- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
- #1.181
Merhaba canım :)...sevindim toparlamasına daha iyi olacak İnşallah yumurcak...Bal iyi gelir canım hatta içiyorsa sütle beraber ver daha faydalı oluyor protein kokteyli resmen bu karışım...Benimki iyi şükür...Yap canım sen karatayı ben iyice boşladım toparlayamıyorumda başka şeylerede canım sıkılıyor arada yemeye vuruyorum kendimi...Burayada yazarmısın kilonu tartılınca çok merak ediyorum...Su yine pek içemedim...Bugün oğlumun doğum günü için kendime kıyafet baktım göbeğim çok feci halde bişeyde bulamadım o nedenle üzerime moralim bozuldu...
Tamam canım balli süt vereyim.sade alıştırmaya çalışıyorum sütü ama bi kaç seferden bi sey olmaz..
Karatayi hic kacamaksiz goturuyorum (dünkü bali saymazsak) bu ayın sonuna kadar devam edeceğim Sayet veremezsem eşimi ikna edip diyetisyene gidecegim.65' in altina dussem gerisini getirebilirim gibi geliyor. .bakalim hayırlısı
Canim ya lütfen canini sikmamaya çalış her şey iyi olacak inşallah. Sen kafana kiloyu falan takma şu ara bide bu stres yaratmasin uzerinde bebeginin durumu bi netlik kazansın iyi haberi alalim bide doğum gününü gecir kuzunun çatır çatır verirsin kilolari yarış yapariz
Tabii yazarım kilomu inşallah yazmaya değecek bi sonuc olur çünkü ne aşure yedim nede baska tatli.gunlerdir evde bunlar var ve ben kendimi hicc zayif görmüyorum