Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Canim aynen oyle oldu tabakta olunca yedim valla..umarım hedefine ulasirsin daha var bayrama 20 gün olur emin ol
Cok istikrarlısin çünkü hem bak yürüyüşede basladin:))
Canim benim de hedefim bayrama 64.9 olmak bende kirilma noktası olacak bu... diyeceksin az kaldi 1.5 kilo ama hafta sonundaki kacamaktan sonra tarti artı gosterdi :( bu sefer iki ileri bir geri olmasin yaa nolur..regl oncesi sislikte olabilir ay sonu olmaliyyim bi iki gunde erken olursa işte az kaldi..vücudum direniyor çok güzel spor yapıyorum. 1000 1100 kl arasi besleniyorum umarim geçecek bu durum

Oglen yerine akşam yiyeceğim kabagi daha hafif olsun diye.
Öğlen yarim bulgur pilavı yarim nohut susuz ,azcikta lor peynir yedim
Su an yuruyorum sonrada maden suyuicecegim.
Gecede pilatesss

Yeni gelen arkadasim hoşgeldin sefa getirdin.azmin ve sabrınnn bol olsun. .
Evet canım bence vereceksin.madem vücut direniyorsa bu yediklerine üzülme zaten şaşıtmış olacaksın.birde bu dönemde proteinden zengin beslenmek gerekiyor sanırım...

Evet canım bence vereceksin.madem vücut direniyorsa bu yediklerine üzülme zaten şaşıtmış olacaksın.birde bu dönemde proteinden zengin beslenmek gerekiyor sanırım...

Bak bunu bilmiyordum tamam o zaman süt yogurt yumurta peynirr oooo bayilirim Sağol arkadaşım bu bilgi için. .findigi hatırlamıyorum tanesini ben geçen hafta sokkk olmuştum iki avuç 300 falandi:)

Bak bunu bilmiyordum tamam o zaman süt yogurt yumurta peynirr oooo bayilirim Sağol arkadaşım bu bilgi için. .findigi hatırlamıyorum tanesini ben geçen hafta sokkk olmuştum iki avuç 300 falandi:)

Evet canım proteinli yiyecekler metabolizmayı hızlandırıyor ama sadece protein alma proteini bol al normal kilo vermeye başlayıonca eski beslenme alışkanlığına geri dönersin fazla protein karaciğer yağlanması yapıyor dikkat etmek lazım...Yaw bu kilo almak kolayda vermek neden bu kadar zor :5::5::5:

Arkadaşlar kaçamak yapmayalım ki cuma günü tartı bizi mutlu etsin :13::13::13::13::119::119::119::119:

Evet canım proteinli yiyecekler metabolizmayı hızlandırıyor ama sadece protein alma proteini bol al normal kilo vermeye başlayıonca eski beslenme alışkanlığına geri dönersin fazla protein karaciğer yağlanması yapıyor dikkat etmek lazım...Yaw bu kilo almak kolayda vermek neden bu kadar zor :5::5::5:

Anladım canım protein ağırlıkli beslen diyorsun..onu da denerim:)) kardeşimin verdiği protein diyeti vardi bi inceleyim neler var
Sormaaa cocukken ve genç kizken 48 kiloydum kopacaktim zayifliktan ugrasir alamazdım..simdi de uğraş ki veresin ama o zaman yasamak için yerdim şimdi tam tersiii:1: :1: :1:

Akşam menümde bir kase sulu köfte,yarım şeftali vardı.Şimdide bir elma yiyip günü kapatmak istiyorum 2.2 lt su içtim...

Akşam menümde bir kase sulu köfte,yarım şeftali vardı.Şimdide bir elma yiyip günü kapatmak istiyorum 2.2 lt su içtim...

Afiyet olsun canim..sen aksam ogunlerini iyice azalttin keske bende becerebilsem
Cayin yaninda bir şeyler yememek icin zorlaniyorum ama yemiyorum cogu zaman.
Bende ikindi arasi yapmadim aksam yağsız kabak yogurt
Sonrada biraz üzüm yedim. Bide oglum zorla kucuk bi bisküvi yedirdi
1100 kaloriyi gecmedim:)
Yatmadanda pilates...1 tane yeşil cay ve 2 lt suuuuu

Afiyet olsun canim..sen aksam ogunlerini iyice azalttin keske bende becerebilsem
Cayin yaninda bir şeyler yememek icin zorlaniyorum ama yemiyorum cogu zaman.
Bende ikindi arasi yapmadim aksam yağsız kabak yogurt
Sonrada biraz üzüm yedim. Bide oglum zorla kucuk bi bisküvi yedirdi
1100 kaloriyi gecmedim:)
Yatmadanda pilates...1 tane yeşil cay ve 2 lt suuuuu

Sende az yemişsin canım ben elmanın yanında bir tanede mandalina yedim dayanamadım.Aslında hareketide arttırsam iyi olacak ...cumaya iyi bir sonuç alırsamda cumartesi kaçamak yapmak istiyorum motive ediyorum kendimi...

