Başarılı doktorum ve sorunsuz geçen ameliyatım ✌️

siyahinci83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
42
4
48
İstanbul
Selam kızlar :) öncelikle Uzun zamandır ameliyat olan tüm arkadaşları yakından takip ediyordum buradan yazılarını takip ettiğim ve bana doğru doktor seçmem de fikir veren Arkadaşlara çok Çok ama çok teşekkür ederim . Yıllardır hayalini kurdum burun estetiğini sonunda oldum :KK66: ve Tanınmış birçok doktora giden muayene olan biri olarak verdiğim Son karardan öyle memnunum ki anlatamam... Tam 9 gün oldu ameliyatımı olalı. Ameliyat oldugum ilk andan size deneyimlerimi paylaştığım bu ana kadar herşey sorunsuz geçti ve ne bir morluk ne başka bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bikaç gün Süren şişlikler o da çok normal boyurlarda.. şimdi sıra bnde başka bir kullanıcının yorumları üzerine ameliyat olmaya karar vermiştim doktoruma şimdi istiyorum ki benim gibi yıllarca hayalini kuran ve haliyle iyi bi sonuç isteyen tüm arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramasın daha güzel olayım derken daha kötü bi sonuçla karşılaşmasın ( kendi yakın bir arkadaşmın başına geldi çünki hemde çok tanınmış bir doktora ameliyat oldu)

benim başarılı doktorum SALİH EMRE ÜREGEN kendisine ve güzel eşi ÇİĞDEM HANIMA herşey için çok teşekkür ediyorum hem ilgi ve alakalarından dolayı hemde başından sonunda bana vaat ettikleri burnu vermiş olmalarından dolayı ... yeni forolarım cep telefonumda o yüzden ilk fırsatta size resimde atıcam sizden de yorum almak isterim çünki

herkese sevgiler...:cool:

Son düzenleme:
selam geçmiş ve hayırlı olsun diyelim siyahinci83 ve darısı bize inşallah...fotoları merakla bekliyorummmm...
tam beni tarif etmişsin yıllardır bu işi isteyen ama hep korkan,dediğin gibi iyi olayım derken daha beter olmaktan endişe eden biriyim...
şimdi kararım kesin,bu ameliyatı olmalıyım artık psikolojimi inanılmaz bozuyor bu burun çünkü...
tamda benim aklımdan geçen doktorlardan birine ameliyat olduğunu görünce hemen atlamış bulunuyorum gördüğün gibi:))
salih emre üregen in facebooktan yakın takipçisiyim ve gerçekten sonuçları çok güzel görünüyor...
sana sormak istediğim sorular çok ama en önemlileri
1-ameliyattan sonra hiç ağrın oldumu
2-uyutulurken bir sıkıntı yaşadınmı
3-tamponlumu oldu
4-insan içine çıkabilmen,işe başlaman vs kaç gün aldı
5-nefes alma sorunun varmıydı?şimdi çözüldümü?
6-istediğin,hayalini kurduğun burnumu yaptı yoksa kendi istediği ve uygun gördüğü burnu mu?
umarım seni sıkmamışımdır sorularımla ama bu kadar kısa sürede benim düşündüğüm dr a ameliyat olman benim için çok büyük şans,olan birinden bunları öğrenmek:)

selam geçmiş ve hayırlı olsun diyelim siyahinci83 ve darısı bize inşallah...fotoları merakla bekliyorummmm...
tam beni tarif etmişsin yıllardır bu işi isteyen ama hep korkan,dediğin gibi iyi olayım derken daha beter olmaktan endişe eden biriyim...
şimdi kararım kesin,bu ameliyatı olmalıyım artık psikolojimi inanılmaz bozuyor bu burun çünkü...
tamda benim aklımdan geçen doktorlardan birine ameliyat olduğunu görünce hemen atlamış bulunuyorum gördüğün gibi:))
salih emre üregen in facebooktan yakın takipçisiyim ve gerçekten sonuçları çok güzel görünüyor...
sana sormak istediğim sorular çok ama en önemlileri
1-ameliyattan sonra hiç ağrın oldumu
2-uyutulurken bir sıkıntı yaşadınmı
3-tamponlumu oldu
4-insan içine çıkabilmen,işe başlaman vs kaç gün aldı
5-nefes alma sorunun varmıydı?şimdi çözüldümü?
6-istediğin,hayalini kurduğun burnumu yaptı yoksa kendi istediği ve uygun gördüğü burnu mu?
umarım seni sıkmamışımdır sorularımla ama bu kadar kısa sürede benim düşündüğüm dr a ameliyat olman benim için çok büyük şans,olan birinden bunları öğrenmek:)

merhaba :)

