başarılı öğrencime ne hediye alabilirim

Önceki yorumlara baktım maddi durumları iyi değilse roman almanız yada tüm dersler soru bankası daha yardımcı olur gibi :)

test kitapları var ama yanına ekleyebilirim ben de. ingilizce roman da alabilirim dediğin gibi

Saat al bence o yaşta erkekk çocuk öyle şeyleri sever. Rodi defacto colezzion da uygun fiyata hoş saatler oluyor.

Küçük bir fanusun içinde minik bir balık olabilir mesela :)
Yaninda yemini de alir hediye edersiniz .
Bence hoş olur .:97:

Balık fikrini sevdim :)

Bence balık da olabilir.

Ama hemen ölmeyen, beta olabilir mesela.

Malum diğerleri çabuk ölüyor

Ha birde saat olabilir bence.

Casıonun uygun saatleri var mesela.

Saat al bence o yaşta erkekk çocuk öyle şeyleri sever. Rodi defacto colezzion da uygun fiyata hoş saatler oluyor.

Balık fikrini sevdim :)

Bence balık da olabilir.

Ama hemen ölmeyen, beta olabilir mesela.

Malum diğerleri çabuk ölüyor

Ha birde saat olabilir bence.

Casıonun uygun saatleri var mesela.

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için, bakalım bugün dolaşır birini seçerim artık

Yaa gec oldu sanirim ama benim aklima ilk soyle guzel saglam bi futbol topu yada forma geldi, durumu iyi degilmis zaten kimbilir nekadar sevinirdi. Erkek cocuklari için en guzel hediyeler bunlar:)

puzzle güzel bir fikir ancak çocuğun maddi durumu iyi değil demişsiniz. bitirse dahi onu çerçeveletmesi bile sorun olur. bence kitap ya da saat almanız daha güzel olur

Yaa gec oldu sanirim ama benim aklima ilk soyle guzel saglam bi futbol topu yada forma geldi, durumu iyi degilmis zaten kimbilir nekadar sevinirdi. Erkek cocuklari için en guzel hediyeler bunlar:)

Bende merak ettim ne aldiniz ?

puzzle güzel bir fikir ancak çocuğun maddi durumu iyi değil demişsiniz. bitirse dahi onu çerçeveletmesi bile sorun olur. bence kitap ya da saat almanız daha güzel olur

Ne aldınız acaba merak ettim

kızlar bi tane ingilizce roman ve bir de satranç seti aldım. bunlar iki arkadaş, satrançı çok seviyorlarmış. arkadaşını çağırır oynarlar diye düşündüm.

zaten daha değişik birşey bulamadım. puzzle'dan sonradan vazgeçtim küçük kardeşleri var yapamaz rahat rahat diye.

öyle oldu işte herkese teşekkürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…