Slm kızlar bu akşamki menüm
4 kaşık taze fasulye yemeği, 2 kaşık pilav, 1 kase cacık.
Akşamdan sonraki arada da 1 armut yedim ama çoook acıktım. dayanamadım. Bi kase de special k yedim. Akşamları çok zor dayanıyorum ya. Akşam yemeğini 18:30 da yiyorum. Size çok gibi görünebilir yediklerim ama benim bu kadar az yediğimi tarih yazmadı.:1:. Oğlumu bi sütten keseyim nasıl az yiyorum görün.

Son düzenleme:
Sende az yemişsin canım ben elmanın yanında bir tanede mandalina yedim dayanamadım.Aslında hareketide arttırsam iyi olacak ...cumaya iyi bir sonuç alırsamda cumartesi kaçamak yapmak istiyorum motive ediyorum kendimi...

Canim sabah kacirdim diye dengelemeye calistim..iyi yapmissin bu havalar geçiş dönemi meyveyi bolca yemek lazim..cok iyi gidiyorsun cuma kesin eksi çıkarsın reglinde bitmis oluyo ..Cumartesiye gelsin kacamak..yalniz gecen cumartesi ben biraz abartmistim bir gunden bişey olmaz diye ayni hataya dusmeyelim yoksa pzt yine artı cikariz:(
Bu gün keten tohumu aldim nihayet yarin ona da başlayacagim

Evet hareket olmayinca zor gidiyor, ip anladın mi???

Slm kızlar bu akşamki menüm
4 kaşık taze fasulye yemeği, 2 kaşık pilav, 1 kase cacık.
Akşamdan sonraki arada da 1 armut yedim ama çoook acıktım. dayanamadım. Bi kase de special k yedim. Akşamları çok zor dayanıyorum ya. Akşam yemeğini 18:30 da yiyorum. Size çok gibi görünebilir yediklerim ama benim bu kadar az yediğimi tarih yazmadı.:1:. Oğlumu bi sütten keseyim nasıl az yiyorum görün.

Canım bende emziriyorum ve cokk zorlanıyorum özellikle aksamlari.18.30 -19.30 arasi yiyorum genelde ve 24 den önce de yatmiyorum.su ve cay icerek yatistiriyorum kendimi

Bu arada aksamki menun az degil gayet makul ben sabah kacirdim diye aksam az yedim...

Canim sabah kacirdim diye dengelemeye calistim..iyi yapmissin bu havalar geçiş dönemi meyveyi bolca yemek lazim..cok iyi gidiyorsun cuma kesin eksi çıkarsın reglinde bitmis oluyo ..Cumartesiye gelsin kacamak..yalniz gecen cumartesi ben biraz abartmistim bir gunden bişey olmaz diye ayni hataya dusmeyelim yoksa pzt yine artı cikariz:(
Bu gün keten tohumu aldim nihayet yarin ona da başlayacagim

Evet hareket olmayinca zor gidiyor, ip anladın mi???

İnşallah eksi çıkarız hepimiz canım yoksa büyük hayal kırıklığı olur...Yok canım istediğim tek bir çeşit yiyecem..Bu arada ben pazar günüde aşırmıştım bayağı o nedenle bu hafta ancak geçtiğimiz hafta sonunu toplarım gibi geliyo bakalım hayırlısı...Keten tohumunun etkisi neymişki zayıflatıyor mu...ip atladım 300 tane oldu ama şöyle aklıma estikçe atlıyorum 50 tane 25 tane 100 tane derken toplamda 300 etti...

İnşallah eksi çıkarız hepimiz canım yoksa büyük hayal kırıklığı olur...Yok canım istediğim tek bir çeşit yiyecem..Bu arada ben pazar günüde aşırmıştım bayağı o nedenle bu hafta ancak geçtiğimiz hafta sonunu toplarım gibi geliyo bakalım hayırlısı...Keten tohumunun etkisi neymişki zayıflatıyor mu...ip atladım 300 tane oldu ama şöyle aklıma estikçe atlıyorum 50 tane 25 tane 100 tane derken toplamda 300 etti...

Ayni durimdayiz bende anca toparlarim gecen haftayi
.
Canim netten faydalarina bak istersen hem zayiflatiyo hemde faydali ama faydalari satir satir aklimda degil...yogurda karistirip tüketiliyor

günaydııııın arkadaşlarım:3::3::3: nasılsınız??? kirazcım görünmüyorsun iyi misin,nasıl gidiyor dukan??

ben gece pilates yaptım yattım tüm gece hem bebeğimden hem de vücut ağrısından uyuyamadım...fazla yükleniyorum sanırım :ssz:

sabak ılık ballı limonlu su içtim...

1 dilim çavdar 1 salatalık,1 domates ve 1 dilim light peynir yedim.1 tatlı kaşığı kadarda labne yedim
/
çok iyi başladım..arada keten tohumlu yoğurt ve 1 meyve yiyeceğim

hepinize güzel ve hafif günler kızlar..çok soğuk evllerin içi burnumun ucu dondu gidip hırka giyeyim:2:

günaydııııın arkadaşlarım:3::3::3: nasılsınız??? kirazcım görünmüyorsun iyi misin,nasıl gidiyor dukan??

ben gece pilates yaptım yattım tüm gece hem bebeğimden hem de vücut ağrısından uyuyamadım...fazla yükleniyorum sanırım :ssz:

sabak ılık ballı limonlu su içtim...

