Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

oh oh maşallah canımcım :nazar::nazar: tadını cıkar keyıflı keyıflı mutlu huzurlu gecer umarım ... bız senı burda beklıyor olacagız canım ... çok sağol cnm Allah banada nasıp eder ınsallah =)

kılo vermenede cok sevındım asıl saglıklısı az öz olması haftada 1 kılo ayda eder 4 kılo guzel bır rakam bence .... bende pazartesıden ıtıbaren sızlerleyım karataycı kırazz gelıyorrr ....

yazdımda yazdım cunaydın dıyemedım hepınıze gunaydın bu arada şekerlemeler :12::12:

nurcum senıde dort gozlen beklıyorum bıldırımını :emir_bebek::emir_bebek:

ben dun regl oldum bugun sabah ac karna 79 celdim uzgun degılım ama regl oldugum ıcın sanırım 300 gram fazla geldım bu sabah...:26:

Günaydın canım nasılsın ...Yoğunsun sanırım yine...Yaz canım yaz sen pazartesi başla evet çünkü işe yarıyor bu diyet bizde karataycı kirazı bekliyor olacağız pazartesi günü ...Kolay gelsin canım sana ben vakit bulursam gün içinde yazarım canım öpüyorum :38::38::38:

Günaydın canım nasılsın ...Yoğunsun sanırım yine...Yaz canım yaz sen pazartesi başla evet çünkü işe yarıyor bu diyet bizde karataycı kirazı bekliyor olacağız pazartesi günü ...Kolay gelsin canım sana ben vakit bulursam gün içinde yazarım canım öpüyorum :38::38::38:

baslıycam canım arastırmalarım suruyor suanda ve kafama yattı bu dıyett ...

bacım sen nettın kılo olayını yazmıosun :5:

Kilo bildiririm bu hafta 63.5 kg çıktım yani geçen haftaya göre - 600 deyim vede mutluyum hemen cetvelimi yeniliyorum :nazar::nazar:

Canım biliyormuusn bilmem misafirim var...Bildiğin yoğur diyosun yani bıdığı ..

bılmıyordum canım yazısmalarınızı yogun okuyamadım kacırmısım o noktayı o zaman sana bol sabır dılıyorum :1: kolay gelsın canımm evet yogur bıdıgıııııııııııııııııııııı ye bıtır onuu

öptumm cok senı canımm

bılmıyordum canım yazısmalarınızı yogun okuyamadım kacırmısım o noktayı o zaman sana bol sabır dılıyorum :1: kolay gelsın canımm evet yogur bıdıgıııııııııııııııııııııı ye bıtır onuu

öptumm cok senı canımm

Yanağından bir makas aldım birde öpücük kondurdum senin için ablası...Saol canım şimdi evde işler başlıyo sanada banada kolay gelsin ...:3::3:

Kızlar Merhaba iki arada bir derede gelip yazdıklarınızı okudum..tesekkur ederim ikinizede iyi dilekleriniz için her şey cok şükür güzel gidiyor. .evet cok sabrettim rabbim mükafatıni verdi.darisi cumlemizin başına

HulyAm tebrik ederim 600 gram cok guzel hem yeni basladin hemde bu kadar stres ortaminda bravo valla inceldikce inceliyorsun :nazar:

Kirazim regl olmussun arti cikman cok normal 2-3 kg bile dfazla cikilabiliyor biliyorsun..bu donemde hafif beslenip azcikta spor yapabilsen müthiş etkili olur..bekliyoruz pzt tam gazz seni

Bu arada ne kadar istesemde kaciriyorum kizlar yaaa umarim arti gelmem pztye hem tatil psikolojisi hem disarda olmak duzenim bozulduya allahtan hayırlısı. .pzt devam tam anlamiyla inşallah. .öpüyorum allaha emanet olun

Kızlar Merhaba iki arada bir derede gelip yazdıklarınızı okudum..tesekkur ederim ikinizede iyi dilekleriniz için her şey cok şükür güzel gidiyor. .evet cok sabrettim rabbim mükafatıni verdi.darisi cumlemizin başına

HulyAm tebrik ederim 600 gram cok guzel hem yeni basladin hemde bu kadar stres ortaminda bravo valla inceldikce inceliyorsun :nazar:

Kirazim regl olmussun arti cikman cok normal 2-3 kg bile dfazla cikilabiliyor biliyorsun..bu donemde hafif beslenip azcikta spor yapabilsen müthiş etkili olur..bekliyoruz pzt tam gazz seni

Bu arada ne kadar istesemde kaciriyorum kizlar yaaa umarim arti gelmem pztye hem tatil psikolojisi hem disarda olmak duzenim bozulduya allahtan hayırlısı. .pzt devam tam anlamiyla inşallah. .öpüyorum allaha emanet olun

Amin canım...teşekkür ederim...Yemene dikkat et canım gez toz iyi eğlenceler bol stres atmalar...

kızlarrr nerdesiniz hadi kalkın gelin yeni bir hafta başlıyor bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum hepücünüze..

