Başarı

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
kızlar, benim çok ama çokk tatlı bir arkadaşım var, ailesinin zoruyla evlendirildi, o kadar güzel o kadar akıllı bir kadınki eşinin ailesiyle aynı evde yaşıyorlar, birde çocuk istediler çocuk yaptılar, kpss sınavına girmiş çok yüksek bir puan alıp kabul edilmiş ama çalışmasına izin vermediler açıköğretime yazılmıştı, takır takır dersleri verdi diplomasını almasına 1 yıl kaldı, ismek kurslarında bilgisayar ingilizce kurslarına gidiyor, o kalabalık evde kaynana kayınpedere hizmet etmekten nasıl buluyor ders çalışmaya zaman hiç anlamıyorum, birgün arkadaşıma sordum niçin bu kadar çaba, çalışmana izin vermiyor eşin neden dedim. bana dediki işe giremeyeceğim evet kariyer yapamayacağım ama hiç olmazsa kızımın diplomalı bilgili bir annesi olacak, bende onu öyle yetiştireceğim, sadece kızıma faydam olsun diye bu kadar uğraş veriyorum dedi. analık duygusu herhalde.. henüz anne olmadığım için belki o kadar anlayamadım ama takdir ettim kendisini, ben çalışıyorum karışanımda yok, ama şikayet ediyorum sürekli, iş çoktu, yoğundu, evin temizliği fln filan, ne çok şikayet ediyormuşum farkına vardım ama kız beni kendime getirdi.bak insanlar ne şartlar altında başarıyı yakalıyorlar, sende şikayeti kes işine dört elle sarıl derin dedim kendime. paylaşmak istedim sadece.........

bu kadar güzel bir hikaye hevesime heves kattı teşekkür ederim paylaştığın için Rabbim isteyen herkese versin o başarı ve hırsı...Arkadaşınıda tebrik ediyorum... alkisalkisalkis

Çok güzel bir paylaşımdı.
Beni kendime getirdi.
O kadar boş vaktim olmasına rağmen şikayet edinir dururdum.
Ama bu örnek herkes ve benim için bir ibret olmalı.
Hayatımızı bahanelerle şikayet etmelerle harcamamalıyız.
Demek ki o kadar sıkıntıda da insan başarılı olabiliyormuş.
Elinize sağlık..Sevgiler.

Çok güzel bir paylaşımdı.
Beni kendime getirdi.
O kadar boş vaktim olmasına rağmen şikayet edinir dururdum.
Ama bu örnek herkes ve benim için bir ibret olmalı.
Hayatımızı bahanelerle şikayet etmelerle harcamamalıyız.
Demek ki o kadar sıkıntıda da insan başarılı olabiliyormuş.
Elinize sağlık..Sevgiler.

evet canım aynen bende öyle herşeyden şikayet eder oldum herşeye bahane buluyordum ama insan istedikten sonra başaramayacağı şey yokmuş hele kızımın diplomalı bir annesi olsun diyince bittim zaten

Back
X