1 dilim çavdar 1 salatalık,1 domates ve 1 dilim light peynir yedim.1 tatlı kaşığı kadarda labne yedim
/
çok iyi başladım..arada keten tohumlu yoğurt ve 1 meyve yiyeceğim

hepinize güzel ve hafif günler kızlar..çok soğuk evllerin içi burnumun ucu dondu gidip hırka giyeyim:2:

Günaydın canım erkencisin benimkide pek uyumuyo sabahın köründe uyanıyoben uyandıktan sonra uyuyor.Sabah menüm :1 domates1salatalık11 kk süzme peynir,4 zeytin.1 dilim tam bğdy ekmği,1 bardak ıhlamur çayı bir küp şekerli....:32::32:

Mrhabalarrr...
İlk uyandgmda limonlu su icm

Sbh ..
Bi tabak salaaata
Bir bardk süt
2adet nugget
4adet aci süs biber turşusu:-) cok sewyrmm.
5adet kcuk galeta
..
Ustune de bool suu..

kızlar gunaydın dun dogum gunumdu ve kdv son gundu gıremedım hıcc ....

işyerınde kımse dogum gunumu kutlamadı dıye uzuldum baya bırde rahatsızdım grıp halsızlıkk neyse ....

aksama dogru aman allahımmm bana suprüssss yaptılar cok sevındım ama atak matak kalmadııı ..... iş arkadasım taa evınden borekler corekler etmısde getırmıs sırf dogum gunum ıcın pasta almıslar hedıyeler vs ...

halıyle yemıyorum dıyemedımmmm yemın şart ettiler o kadar hazırladık baslarım dukanına felan :9::9: atagımınnn son gununde atagımın ıcıne edildi kısacası sımdı duydum kı butun emeklerım boşa gitti ve başa sarmam lazımmış cok uzuldum ama sevındımde cunkulusum ben hıc zorlanmadım atakta ve denızımmm senın sozunu dınlıcem pazartesı baslıcam ataga ................

dersaneyıde corbayla atlatırım ekmegı cıkardım atakla bırlıkte hayatımdan hıcte aramıyorum .....

Günaydın canım erkencisin benimkide pek uyumuyo sabahın köründe uyanıyoben uyandıktan sonra uyuyor.Sabah menüm :1 domates1salatalık11 kk süzme peynir,4 zeytin.1 dilim tam bğdy ekmği,1 bardak ıhlamur çayı bir küp şekerli....:32::32:
canım mecburi bi erkencilik.uyanamamışım büyük oğlum geç kalıyordu okula..gece yarım saatte bir uyandı minik bey şimdide burnu akıyor hapşuruyor:5::5::5: ıhlamur kaynattım soğutup balla ondan vereceğim

menün çok güzel hadi bol şansss kaçamaksız sabır dolu bi gün olsun hepimize

benim küçükte aynııııı benim uykum kaçınca o uyuyor yatsam da uyuyamıyorum..sabahın köründe çok bilirim ütü falan yaptığımı:1:

kızlar gunaydın dun dogum gunumdu ve kdv son gundu gıremedım hıcc ....

işyerınde kımse dogum gunumu kutlamadı dıye uzuldum baya bırde rahatsızdım grıp halsızlıkk neyse ....

aksama dogru aman allahımmm bana suprüssss yaptılar cok sevındım ama atak matak kalmadııı ..... iş arkadasım taa evınden borekler corekler etmısde getırmıs sırf dogum gunum ıcın pasta almıslar hedıyeler vs ...

halıyle yemıyorum dıyemedımmmm yemın şart ettiler o kadar hazırladık baslarım dukanına felan :9::9: atagımınnn son gununde atagımın ıcıne edildi kısacası sımdı duydum kı butun emeklerım boşa gitti ve başa sarmam lazımmış cok uzuldum ama sevındımde cunkulusum ben hıc zorlanmadım atakta ve denızımmm senın sozunu dınlıcem pazartesı baslıcam ataga ................

dersaneyıde corbayla atlatırım ekmegı cıkardım atakla bırlıkte hayatımdan hıcte aramıyorum .....

:16::16::16::16::16::16::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
muuuuuuuuttttluuuu yıllllaaaaaaaaarrrrrr saaaaaaannnaaaaaaa iyi ki doğmuşsun sevgili topik arkadaşım..yeni yaşın sana gönlünden geçen tüm dileklerini getirsin...inşallah bol bol zayıflamalı bol paralı ve aşk dolu:17: bi senen olsun

doğum günü çocuğu olupta yememek olur mu mecbur napceeennn ama dukan yalan oldu bil bunu:1::1::1:

sık sık atak tekrarlanmıyor canım dukanda..ömrü boyunca insan 2 kez yapabilirmiş bu diyeti ya kaldığın yerden devam et.yada bırak dukanı Allah muhafaza sağlığından olursun..sürekli atak şeklinde beslenmek çok tehlikeli canım:44::44::44::44:

Back
X