hemen sorularını cevaplıyayım

1.kesinlikle hiçbir ağrı hissetmedim çok şükür hatta ameliyat oldugum gün akşamı bile keyfim yerindeydi beni ziyarete gelen arkadaşlarımla bol bol sohbet ettim :)
2.ne zaman uyutuldum hatırlamıyorum bile bu anlamda d hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten ameliyatımın gerçekleştirildiği hastane olldukça rahat ve güvenilir bi hastane her anlamda yani size sunacakalrı hastane seçimleri de gayet ideal
3.evet uyandıgım da burnumun içinde tampon vardı ama çok rahattım hatta çıkarıldıgında da neredeyse hiç ağrı hissetmedim
4.bikaç gün sonra ateller alındı ince bi bant kaldı burnumda zaten hiç morlugumda olmadı bennim o yğzden dışarı çıkmakta hiçbir sıkıntı yaşamadım
5.yıllarca sorunlu bi burunla yaşamanın verdiği alışkanlıkla ben pek farketmesem de yine de aslında tıkanıklık v kemik şikayetim vardı aslında bunların hepsi giderildi şimdi deli gibi nefes alabiliyorum :)
6.aslında doktorumun ve benim ortak kararımızla şekillendirdik burnu ama doktorum yapılmaması gereken bir şekli zaten açıkça size hayır bunu uygun görmüyorum diyor yüzden doktorumun deneyimi ve tecrübesi benimse estetik olarak görmeyi arzuladıgım burunu birlikte kararlaştırdık ve sonuçtan gayet memnunum kaldıki şuan sadece 15 gün oldu ameliyat olalı şuan ki hali bile gayet iyi :)
estf tatlım bende senin gibi yıllarca her kafama dank ettiğinde kişilerin paylaşımlarını yazılarını ve fotolarını takip ederdim seni çok iyi anlıyorum ama emin ol bu evrelerden geçmiş biri olarak sadece şunu söyliyebilirim doktorum salih emre üregen bu anlamda iyi bir seçim

sanada şimdiden geçmiş olsun diyeyim inş sende benim gibi isteğine ağrısız acısız kavuşursun

sevgiler

haaaa bu arada en kısa zaman da foto koyucam dediim gibi ben pek anlamıyorum o yüzden önce telefondan bilgisayara atmam gerek resimleri en kısa zaman da halledicem ama :)

merhaba :)

hemen sorularını cevaplıyayım

1.kesinlikle hiçbir ağrı hissetmedim çok şükür hatta ameliyat oldugum gün akşamı bile keyfim yerindeydi beni ziyarete gelen arkadaşlarımla bol bol sohbet ettim :)
2.ne zaman uyutuldum hatırlamıyorum bile bu anlamda d hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten ameliyatımın gerçekleştirildiği hastane olldukça rahat ve güvenilir bi hastane her anlamda yani size sunacakalrı hastane seçimleri de gayet ideal
3.evet uyandıgım da burnumun içinde tampon vardı ama çok rahattım hatta çıkarıldıgında da neredeyse hiç ağrı hissetmedim
4.bikaç gün sonra ateller alındı ince bi bant kaldı burnumda zaten hiç morlugumda olmadı bennim o yğzden dışarı çıkmakta hiçbir sıkıntı yaşamadım
5.yıllarca sorunlu bi burunla yaşamanın verdiği alışkanlıkla ben pek farketmesem de yine de aslında tıkanıklık v kemik şikayetim vardı aslında bunların hepsi giderildi şimdi deli gibi nefes alabiliyorum :)
6.aslında doktorumun ve benim ortak kararımızla şekillendirdik burnu ama doktorum yapılmaması gereken bir şekli zaten açıkça size hayır bunu uygun görmüyorum diyor yüzden doktorumun deneyimi ve tecrübesi benimse estetik olarak görmeyi arzuladıgım burunu birlikte kararlaştırdık ve sonuçtan gayet memnunum kaldıki şuan sadece 15 gün oldu ameliyat olalı şuan ki hali bile gayet iyi :)
estf tatlım bende senin gibi yıllarca her kafama dank ettiğinde kişilerin paylaşımlarını yazılarını ve fotolarını takip ederdim seni çok iyi anlıyorum ama emin ol bu evrelerden geçmiş biri olarak sadece şunu söyliyebilirim doktorum salih emre üregen bu anlamda iyi bir seçim

sanada şimdiden geçmiş olsun diyeyim inş sende benim gibi isteğine ağrısız acısız kavuşursun

sevgiler

haaaa bu arada en kısa zaman da foto koyucam dediim gibi ben pek anlamıyorum o yüzden önce telefondan bilgisayara atmam gerek resimleri en kısa zaman da halledicem ama :)

çok teşekkür ediyorum siyahinci83,yorumlarının benim için ne kadar değerli olduğunu anlatamam.
bende son düzlüğe geldim ameliyat kararında ve hem face de gördüğüm fotolar hemde senin fotograf görmesem bile bu kadar memnuniyet duyman ve dahası forumda salih emre üregenden memnun bir dolu diğer arkadaşlarında olması beni inanılmaz rahatlattı.
kararım kesin salih emre beye ameliyat olucam.ama telefonda öğrendiğim bilgiye göre,sanırım sömestr tatilinin bitimine kadar uygun randevu yok:((((geç kaldım sanırım..bunca zaman bekleyince kararımı hemen harekete geçirmek istiyorum.
umarım biran önce olurum ameliyatımı.
sevgiler siyahinci83

Back
X