özlemişim size yazmayı..ben kilo bildirimimi yaptım..ceza olarakta cizelgemi güncelledim:43::43::43:

geçen haftaki pztden bu yana - 800 gram vermişim...cumadan bu yanada +300 gram almışım:17:

hadi sizi de bekliyorum..kirazcım nerde karataycı kiraz, hülyacım sen ne yaptın ne kadar eksidesin diğer tarafta bekliyorum bildirimini:8::8::10::10:

kızlarrr nerdesiniz hadi kalkın gelin yeni bir hafta başlıyor bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum hepücünüze..

özlemişim size yazmayı..ben kilo bildirimimi yaptım..ceza olarakta cizelgemi güncelledim:43::43::43:

geçen haftaki pztden bu yana - 800 gram vermişim...cumadan bu yanada +300 gram almışım:17:

hadi sizi de bekliyorum..kirazcım nerde karataycı kiraz, hülyacım sen ne yaptın ne kadar eksidesin diğer tarafta bekliyorum bildirimini:8::8::10::10:

canım gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmmmmmm :3::3:

tatılının guzel olmasına sevındım ve tatılde yarım kılo bıle almamıssın bu da gayet sevındırıcı bır haber canım .... karataya yarın baslıyorum canım ... bır turlu menumu ayarlıyamadım aksam yuruyerek gıdıcem eve yuruyuslere basladım ... sabahlarıda yuruycem .. bugun dısarı ısım vardı işe yuruyemedım ama yagmurlugum sırt cantam takıp geldım :32::32::32::32:

yururken kendımı cok rahatlamıs hıssedıyorum ... gobekım fılan cıkmıs kızlar bıde kendıme aksamları crunch programı ayarlıycam bel basen gobek bolgem ıcın ....

bide dambıl alıcamm yanlarım ıcın egılıcem dogrulucam :27::27:

kılom 79 ve ben bugunden karataya baslamıs sayıyorum kendımı

TARIH : 11/11/2013 pazartesi 79 kıloyla başladım

HEDEF : 11/12/2013 çarşamba 70 kılo olmak olucamda ınanıyorum ...

kızlar kendımı paralamayı dusunuyorum :9::9::9: delı gıbı yurumek spor yapmak ve aşırı derecede dıkkat edıp bozmadan tam gaz devam etmek .... azımle s....çan duvarı delermiş misaliii :27:

Canım günaydın sonunda dört gözle beklediğim reglim geldi haftasonu haliyle iştahım çook açıktı ve diyet vs kalmadı şimdi uyandım yine bol kaçamaklı kahvaltımı yaptım...Bu akşam başlicam artık :5::5::5::5: bazen kendime çook kızıyorum çocuk gibiyim aldığım kararları uygulayamıyorum...bu sefer tamam diyorum canım bu kaçamak sondu...Sende üzülme canım toparlayacağına inanıyorum...İnsan herzaman başını alıp gidemiyor gezmelere o yüzden sıkma canını 300 gram bize nedir ki biz kaç kilolar vermişiz ...

canım gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmmmmmm :3::3:

tatılının guzel olmasına sevındım ve tatılde yarım kılo bıle almamıssın bu da gayet sevındırıcı bır haber canım .... karataya yarın baslıyorum canım ... bır turlu menumu ayarlıyamadım aksam yuruyerek gıdıcem eve yuruyuslere basladım ... sabahlarıda yuruycem .. bugun dısarı ısım vardı işe yuruyemedım ama yagmurlugum sırt cantam takıp geldım :32::32::32::32:

yururken kendımı cok rahatlamıs hıssedıyorum ... gobekım fılan cıkmıs kızlar bıde kendıme aksamları crunch programı ayarlıycam bel basen gobek bolgem ıcın ....

bide dambıl alıcamm yanlarım ıcın egılıcem dogrulucam :27::27:

Günaydın canım başla biran evvel bende bitirip bitirip başlıyorum bir sonuç elde edemedim henüz...************-Ah spor ah en son ne zaman yapmıştım acaba bütün düzenim sıfır...Yap canım yap erisin simitler....

Günaydın canım başla biran evvel bende bitirip bitirip başlıyorum bir sonuç elde edemedim henüz...************-Ah spor ah en son ne zaman yapmıştım acaba bütün düzenim sıfır...Yap canım yap erisin simitler....

yapıcam canım yuruyusle tecrube ettım ben cok cabuk gıdıyor kılolar ... sadece dıyetle cok uzun soluklu oluyor ... kararlıyım baslıyorum hadı hayırlısı ya zayıflıycammmmmmm artık ytr yanı iri görunmekten skldm:43::43:

Back
X