- Konu Sahibi siyahinci83
Selam kızlar :) öncelikle Uzun zamandır ameliyat olan tüm arkadaşları yakından takip ediyordum buradan yazılarını takip ettiğim ve bana doğru doktor seçmem de fikir veren Arkadaşlara çok Çok ama çok teşekkür ederim . Yıllardır hayalini kurdum burun estetiğini sonunda oldum
ve Tanınmış birçok doktora giden muayene olan biri olarak verdiğim Son karardan öyle memnunum ki anlatamam... Tam 9 gün oldu ameliyatımı olalı. Ameliyat oldugum ilk andan size deneyimlerimi paylaştığım bu ana kadar herşey sorunsuz geçti ve ne bir morluk ne başka bir sıkıntı yaşamadım. Sadece bikaç gün Süren şişlikler o da çok normal boyurlarda.. şimdi sıra bnde başka bir kullanıcının yorumları üzerine ameliyat olmaya karar vermiştim doktoruma şimdi istiyorum ki benim gibi yıllarca hayalini kuran ve haliyle iyi bi sonuç isteyen tüm arkadaşlar hayal kırıklıgına ugramasın daha güzel olayım derken daha kötü bi sonuçla karşılaşmasın ( kendi yakın bir arkadaşmın başına geldi çünki hemde çok tanınmış bir doktora ameliyat oldu)
benim başarılı doktorum SALİH EMRE ÜREGEN kendisine ve güzel eşi ÇİĞDEM HANIMA herşey için çok teşekkür ediyorum hem ilgi ve alakalarından dolayı hemde başından sonunda bana vaat ettikleri burnu vermiş olmalarından dolayı ... yeni forolarım cep telefonumda o yüzden ilk fırsatta size resimde atıcam sizden de yorum almak isterim çünki
herkese sevgiler...

benim başarılı doktorum SALİH EMRE ÜREGEN kendisine ve güzel eşi ÇİĞDEM HANIMA herşey için çok teşekkür ediyorum hem ilgi ve alakalarından dolayı hemde başından sonunda bana vaat ettikleri burnu vermiş olmalarından dolayı ... yeni forolarım cep telefonumda o yüzden ilk fırsatta size resimde atıcam sizden de yorum almak isterim çünki
herkese sevgiler...

Son düzenleme: