merhaba :)
hemen sorularını cevaplıyayım
1.kesinlikle hiçbir ağrı hissetmedim çok şükür hatta ameliyat oldugum gün akşamı bile keyfim yerindeydi beni ziyarete gelen arkadaşlarımla bol bol sohbet ettim :)
2.ne zaman uyutuldum hatırlamıyorum bile bu anlamda d hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten ameliyatımın gerçekleştirildiği hastane olldukça rahat ve güvenilir bi hastane her anlamda yani size sunacakalrı hastane seçimleri de gayet ideal
3.evet uyandıgım da burnumun içinde tampon vardı ama çok rahattım hatta çıkarıldıgında da neredeyse hiç ağrı hissetmedim
4.bikaç gün sonra ateller alındı ince bi bant kaldı burnumda zaten hiç morlugumda olmadı bennim o yğzden dışarı çıkmakta hiçbir sıkıntı yaşamadım
5.yıllarca sorunlu bi burunla yaşamanın verdiği alışkanlıkla ben pek farketmesem de yine de aslında tıkanıklık v kemik şikayetim vardı aslında bunların hepsi giderildi şimdi deli gibi nefes alabiliyorum :)
6.aslında doktorumun ve benim ortak kararımızla şekillendirdik burnu ama doktorum yapılmaması gereken bir şekli zaten açıkça size hayır bunu uygun görmüyorum diyor yüzden doktorumun deneyimi ve tecrübesi benimse
estetik olarak görmeyi arzuladıgım burunu birlikte kararlaştırdık ve sonuçtan gayet memnunum kaldıki şuan sadece 15 gün oldu ameliyat olalı şuan ki hali bile gayet iyi :)
estf tatlım bende senin gibi yıllarca her kafama dank ettiğinde kişilerin paylaşımlarını yazılarını ve fotolarını takip ederdim seni çok iyi anlıyorum ama emin ol bu evrelerden geçmiş biri olarak sadece şunu söyliyebilirim doktorum salih emre üregen bu anlamda iyi bir seçim
sanada şimdiden geçmiş olsun diyeyim inş sende benim gibi isteğine ağrısız acısız kavuşursun
sevgiler
haaaa bu arada en kısa zaman da foto koyucam dediim gibi ben pek anlamıyorum o yüzden önce telefondan bilgisayara atmam gerek resimleri en kısa zaman da halledicem ama :)