yemegi, 6 yemek kasigi yesil kabak, 1 kase yogurt ve 1 dilim kepek ekmegi
Bikac kupa yesil cay da ictim. Ve bol su.

Ben tartidiiiiim :)
Pillerini çıkarıcam su aletin zirt pirt cikiyorum ...yani her sabah
Almamisim 200 gr eksik çıktım. Yurusem daha cok olurdu..neyse buna da şükür diyelim su an yuruyorum heytbe gitsin kilolar:))
Tartilan kim var benden baska???

Ben tartidiiiiim :)
Pillerini çıkarıcam su aletin zirt pirt cikiyorum ...yani her sabah
Almamisim 200 gr eksik çıktım. Yurusem daha cok olurdu..neyse buna da şükür diyelim su an yuruyorum heytbe gitsin kilolar:))
Tartilan kim var benden baska???

Canım ben tartıldım ama sonuç pek anormal çıktı dün sabah 65.6 idim bu sabah 64.8 çıktım fakat 800 gram fark var ,şaşırdım afedersin kabızlığım çözüldü ondan mı yoksa bu tartıdamı bir bozukluk var anlamadım:50::50:

Öğle öğünü olarak domatesle peynirle sandviç yaptım şu ana kadar 688 kalori aldım...1.5 lt su içtim...

Regl olacağım galiba iştah artışı ve ağrım var ödemimde olur artık kilom tavan yapar:50::50:

Back
X